🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 592
  • 942
  •   1
Отговори
# 795
Драми се случват, връхлита те трагично събитие...което може да не си предизвикал... , волно или неволно, ...
но така или иначе се е случило и е оставило горчив отпечатък у теб и близки.
Защо ти е да се вреш , да се показваш в реалити , какво заявяваш?
И то два пъти.
Нито си толкова забавен , нито забележително мъдър, какво се доказва , като се цаниш за маймунка на Иван и Андрей...
Ако е хонорар и ще има полза за семейството, разбирам.
 Просто да се показваш, колко си печен, не ми се връзва със миналите събития.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 16:32 от dany_nik

# 796
Добре де  като се е случила трагедия, да си зарови главата и да се скрие в гората ли да живее? Първия път е участвал заради наградата,сега са го поканили, нищо лошо не виждам

# 797
И аз не виждам лошо, странно по-скоро.
Заявява нещо, разсъждавам си какво е.
Не виждам нещо специално за сега.

# 798
Тук не избираме най- големия светец, а най добрия фермер.
Тогава Боби би трябвало да спечели в сезона с лудото Ванче.
Само вмъквам Simple Smile

# 799
И на мен ми е скучно и вече почти не гледам. Лошото е, че и Игрите не са ми интересни. Тази вечер ще видя дуела, въпреки, че не харесвам и двамата участници.

# 800
Сезона е много муден, поне за моя вкус. Гледам на запис, но с ръка на сърцето признавам, че доста често се случва да превъртам напред. И определено мога да кажа, че не ме е грабнал, поне до момента.

# 801

Боби се издъни в двубоя. Честна игра

# 802

Боби се издъни в двубоя. Честна игра
Абе не е баш така.

# 803
  • при късмета
Не така разбира се, Боби си взе двубоя. На финала не беше двубой, а четирибой, събори го гласуването него. Тъпото, нерелизирания уж пилот и гномчето гвардеец, избраха точния момент да пуснат компромати

# 804
Сигурно ли е, че те са пуснали компроматите.

# 805
  • Другата България
Според кого?
Боби го бутна зрителския вот, то и Финци го бутна същото. Или почти.
Казано честно и аз между двамата бих избрала Ванчето.
Само дето паралел между Боби и Финци не бих могла да направя, защото Боби така сърцераздирателно разказваше как иска да заведе бедната си майка на екскурзия видиш ли, а всъщност после се оказа, че маман има повече кинти и от голямата награда, че и мрежа за просяци в Швеция.
Докато Финци не е крил нищо в своя сезон. Разказа си всичко и пред съфермери, и пред зрители, дори преигра по едно време, ама тогава всичко беше “прясно“.
А Ванчето спечели и заради останалите, които вечно я избираха, номинираха и я осмиваха, и накрая тя ги отвя. Нещо като миналогодишното Ванче, зрителят е състрадателен, една сълзлива история и хоп - СМС-и.

# 806
  • Вестерос
Сезонът до момента е супер. Минала е една седмица, не знам какво очаквате да стане за пет дни, да се почнат скандалите ли?

А за Лили може те да я карат да пее все. Няма как да знаем.

# 807
Приятно е, че на някого е интересно
Аз мра от скука, пускам за фон, чакам нещо интересно. Не скандали, нещо любопитно, умно, разумно, весело, неочаквано...
Вместо това, се осведомих, че Радо бил гладен и това отне 5 минути телевизионно време.
Снимат 25 човека по 20 часа на ден, хора, подбрани да са интересни...уж.
Явно не могат да съберат 40 минути интересни разговори. Каст екипа куца, еднотипни участници водят до еднотипни резултати.

# 808
Реално "скандалите" до момента Радо ги прави. Ето вчера пак беше изнервен че е гладен и иска да яде сам , но не и с останалите. Влади беше прав. Трябва всички да седнат, но наш Радо не е доволен.

# 809
Този Радо изглежда много кофти човек, с много кофти характер поне от показаното до сега.И да стигне до финал просто не виждам как ще спечели колкото и да е силен.

Довечера съм за Ачо.Дано има късмет .

Общи условия

Активация на акаунт