Facebook / Фейсбук – 6

• 46 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Днес докато ровичках във Фейса, гледам годината ми на раждане е с 2 години по-напред (по-възрастна съм била) 😀, опитвах да го поправя, но дава само 3 възможности с по-предни години. Ако искам да го сменя трябвало да снимам официален документ, а на мен не ми се ще. Въпроса е, има ли друг начин?

# 601
Днес докато ровичках във Фейса, гледам годината ми на раждане е с 2 години по-напред (по-възрастна съм била) 😀, опитвах да го поправя, но дава само 3 възможности с по-предни години. Ако искам да го сменя трябвало да снимам официален документ, а на мен не ми се ще. Въпроса е, има ли друг начин?
Пробвай от друг браузер или ако си на телефон пробвай от компютър. Аз погледнах сега и няма ограничение в избора.

# 602
Имате ли представа защо като качвам снимки от телефона им се влошава качеството? С Лайт версия съм, дали е от това?

# 603
Ако са много големи снимките фейса ги компресира, може би затова се омазват.

# 604
Как да го избегна?

# 605
  • София
Лайт версията също ги влошава допълнително, вкл. и клипове.

# 606
  • Deutschland
Това как точно се получава?

# 607
Това как точно се получава?
Вероятно е допълнителен профил, може да си го създадеш с друго име, има Профили в Настройки.

# 608
Показва ми , че имам 2 непрочетени съобщения ,а не ги намирам никъде ,някой идея?

# 609
  • София
Показва ми , че имам 2 непрочетени съобщения ,а не ги намирам никъде ,някой идея?

И при мен е така. Сигурно е бъг. Но е досадно.

# 610
виж ако имаш фейс на нялолко устройства, на мен така ми стоя едно, докато не го отворих на всички

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 13:56 от Herzen

# 611
  • Euskal Herria
А на мен днес това ми изписва в месинджър: 

Цитат
Неуспешно зареждане на чатовете с криптиране от край до край
Опреснете страницата, за да ги видите.

Дори и да опресня, все се появява. Иначе няма проблем да изпращам и да получавам съобщения.

# 612
2 бъга при мен напоследък:
1 - изчезва ми сторито на моменти. Примерно, имам известие, че някой е харесал - цъкам на него и ми изписва, че историята е надостъпна. Рефрефшвам и се оправя.
2 - излиза ми някаква снимка на "спомени" и ако реша да я споделя отново на стори, самата снимка не се визуализира.

# 613
При мен много често не се визуализират спомени, не ги споделям като стори, но пак не се визуализират.

# 614
Не ми идват известия, че имам спомен на тази дата.
Рождените дни пък изобщо вече почти две години.

Общи условия

Активация на акаунт