🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • ВАРНА
Сейшелеца е облечен,като цирково конферансие.

# 736
А всъщност Левон е химик.
И много беше яд, че даваха толкова ниски заплати на служителите си в Уникредит, които бяха като мен в нисшите нива на йерархията, но след като се запознах с него си казах - ами заслужава си шестцифрената заплата тоя човек, с голям кеф да си я харчи. И той определено го прави Wink

# 737
Супер сготви Левон. Изглеждаше много доволен, докато готви. Очевидно му доставя удоволствие. Десертът ми е малко семпъл, но да видим
Ох, Маги с тази котка много ми падна в очите. Жалко.

# 738
Ами ... интересно беше. Определено умее да създаде атмосфера и е сладкодумен. Щеше да ми е интересно и да му опитам ястията, ама ... ядец

# 739
Ох, Маги с тази котка много ми падна в очите. Жалко.
Ама хич не му вярвам.

# 740
Хампарцумян е е химик от рабфак.
По старите ще ме разберат.
И започва от леярската на кремиковци.
Точка едно спасява казарма
Точка две получава автоматично софийско жителство.
А после намираш подходящите хора в подходящото време.
Точка три на тия хора им показваш, че могат да разчитат на теб.
И четири - береш плодовете.. Къща с асансьор и тнтн точките си представете. Толкоз.
Пп и до сега ме знам от къде идва в София.
Само от любопитство.

# 741
  • на село
Ами Левон е роден в София, от къде да идва.
На мен ми харесва като човек, някак говори спокойно, убеждава, казва точните неща на точното място, а и улучил момента, възползвал се, израстнал и това е, голям дом/ всичко беше голямо и просторно/ и асансьор Grinning

# 742
Родителите ми познаваха баща му, много го харесваха. И аз мисля, че е от София. Арменците обикновено не живеят по селата.

# 743
Моят дядо явно е бил смотан когато е дошъл в България, не стига че се заселил в село и чак после отишъл в град, нищо че е чист арменец, ми и за жена си взел българка...

# 744
Явно е бил изолиран случай.

# 745
  • София
В Армения само градове има, села няма. Simple Smile

# 746
Очаквано Левон взе плакета, но той нямаше конкуренция. Сейшелеца се мъчи, но всичко излезе манджа с грозде. Оперната певица ме впечатли повече с магнитите на хладилника си отколкото с готвене. Радито не готви, тя се е записала да се наяде.

# 747
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Левон винаги готви с шафран в Черешката. И сигурно пак ще каже, че куркумата е шафрана на бедните.

Помня много добре негово предишно участие и заради неговото готвене купих шафран. Дори наскоро правих ориз с шафран и за Левон се сетих. Никой вкъщи не го яде впрочем.Труфели и шафрани - Не мога и това е.Заслужени три плакета.

Направих нова темичка. Имам пропуснати 3 вечери,за които ще коментирам като ги изгледам.
 НОВА тема  https://www.bg-mamma.com/?topic=1502068

Общи условия

Активация на акаунт