💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 252
  • 870
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Джеферката и по видео в инста си личи, че е свалила в крака и ръце

# 466
Минавам с една червена точка за сините, а именно:
Като някой предложи нещо за групата- например утрешна гимнастика, или се опитва да разсмива като Плацентата вчера, другите го подкрепят и се включват активно. Готино е това, повдигат си духа взаимно. Червените много се оплакват, сините намериха начин да се чувстват добре. А в червените виждам повече потенциал принципно, дано не се окажат мрънкала.

# 467
  • Дубай

Ето го Борис ,беше един от фаворитите ми в миналия сезон дано и приятелката му е свястна като него

# 468
  • Другата България
Червените вече са ми на първо място отзад напред поне на мен.

# 469
  • London

Ето го Борис ,беше един от фаворитите ми в миналия сезон дано и приятелката му е свястна като него

Верно бе Боби. Сега се сетих, бях му фен. И жена му я помня....от видеа, дано влезе, машинка е. ☺️

# 470
  • София
Валери много е изгорял. Жълтите дами имат потенциал да се изпокарат скоро.

# 471
Здравейте, попринцип само чета темата, но днес забелязах нещо интересно за мен и реших да го споделя с вас. Велислава (плацентата) е тази, която прави във Фейсбук предизвикателството - "Фитнес у дома".
Днес реших да отворя новото за Септември и си мисля, че момичето ми е познато от снимките и клиповете и накрая се сетих, че е тази с плацентата GrinningVery Happy

# 472
  • Другата България
А Жени каква е лисица......

# 473
  • Дубай
Валери много е изгорял. Жълтите дами имат потенциал да се изпокарат скоро.
И аз така предосещам нещата.Бившите май не са си бивши

# 474
  • London
Хайде да се стегнат да ме накарат да направя готино видео. 🤣 стига са се почесвали....искам силна, борбена амазонка да им развие гайките.😁

# 475
Боже, Димо защо е навлечен така, а тези очила му стоят ужасно. На фона на облеклото на Ралица, което също не е подходящо, е УТФ?

# 476
  • Някъде в Европа...
Жълтите дами скоро няма да са приятелки и май Джаферович ще е в основата...

# 477
Тя Джаферович може да смята, че ще е хрисима, но тая супер красива жена в отбора й, ще й извади картите. Между другото Илина мисля, че се казваше - една от блондинките от жълтите не се натрапва с присъствие, но ми изглежда симпатяга и готина.

# 478
Засега са ми симпатични момчето и момичето от жълтите. Хубава двойка са, но знае ли човек. Много ми е гадно, като ми стане някой участник неприятен, сега Звезделина ми много неприятна. Нямала мазнини и много й убивало. Да спи на джуките си, няма да й убива.

# 479
  • Другата България
Да, Джаферович ще спретне интрига заради двойката, и аз така мисля.
Как ги гледаше само.....бляк.
Илина, да. И аз засега я харесвам. Заедно с Михаела.

Общи условия

Активация на акаунт