💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 234
  • 870
  •   1
Отговори
# 510
Не съм го виждала този Алекса, но вече ми се отщя. Очаквам да вкарат и Сири. Rolling Eyes
Точно това си мислих и аз … къде е Сири ?!

# 511
Димо следващият път още по- дебело яке да облече

# 512
Лиготии. За мен най-добрата любовна история в Игрите са Мани и Неделчо и никой не може да ми промени мнението.😁

# 513
  • София
Димо следващият път още по- дебело яке да облече
И аз това се чудех, на тоя пек, защо така са се опаковали водещите?

# 514
Засега резервите са ми най-симпатични. Не знам какво толкова не им е достигнало.
Червените са "много мускул-малко мозък", жълтите "стар фактор", а сините създават пародийно усещане като отбор.

# 515
И аз харесах показаните  досега резерви. Да влизат всички 🤪

# 516
Като цяло доста мотивирани и подготвени участници тази година!

# 517
  • Пловдив
Добре как може това момиче да е резерва, а оная мрънкащата за шампанско да е редови играч😃
Добре е да има разнообразие от видове и характери.

# 518
Не мога да го разбера и аз. Може би нея визираха за възрастта. Приятелката на Борис - нямало да бъде дипломатична, ако влезе. Като вземат така да се ерчат! Продуцентите само това търсят - сеир.

# 519
  • София
На мен гаджето на Борис не ми хареса. Голяма самохвалка. Поне един сутиен да беше сложила. Харесах Фифо, голям симпатяга.

# 520
  • София
Харесах Елина и Чакала, имат солидна подготовка и се надявам да останат. На Елица май мисленето не й е силна страна, щом смята, че племето й ще приеме с отворени обятия приятеля й.
Дали шестимата, които ще останат извън отборите, ще бъдат четвъртия такъв?

# 521
  • Другата България
Аз съм си ги кръстила "каките", "батките" и "лузърите".
Това продукцията ни го натресе като разпределение.
Сега да видим кого ще си изберат от тримата спечелили.
Като гледам, май ще са само мъже.
Тази женица дето не можа да се набере на понтона.....няма да коментирам, че се представих мене си, ама аз поне няма да ида там да се излагам пред цяла България.
Фифо засега ми е фаворит от до тук показаните.

# 522
Сега много ще ми се смеете и подигравате и че много се излагам, но аз гледам за първи път, таааа…. коя е Мани? Чета постоянно тук за нея и се терзая, че нищо не знам.
Моля, някоя добря душа да се смили и да ми разкаже нещо. Някаква луда е май. С Неделчо какви са?
Него го знам от ютюб.

# 523
От резервите ми допаднаха момчетата, на Борис приятелката нещо ме подразни.
На победителя от миналата година, Андрей, жена му щеше да кандидатства, но май не я мернах сред резервите.

# 524
  • София
Волейболистката май си търси гадже.

Общи условия

Активация на акаунт