🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 594
  • 942
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Едва му разбирам на Стоичков като говори. Особено пък като говори с пълна уста. Simple Smile

# 766
  • Варна
Днес в "Преди обед" даваха Цвети как се сгодила  за пилота Ивайло / от Игри на волята/.Тя го потърсила един месец след Фермата.Ми като видяла , че Викторчо не е надежден...Joy

Точно така, тотално безнадежден, абсолютно объркан, въздух под налягане и тотално различен от това, за което парадира, че е.

още вътре си личеше, че е безхарактерен и нерешителен.Лигльо, зависим от родителите си.

Иначе и аз сезона с Финци не съм го гледала и за историята със семейството му нищо не знаех.Съдби всякакви по света, но не му прави чест да се появява в тв формат, предвид какво е причинил на други хора и да парадира със семейни ценности.

Стоичков не блести с особен интелект и изказ, факт.Той блести с игра и техника.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 11:03 от Vessi_to

# 767
Днес в "Преди обед" даваха Цвети как се сгодила  за пилота Ивайло / от Игри на волята/.Тя го потърсила един месец след Фермата.Ми като видяла , че Викторчо не е надежден...Joy

Точно така, тотално безнадежден, абсолютно объркан, въздух под налягане и тотално различен от това, за което парадира, че е.

още вътре си личеше, че е безхарактерен и нерешителен.Лигльо, зависим от родителите си.

Иначе и аз сезона с Финци не съм го гледала и за историята със семейството му нищо не знаех.Съдби всякакви по света, но не му прави чест да се появява в тв формат, предвид какво е причинил на други хора и да парадира със семейни ценности.
И аз не знам историята му,какво е причинил на други хора?

# 768
Аз също не казвам, че Яни е лош. Да, добряк е и е работлив, но е елементарен и си пада леко простак. Ако го бяха събрали с Кирил и Ивайло от миналия сезон, с Данчо магьосника, Пешо пилота и Алек сълзата, тогава щях да симпатизирам най-много на него, но в тази конфигурация от участници ми е един от неособено приятните.
Яни е обикновен човек от село, не е с лустросан и вчесан изказ, но „простак„ стана по неволя, обстоятелствата го принудиха.
Когато влезе първия път във фермата беше меко казано семпло облечен.Така както един селски човек би се облякъл, ако трябва да бачка в една ферма, а не с новите си дрехи за пред камера, както градските кифли от женски и мъжки пол, отишли там да разходят марковите си парцалки. Беше с галошки буквално, а не с маратонки, със стари тениски, плетени раздърпани пуловерчета. Владо Николов може би затова след битката му подари мисля, че яке . Градските момчета го взеха на подбив, как се загащвал, как пръцкал, въобще колко е простоват и селски, колко е под тяхното ниво.
Ако човек е на прицел и се е.ват с него има два пътя на поведение. Първият път избират по-несигурните в себе си хора, да се скофтят, да се сринат и да покажат, че бъзиците ги засяга. Афишират обидата и накърненото си его, като се цупят, обесняват или правят скандали. По-интелигентният начин на реакция е като се покажеш над нещата и сам се надсмиваш над себе си, заедно с шегаджиите или злобарите според случая, които са те взели на подбив. Това беше причината, да пръцка демонстративно.Човекът явно има проблем с перисталтиката, което не е осъдително, а демонстрацията не е проява на простащина, а начин да се надсмее над себе си и проблема си и така да обезоръжи присмехулниците, които не спираха до го кодошат по този повод.
Яни е много повече от работлив и скопосен мъж, което е видно от представянето му. От години събира пари и сам той е дарил много за възстановяването на една малка, селска църква в родното му село. За мен е чист човек, добър, работлив, кадърен и отзивчив, с чисто сърце и благородна душа. А че пуска пред камера някоя  „душичка „  ще го отмина великодушно. Това е моят прочит за Яни и държанието му.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 17:15 от sineva 1

# 769
  • Варна
Това прочетох и има много информация по темата във  фермата 2 във фейсбук, но не ми се чете подробно, кофти работа...Малко по-дискретен би трябвало да е след такива случки, не да лъсне във Фермата

И аз не знам историята му,какво е причинил на други хора?
Не съм гледала 2-ти сезон и не знам нищо за Финци. Сега се разрових и прочетох за него  и т. нар. Слънчак.
Гадна история. Sad
Финци защо изобщо се вре да го показват по телевизора?

Това е коментар от едно време, при предишното му участие:
Скрит текст:

# 770
Епизодът и на мен ми хареса - весел и забавен, тъкмо като за петък вечер, да се отпуснеш, да се посмееш.
Реакциите на фермерите може и да изглеждат преувеличени, особено пък на фона на непринуденото държание на Стоичков.

За дуела май ще съм за Финци. Някак ми е по-весел и по-широкосроен. Не е много редно да съдим спрямо личен живот, за който нищо не знаем.
Ангел е забавен, но по-скоро с желанието си да е контра на всичко.
Който и да си тръгне, ще се лишим от колоритен образ.
На този етап бих прежалила кахърния Чавдар и Дидо, в който виждам амбиция, която преди я нямаше - или не ни е била показана - и това много ме изненадва. Иначе в неговия сезон му симпатизирах и му стисках палци да победи.

Яни наистина прекалява с перисталтиката. Проблем, проблем, ама не е нужно всички да занимава с него. Пак, че още не сме чули "ака ми се".

Днес в "Преди обед" даваха Цвети как се сгодила  за пилота Ивайло / от Игри на волята/.Тя го потърсила един месец след Фермата.Ми като видяла , че Викторчо не е надежден...Joy

Дано не го приемеш за заяждане, но отстрани такова изказване изглежда много грозно.

Разбираемо е желанието ти да се защитиш по някакъв начин, но каквото и да се е случило между вас, каквито и да сте и двамата в действителност, плюенето по бившия не прави хубаво впечатление.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 13:46 от Дидичка

# 771
  • Другата България
Да внеса малко яснота за Финци, че наистина се забравя, а и интернет пространството е поле за изява на всеки лично засегнат или заинтересован от дадена човешка трагедия персонаж.
Самоубийството на съпругът на Илияна, тогава зам.кмет на Лом, се случи СЛЕД техния развод.
С две думи - бил е наясно с всичко, не е лъган, не е мамен, не е заблуждаван. Да, Финци и Илияна имаха връзка преди развода, но надали са /били/ единствените любовници на територията на България не само по онова време. За семейните и лични взимоотношения в двете семейства преди да се стигне до тази връзка между двамата няма да изпадам в подробности, защото това са твърде лични неща, но е много лесно да се съди, хули и плюе по непознати хора без изобщо да сме наясно как са били нещата в действителност. Това е дълбоко лична човешка трагедия, която наистина засегна много повече Финци, отколкото Илияна. Защото никой не го очакваше /не го е очаквал/. Трите деца бяха отгледани, изучени и осигурени напълно равностойно, без да се прави разлика между тях. Това е.

# 772
Merri_An , благодаря! Не знам каква е истината за станалото, даже бях забравила тези детайли от предишния сезон. Финци не изглежда лош човек, сигурно тази трагедия е оставила отпечатък върху него. Дълго може да си разтягаме ластици за изневери, паралелни връзки, причини за търсене на друг партньор и т.н.  За да не вървят нещата в една връзка са нужни двама.
    Аз ти благодаря за това,че си обективна ,казваш факти и не нападаш и не черниш другата страна.
   Относно епизода - аз съм болен фен на волейбола. Представям си,ако имам възможност да прекарам време с някой от любимите си волейболисти. Със сигурност ще изглеждам още по-смешно от Гуспата. А той е и заклет цесекар.
  Няма нужда спортистите ни да са академици. Те са спортисти - докато другите са чели книги, те са били на терена, в залата, във фитнеса.  Това могат най-добре, това правят.

# 773
  • Другата България
Макар и да ми е трудно да съм обективна, именно защото съм пристрастна, това са факти.
Това не е измислица, то се знае/ше/ и тогава, не само в Лом. Лични подробности и други факти не смятам да пиша, защото не е редно, а и това е в миналото, останало там, но в никакъв случай забравено, и от двамата.
Само исках да кажа, че преди да хвърлим камък, нека се запитаме дали самите ние сме безгрешни, и дали камъкът няма да рикошира всъщност някъде, където няма да успеем да видим нанесените щети.
Довечера вероятно ще гледам с вас, дано успея.

# 774
Довечера може би ще съм за Финци само заради това че не съм виждала как е играл в сезон 2. Ангел колкото и да е силен Алманаха може да го спъне.

Иначе сезона е много муден спрямо конкуренцията. Просто няма още такива скандали, за да ти хване окото и да гледаш предаването. То се вижда и в темата. Преди всякаш със страници се е писало.

# 775
Харесвах Финци в неговия сезон, но накрая ме беше издразнил с нещо, но не помня с какво.

Гуспата голямо мазнене! Позьор!

Аксения ми е по-голяма кифла, даже лигла от Симона!

Сега ще ме линчувате всички, но Стоичков има леко просташко държание!

Язък му на заявката, която даде Радо!

Надявам се Ангел да остане!

# 776
  • при късмета
На мен пък скандалите изобщо не ми липсват. Даже много пъти сме обсъждали, че е грешка на продукцията да вкарват хора, които задължително ще се конфронтират. До към трети сезон, скандалите бяха изключение и на всички са любимите сезони. После като започнаха да компенсират липсата на ББ си загубиха публиката. Много по-приятно ми е да гледам сезон, в който се вижда, че има съперничество, примерно м/у Гуспата и Дидо, но всичко е цивилизовано, не изпадат в махленски разправии, заплахи, перчене и прочие селянии. Ако всички конфликти са такива, аз лично ще съм много доволна от сезона. При всички случаи не ми се гледат хора, които разрешават конфликтите като Шопски и двамата примати цигането и пиянката от миналия сезон.

# 777
Да внеса малко яснота за Финци, че наистина се забравя, а и интернет пространството е поле за изява на всеки лично засегнат или заинтересован от дадена човешка трагедия персонаж.
Самоубийството на съпругът на Илияна, тогава зам.кмет на Лом, се случи СЛЕД техния развод.
С две думи - бил е наясно с всичко, не е лъган, не е мамен, не е заблуждаван. Да, Финци и Илияна имаха връзка преди развода, но надали са /били/ единствените любовници на територията на България не само по онова време. За семейните и лични взимоотношения в двете семейства преди да се стигне до тази връзка между двамата няма да изпадам в подробности, защото това са твърде лични неща, но е много лесно да се съди, хули и плюе по непознати хора без изобщо да сме наясно как са били нещата в действителност. Това е дълбоко лична човешка трагедия, която наистина засегна много повече Финци, отколкото Илияна. Защото никой не го очакваше /не го е очаквал/. Трите деца бяха отгледани, изучени и осигурени напълно равностойно, без да се прави разлика между тях. Това е.

Това, което си написала с толкова много думи, всъщност се припокрива на 100% с другата гледна точка. А го пишеш така, сякаш е съвсем нова и различна версия.
Т.нар. Слънчак изневерява на мъжа си с Финци, след което се развежда с него, отново заради Финци, и човекът се самоубива.
Така че преди или след развода, няма значение. Важна е причината за този развод и за последвалата трагедия.
Да, не е първата е няма да е последната изневяра, но това не променя факта, че Финци е предал най-добрия си приятел!
Голямо извинение и оправдание - случвало се било и другаде… Уникална глупост. Дай да убием и някой човек тогава, щото и това се случва също.

# 778
  • Варна

Да, не е първата е няма да е последната изневяра, но това не променя факта, че Финци е предал най-добрия си приятел!
Голямо извинение и оправдание - случвало се било и другаде…

Ето това мисля и аз, след като грам не съм пристрастна. И да, случват се такива драми в живота , но да отидеш след тези житейски събития да учавстваш във формат и да те дават в национален ефир...Ами, не , няма нужда да ми обясняват, какви ценности имат подобни хора.И колко им им тежи на съвестта всичко това.Няма как да застана и да дам гласа си за такъв човек.

# 779
  • earth
Финци не носи отговорност за това, че приятелят му се е самоубил.

Това, че е взел жената на приятеля си може да е гадна постъпка, а може и да не е. Зависи от обстоятелствата, които ние не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт