🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 574
  • 942
  •   1
Отговори
# 810
  • Другата България
Пак да кажа, по темата.
Този Радо тъкмо го харесах, и се оказва скандалджия.
Ама пък се оказа прав за две девойки, дето се гримираха, и си правеха слънчеви бани, докато другите работеха.
И един Иван си харесах, както и някакъв Калоян май беше.

# 811
  • Велико Търново
И аз харесвам и уважавам Стоичков, обаче не ми е интересно да гледам спортна програма във Фермата през целия епизод. Радо не го понасям.
Къде точно в епизода беше спортната програма?

Гуспата какво се прави на много изненадан ,че влиза Стоичков ??? Той е знаел най-малко 3-4 месеца преди това !!! Най-малко !
Откъде тази тотална увереност? Може пък да не е знаел. Той не е в екипа от пети сезон насам.

Merri_An, Калин е. А за Стоичков все още неса обявили колко време ще остане. Според мен няма да е много, въпреки че ще се рпадвам и през целия сезон да е там.

Липсата на интрига/и за мен въобще не означава скука. И аз като някои други смятам, че различията могат да бъдат разрешавани по съвсем цивилизован начин и въобще не е необходимо да сме свидетели на скандали и просташко отношение. Ако ще и в темата само две страници с мнения да има.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 20:03 от DamaPika

# 812
Радо и аз го харесах по визитка, но бързо се показа като кофти човек, жалко. Един път не го видях да се усмихне, отделно мрънкането за храна. Не мога да повярвам, че е капитан на отбор с цялото това мрънкане и НЕотборна игра.

# 813
Съгласна съм, че Радо разочарова с поведение, но лично мен ме издразниха повече новите девойки, които бяха напълно безучастни към битката за златната топка. Значи, като не се бием за кафе и луканки, няма нужда да си пънем.

# 814
  • Другата България
Съгласна съм, че Радо разочарова с поведение, но лично мен ме издразниха повече новите девойки, които бяха напълно безучастни към битката за златната топка. Значи, като не се бием за кафе и луканки, няма нужда да си пънем.
А, това съм гледала значи.

# 815
Арената поне изглежда много добре на тъмно, нищо общо с безумната крива поляна от миналата година.

# 816
  • Велико Търново
Да, супер изглежда осветената арена в тъмното.

Никаква организация от Ангел. Започна добре, но не знам защо още чака и не отива да слага дърветата. Сега цепи малко на сляпо за размера. Оф, че и кантарите им надалеч.

# 817
Анго сам се би в тази игра, изобщо не си разпредели добре времето между цепене, провиране и пренасяне им за претегляне.

# 818
  • Другата България
Тъкмо това идвах да пиша.
Пренавит е Ангел, това му изигра лоша шега.
Плюс това ми се струва напълнял Ачо.

# 819
  • Велико Търново
Ами той си е свободен електрон, така или иначе не подлежи на организираност. Но поне за себе си да можеше да се организира. Пък и рече да се покаже пред "любимата"... Grinning

# 820
  • Другата България
Ама има ли нещо общо Ангел с тази девойка? Американката, нали?

# 821
Хубав първи въпрос от Алманаха, хвана ме по бели гащи мен Simple Smile

# 822
Ама има ли нещо общо Ангел с тази девойка? Американката, нали?

Има закачка. Той си мечтае за нея, но не знам, дали е сериозно или за шоуто.

# 823
  • София
Най-после нещо интересно. Ангел сам се прецака.

# 824
Любимата ми част от дуелите е Алманаха и сега изпитвам истинско удоволствие, че го върнаха в оригинал. Нищо, че много пъти се и дъня на него 🤭

Общи условия

Активация на акаунт