🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 404
  • 942
  •   1
Отговори
# 870
  • Другата България
Честито на Финци, заслужена и безапелационна победа срещу един много разпилян и не/(пре)мотивиран противник. Но според мен силите му на арената са лимитирани и голяма част от останалите мъже биха го победили сравнително леко.

Скрит текст:
Браво и на И&А - арената изглежда много добре, върна се усещането за дуела като кулминация на седмицата във Фермата, беше прекрасно и да видим алманаха в класическите му правила.
Аз затова попитах Ангел на колко години е. Финци е на 47, въпреки, че е отслабнал и като гледам, е в добра форма въпреки годините си. Разбира се, зависи от много други фактори и обстоятелства, късмет, кой реди битките и т.н. От старите според мен Яни и Чавдар ще видят зор с него, Дидо и Гуспата следва да нямат проблеми, за Гечо не знам. Но новите са все млади здрави момчета, изключвам един по-възрастен - кмет? Все пак и възрастта има значение, освен всичко останало.
От жените, старите, като гледам персонала, Альона и Валерия изглеждат в най-добра форма.

# 871
..каква е тази мода ,хора на по 30 + с брекети.Учудвам се защото поне трима познавам с нормални зъби ,а носят брекети.Разбирам зъбите да са много зле ,ама при Камелия не виждам нищо фрапиращо
Мода!?😃 Има и други проблеми, при които се слагат брекети. А може да е към края на лечението си, затова да не виждате нищо фрапантно в зъбите й.
Разочарована съм, исках много Ангел да остане. Финци ми е безразличен. Стана ми интересно и изгледах битките от дуела с Калоян. Там отново е присъствала играта с прашката, само че преди това е имало рязане на дъски и коване на мост, и Ангел се е справил за 12 минути. Наполовина на времето му сега. Не изглежда да е по-пълен отпреди 2 години, но липсваше мотивация, като че ли.
Виждам, че са се събрали в Железница с хората от неговия сезон, много са задружни. Калоян имал дете, да му е живо и здраво.😊
Тази седмица започва същинската игра, с фермер на седмицата и ратаи, но някак си без Ангел не ми се гледа.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 00:32 от dreamer🌺

# 872
  • Велико Търново
Персонала Joy Joy

Ангел наистина сам се би. В днешния епизод на Животът зад Фермата Мирон си призна, че и в шести сезон, и сега той му е бил любимец. Накрая отправи следните думи към него: "Вече знам, Ачо, какъв ти е проблемът - като ти се завърти адреналин в кръвта и главата спира да те слуша. Заложи на сила вместо на техника, особено в рязането с триона, и така.."

# 873
  • на село
Да ви кажа една новина извън таз вечерния дуел.
Бети и Ники са правили сватба на голямата си дъщеря и има участници от фермата, които са присъствали, сега ме е страх да спомена имена, че да не ме изядете с парцалите.
Тържеството е било в тяхната ферма.

# 874
Казвай спокойно. Това не би трябвало да е проблем.

# 875
  • earth
Финцни на 47г? Аз си мислех, че е поне на 55. Какво правят тези хора, че се състаряват толкова? Стоичков ми изглежда на 60+, ама те спортистите са така.

# 876
  • на село
То като снимките са приключили да кажа кого видях, все не мога са свикна, че е заснето вече предаването.

Новите участници още не им помня физиономиите, но от старите на сватбата гледах, че са Яни, Гуспата, Финци, Гечо и Хепи Ванче.

# 877
Роман също беше в кадър.

# 878
  • Другата България
Финцни на 47г? Аз си мислех, че е поне на 55. Какво правят тези хора, че се състаряват толкова? Стоичков ми изглежда на 60+, ама те спортистите са така.
На 48 стана преди 4 дни.
По време на дуела на 47.Blush
На мен винаги ми е било трудно да определям възраст по снимка. Особено на жени.

# 879
Може би защото не си слагат слънцезащита. Нали това е модерно сега.😆😆 ( Това в кръга на шегата).

# 880
  • Sunshine state
Ами нямаше интрига в дуела.. Жалко за Ангел, наистина се представи доста зле. Альона и Гуспата се захапаха, знаех си, че рано или късно и той ще захвърли нравоучителните клишета и ще си покаже рогата. Тя че не е цвете, не е, ама и той е едно л***о. 🤣
На мен Камелия с визитката си многи ми хареса, но сега нещо ми намирисва и не я долюбвам особено. Има нещо, което не ми харесва в нея, ни не знам още какво е точно. Една такава лукава, лисича физиономия има.
А иначе и на мен Финци ми изглежда по-възрастен, отколкото е, но Стоичков специално не ми се вижда на 60+.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 05:00 от Pupitka

# 881
Да си кажа, че много е радвам на завръщането на арената, алманаха и дуелите в събота.
Дуелът беше доста слаб и без интрига, ама Ачо се беше пренавил и това му изигра лоша шега.

# 882
Според вътрешна информация, след дуела Камелия със скобите е отгризала три филии от гредата за пет минути и осемнайсет секунди. Плюс две от арматурите. Голяма работа е американската армия.

# 883
Слабичко , не очаквах от Ангел (моят фаворит) и с чепове и без чепове на последната игра , предните го размаза каквото и да си говорим това е истината. А и да сте видяли като строят той какво прави , навира се при оная мома или ходи да Боцка семенца в градина , леко скатавка го играе и в предишния сезон беше същия. Жалко , харесвах колорита му а и щеше да има любовна  интрига.

# 884
  • София
Двамата изглеждаха набори, със сигурност им давах 55+.
Не знам на Ангел кое му е добряшкото, на мен ми прилича на стар коцкар, а такъв типаж ме отблъсква.
Ако хронологията на дуела и яденето и пиенето е спазена, значи първо ги напоиха, те се отпуснаха и в дуела нещата бяха по-зле. На мен ми беше безразлично кой ще продължи.

Общи условия

Активация на акаунт