🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 1 - * Старт * 🐄

• 50 417
  • 942
  •   1
Отговори
# 885
Не знам защо Анго му пусна победата и то толкова демостративно, но въобще не вярвам, че този здрав, як българин беше буквално разгромен от човек с физиката на Финци, както мъжа ми казва "торба".
Ангата в двубоя с най-силния мъж в неговия сезон, а може би един от най-добре физически подготвените участници във всички сезони Калоян-гвардееца, който беше на двадесет и няколко години, беше напълно равностоен и беше епохален двубой, а бай Анго загуби двубоя на Алманаха. И две години по-късно губи от, с извинение, чичка и то направо разгромна загуба. На някои битки с двойно по-слабо време. Ай стига, майна!
Еми не го вярвам.  Както казвахме в детството "плуват ли корабчета"?! Съвсем ни взеха за балъци.
Дали е влязъл с уговорката да остане само седмица, дали на място го е решил, но за мен той реши да излезе и падна умишлено, дори в някои битки се презастрахова, за да е сигурен, че ще падне.
Може би при една по-равностойна битка щяха да успеят да ме заблудят, че е контузен, нещо не се чувства добре физически, но разгром на Ангел и то от 50 годишния Финци. Не, моля!
п.п. За Стоичков честно не смеях да пиша, колко ми е вяло и скучновато участието, но видях и други плахи опити да кажат, че царят е гол. Толкова ми е безинтересно, че превъртам, доста от епизода.  Отдавам му дължимото, като футболист и човек прославил България, но честно трудно следя полета на мисълта му, а когато го направя оставам в лек потрес или ме избива на смях. Сервилното отношения на някои участници и в частност на Гуспата ми идва в повече. Направо се разкапа, като едно мазно петно от натягане, с един влажен поглед, напиращи от умиление сълзи, които аха да капнат. А поантата постави Финцито, която яко изплиска легена с мерака да го целуне "и на едно друго място" . Спретнаха си с Гуспата състезание по натегачество. То бива възхищение, но това ми е в повече. Много в повече. Мега дразнещо.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 11:09 от sineva 1

# 886
Вярно, че е началото на сезона, но тази година темата е доста вяла. Sad
Тъй като не съм гледала първите сезони и доста от "старите герои" са ми непознати, потърсих визитките на някои от тях из интернет. Ето линкове за тези, които също като мен са пропуснали първите сезони:
https://fermata.btv.bg/videos/videovizitka-na-serafim-vasilev.htm
https://fermata.btv.bg/videos/video-vizitka-na-jani-andreev.html
https://fermata.btv.bg/videos/videovizitka-na-dimitar-gospodinov.html

# 887
  • Варна
Жалко че отпадна Ангел, загуби се пипереца в живота на Фермата. Може пък по натам с подбрани специално като за него битки да спечели и да го върнат, та историята с Камелия да има развитие, да не я прилапа друг фермер. Аз се чудих какви са тия железа в устатата и, пък то брекети, мислех че са и развалени зъбите, срамота за толкова млада жена.
Тази година отдавам предпочитания на Фермата пред ИВ, факт, харесва ми с влизането на старите муцуни.

# 888
  • София
Ами на мен за сега ми е много по-скучно от предни години. Може би е време и за малко почивка на формата.
И понеже малко превъртах тези дни, исках да попитам дадоха ли как Ангел точкува/коментира игрите или това стана ясно чак вчера на дуела?

# 889
Честно се подлъгах, че Ангел ще спечели дуела и ще остане по-дълго, като "тийзваха" любовната история между него и Камелия. Може пък наистина да са го върнали.
Sea, май казаха, че ще се разбере чак на дуела.

# 890
И аз имам съмнение, че Ангел се опита да излезе. Знаем как режеше срещи Калата от 6. Но пък и тук има малка разлика. Като грешка за забавянето - тръгваше на криво с триона, а и имаше няколко съка там, където режеше.

# 891
Двамата изглеждаха набори, със сигурност им давах 55+.
Не знам на Ангел кое му е добряшкото, на мен ми прилича на стар коцкар, а такъв типаж ме отблъсква.
Ако хронологията на дуела и яденето и пиенето е спазена, значи първо ги напоиха, те се отпуснаха и в дуела нещата бяха по-зле. На мен ми беше безразлично кой ще продължи.
Добряк си е Ангел, нали и снощи каза - Дано Финци се представи по-добре. В неговия сезон беше много колоритен, много смешно  разказваше за любовните си драми. Не мисля, че е коцкар, по-скоро е наивен.

Аз не съм гледала сезона с Финци и ми е безразличен, но Ангел определено ще липсва във формата. Това с Камелия според мен беше само заигравка и на майтап, едва ли си е представял как ще се развият нещата и Камелия ще дойде при него на село.

# 892
  • София
Иван и Андрей не казаха на Ангел, че напуска Фермата “завинаги” - както казват когато някой отпада окончателно. Та, не се знае…..

# 893
Ангел е доста напълнял, това се вижда и не е в добра форма, но и Финци си е пълен мъж на почти 50 г.

Също помня, че в сезон 6 изобщо не харесвах Ангел в началото - беше си цапнат в устата и гаден с Милена, но после се промени и ни стана симпатичен.

Финци в сезон 2, махам драмата около живота му, ни беше много симпатичен цял сезон и до края бяхме за него, но накрая започна да клепа другите играчи, или поне така си спомням, че беше отдавна, като явно си мислеше, че пред зрителите трупа точки. На нас, обаче, ни стана неприятен. Иначе беше много готин - и работеше здраво, и в добри отношения с другите играчи, и приятен за гледане.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 13:38 от Tahiti

# 894
Ангел и Петя Дикова Simple Smile
Разочарован, че не го интервюирала Диана Любенова.

# 895
  • Вестерос
На мен пък ми харесва, че почнаха пак да ги отделят и другите да не им се месят за точките.

# 896
Само Ангел харесвах от участниците, сега съвсем ще ми е безинтересно!
Айде Финци да си ходи другата седмица, че ще вземат да го избутат пак до финал ...

# 897
И аз имам съмнение, че Ангел се опита да излезе. Знаем как режеше срещи Калата от 6. Но пък и тук има малка разлика. Като грешка за забавянето - тръгваше на криво с триона, а и имаше няколко съка там, където режеше.
Човек който знае как се реже няма как да забрави. За мен бе умишлено. Или от него, или от продукцията, ако се е договорил. Няколко пъти топчетата удряха буквите които не падаха.

# 898
  • София
Съмнявам се да  го е направил нарочно или по уговорка, за да излезе. Той е толкова емоционален, чувства се добре там, защо да си тръгва по този начин? Гледах го колко хаотично правеше нещата, според мен може да си е пийнал повечко на банкета на обяд и това да забавя реакциите му.

# 899
  • гр.София
И от какъв зор Ангел нарочно да падне Rolling Eyes Не ми се вярва доброволно да се изложи така и да падне с толкова голяма разлика

Общи условия

Активация на акаунт