Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 28

• 41 883
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
Пусни го на цена като на сходните едностайни, то ще си проличи. После може да коригираш евентуално..
Примерно 200 лв...

В тоалетната може ли мивка да се монтира, с душ слушалка към нея?

# 661
  • София
Аз имам познати, почитатели на Путин, които си ремонтираха мазите за живеене, защото чакат ядрен апокалипсис.
Та, избена стая, може и да се даде за добър наем. Някой може да реши да чака в нея 3тата световна.

# 662
Влиза се от двора на къщата на собствника по стълби надолу.Има прозорец .Градчето не е областен град .
Аз съм наел в необластен град четиристаен обзаведен с три климатика за 300 лева. Колко да е стая с тоалетна, според мен не си струва разправията.

# 663
Звучи ми като 150 лв. макс.

# 664
С 25% по-нисък наем от аналогични оферти на стая в мазе, но с баня.

# 665
Стаята струва толкова, колкото плати наемателя.
Тръгни от по-висока цена, ако няма обаждания и интерес, тогава намаляш...
Иначе в блока в който отдавам аз, гарсониера се отдава на цена, по-ниска от моята за боксониера...и то с 20%...
Зависи и обзавеждането какво е.
Зависи и от предлагането..ако няма предлагане, и това ще се наеме, мисля си аз...

Цъкни в имат.бг търсене на едностайни, че и на двустайни..да видиш как вървят. Въпреки че пак казвам, струва толкова колкото можеш да му вземеш..Wink

# 666
  • Варна.
Аз имам познати, почитатели на Путин, които си ремонтираха мазите за живеене, защото чакат ядрен апокалипсис.
Та, избена стая, може и да се даде за добър наем. Някой може да реши да чака в нея 3тата световна.
Четох някъде, че в Лондон (май там беше) общината инвестира в ремонт на точно мазета и тавански стаи с основните битови условия за мигранти. Помещения, които не са били обитаеми до момента, скапани буквално.

Знам за една такава стая в жилищна кооперация тук във Варна - чисто мазе с много малко прозорче на нивото на тротоара, има тоалетна за душ не знам. Дава се под наем на сам мъж. Живее си там от години, има отделен вход в двора.

# 667
  • Варна
Честно казано не знам кой би наел такова нещо в градче с 2000 души население. Хората дават цели къщи срещу стопанисване.

# 668
За кое градче говорите..с 2000 население?

# 669
стая под земята ли,  и с прозорец... Кой ще търси такова нещо? Без баня.

# 670
Може да е полувкопана стаята...

Ще търси, който няма много пари..защо да не търси.

Апропо, живяла съм в такава като студент, жива съм...Simple Smile  прозорецът беше нормален, гледаше към заден двор на кооперацийката. От др.страна бе улицата, имаше денивелация.
До мен имаше мед.сестри две, в подобна стая.
На пъпа на центъра, с малък наем. Супер си беше...

# 671
  • пустинята Гоби
Помещението може да се ползва за ателие/ склад/ офис/ магазин. Наемът няма как да е висок, 200-300 лева макс и то при късмет. И аз бих тръгнала от по-висока цена, то ще си проличи.

# 672
а баня имаше ли? Тоалетна?

# 673
  • София
Честно казано не знам кой би наел такова нещо в градче с 2000 души население. Хората дават цели къщи срещу стопанисване.

Някой мераклия може да си го наеме за любовно гнездо. Е, малко ще се озорят с подмиването, но за под 100 лв. - бива.

# 674
Ако има мивка и печка в стаята, една тенджера с вода топла, и се мие...не е като да няма начин.
Тоалетна има.
Мивка и кухненска част в стаята не разбрах дали има, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт