🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 1)

• 38 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
И моите изглеждат като чисто нови, а си ги ползвам всекидневно.

# 721
  • Sofia
Моите посуда и уреди си изглеждат като ползвани... ползвам ги, не им слугувам. Simple Smile
И аз си имам позанията в кулинарията (обаче имам още толкова да уча... и какво по-хубаво от това), и си гледам и ползвам подправки, както и екзотични такива за "изгъзиците" според консервативния  бг вкус. Simple Smile

# 722
И интересно как като има такива умения и познания в кухнята и готви , всички уреди са му нови. След всяко готвене ли ги сменя?
А как трябва да изглеждат посудата и уредите, за да е ясно, че се ползват? Омазани и захабени?

# 723
  • София
Левон към какво е алергичен, че не яде салатата на Дарина Такова?

# 724
Морски дарове. А салата беше украсена със скариди.
Не ми стана ясно защо ме му предложи на него от айсберга с мента, който беше забъркала за рибата. Можеше да сложи малко сушен домат, някакво твърдо сирене и готово.
Не бих го оставила с празна чиния.

# 725
  • Sofia
Почетният ни Консул днес е организирал Сейшелски обяд за вип персони.
Имало чартъри до там 🤔

# 726
Ама аз си мислех, че след вечерята ше се приключи с тия Сейшели, обаче човекът продължава всяка вечер.
Вчера много неловко се получи като отне от вниманието за домакинята, за да разказва за слънцето на Сейшелите и да им подарява тези гривнички.
Днес пък щял да им обяснява как се ползват...
Тоест пак ще има да си говорят за Сейшели...
Поведението му прилича на домакиня, която е забила в турските сериали и няма друга тема на разговор.
Пък ПР е човекът, трябва да знае къде е границата.

# 727
  • София
Тоест, Левон е алергичен към скариди, но се скъсва да ги готви. Май не му хареса салатата, затова обяви алергия. Simple Smile

# 728
Не мисля, че би имал проблем да си каже, че не я яде, защото не му допада вкусът.
Той поне има дар словото да го каже, без да обиди домакина.
Но аз ммого добре си спомням едно негово участие, в което пак готви скариди и бяха голям хит. Даже и рецепта някъде бях записвала и мисля, че ги пробвах и се оказаха добри.

# 729
  • Sofia
И интересно как като има такива умения и познания в кухнята и готви , всички уреди са му нови. След всяко готвене ли ги сменя?
А как трябва да изглеждат посудата и уредите, за да е ясно, че се ползват? Омазани и захабени?
Ами просто не изглеждат като нови, без да са чак омазани и захабени. Simple Smile

... Поведението му прилича на домакиня, която е забила в турските сериали и няма друга тема на разговор. ...
Много ме разсмя... Simple Smile

# 730
Аз Тайна питах...

# 731
  • София
Не знам, аз колкото и да бърша и мия, си личи ,че се ползват.

# 732
Страхотна къща с прекрасна градина и разкошни цветя Simple Smile! Левон Хампарцумян е изключителен кулинар, Манчев направо е смешен със забележките си!
За мен той трябва да спечели Черешката на тортата Simple Smile!
Радина, всяка вечер е с ужасно тъпо държание, незнам по сценарий ли е или си е такава!

# 733
Какво да работим за такава къща с асансьор?!
Страхотна!

# 734
Какво да работим за такава къща с асансьор?!
Страхотна!
Това

Общи условия

Активация на акаунт