💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 298
  • 870
  •   1
Отговори
# 735
  • London
Синът ми на 6 г ме пита "Кой умря"...И аз какво да кажа. Какви са тея хора спортисти, медалисти, това ли е психиката...Евала на участниците, не е малко, че са вътре! Много се кефя на жените(спортисти, и не само) и на волевите мъже.
Оу много спортисти са мега емоционални не знам защо някой е останал с впечатление за железни лейдита на терен. Но в случая да ревеш така за здрав, прав мъж.....без причина общо взето е тъпотия несъмнено. Тя явно е оставила спорта на втори план, ако не беше.....щеше да мисли за представянето си и играта, а не за любовна компания там. Това единствено е минус така или иначе ....

# 736
  • Дубай
Да, вече я коментирахме вкъщи. Ние с мъжа ми сме под 40 г, ама тази как на 42 г. мъжа ми каза, че й е като майка до него хахаха
Това само ме мотивира да се поддържам, слънцезащита, храна и пр. Каката 100% е пушач и абонат на солариума. Нищо лично.
Каката е като баба ми,че даже и баба ми изглежда в пъти по-добре от тая художничка.Творила е върху себе си.

# 737
Явно рИве, защото са заедно само от година, ако бяха заедно от пет нямаше да пусне и сълзичка. Grinning

# 738
  • Велико Търново
Елица пресоли манджата, но аз не съм по драмите.
На пръв поглед като видях художничката реших, че е поне 10 години по голяма от мен, а тя по-малка.Външният вид не ме потресе, но заявката от визитката да.Приятелката на Борис директно ми отиде в "черния списък", не харесвам самоуверени хора.Фифо ми хареса много, учителят също от визитката, но после не беше ау.
Ето майката на Илина, интервюто е старо, но тя сега изглежда идентично.А Илина ми е страхотна ато поведение и маниер, с интерес ще я следя в битките.
https://eva.bg/article/26727

# 739
  • Другата България
Доне, да го отстреля по "онзи" начин.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Веселина форевър!
Дано дават повече моменти от тяхното ежедневие.

Малеее, ама Женята е направо като Годзила в тялото, навсякъде има - и отпред, и отзад, и краката ѝ гонят тези на Генчо трактора.....

# 740
  • Където морето целува небето...
Оу много спортисти са мега емоционални не знам защо някой е останал с впечатление за железни лейдита на терен.
Аз очаквам просто, че като олимпийски медалист е свикнала на някои неща. Несъмнено от малка по лагери и дълги раздели с близки и предходни любими мъже. За да стигне до олимпийски медал се иска силен характер и воля. Изненада ме много. Тя реве все едно света е свършил, защото той не е при нея.

# 741
Всъщност Виктория е племенница на Евгени Иванов-Пушката, та оттам са и еднаквите им псевдоними.

# 742
  • Sofia
Очаквано,не си тръгнаха резервите от играта.
Ноо,какъв беше този рев,какво беше това чудо...За малко да ме откажат да догледам епизода.Определено Алекса ми е по-симпатичен от двойката.
Голямото разочарование от тази вечер ми е от Елина.Най-силната,най-подготвената...,дрън дрън.Защо някои хора си мислят,че всичко опира само до сила?!И как точно се готвиш за подобен тип формат,влизаш и плуваш кучешката...Ей това ми е чудно...
Връщам се да ви дочитам.

# 743
Резервите много ми харесаха, пък екземпляр като Художничката си е част от Игрите, къде без красота? Wink

И спортистите са хора с емоции и драми, не са от желязо.
Елица е мнооого влюбена, милата, и обяснението ми за този емоционален срив е в настройката ѝ за участието ИМ. Двамата са кандидатсвали, минали са кастингите, казали са, чи ги одобряват и влизат, но вероятно няма да са заедно. Тя си го чакаше с всеки новопоявяващ се отбор, а него го няма, кой знае какви мисли са ѝ минали през главата, ако не са ѝ дали обяснение с цел заснемане на емоции. Така, че ако са си чертали планове, виждали са се рамо до рамо в игрите си е срив да осъзнаеш, че ще си сам.

Цветан каза, че се познават покрай волейбола с Виктория, но не са се виждали отдавна.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 23:46 от Cafelate

# 744
Напрежението ѝ изби в посока рев на Елица. Още е в пеперудения период и нормално така да се вживее. А и е поставена в неестествена ситуация. Отделно нагласата ѝ беше , че и той е редови играч , а вчера го нямаше. На мен ми бяха много сладки двамата. И мисля, че той също я обожава. Малко в повече ги даваха, ама да не забравяме кой е все пак продуцентът.
Харесвам Резервите..въпреки кофти името. Смятам, че имат потенциал.

# 745
Аз я разбирам Елица, това е нейното момче и искаше заедно да изживеят това приключение.
То си е за реване. Не ме подразни, когато става въпрос за любов, нормално е да бъдеш по-емоционален.

# 746
Бях казала,че няма да гледам, но ви четях и реших да дам шанс. На първо четене, всички ми допадат и нямам някой голям дразнител.
Харесвам Елица, след днес продължавам да я харесвам. Определено обаче не ми хареса да прочета пет страници каква била лигла. Това си е мой проблем, разбира се. Изумявам се обаче, как някои жени я определиха като "тъпо парче" и т.н епитети, на базата на емоциите, които показа. Момичето от невръстна възраст е по лагери. За ная е имало само тренировки до откат. Повярвайте, не се печели лесно олимпийски медал. Само предполагам, че въобще не е имала време за любов и това е първата и голяма. Вярно, по емоционална беше, направи и нетактично изказване, но чак пък такива епитети, каквито прочетох..

Не ми харесва идеята за четвърто племе.

Червените добър избор. Жълтите също. Абе всичко май си е на мястото.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 00:12 от Lafusko

# 747
Игри на сополите, к'ва воля?!?

# 748
  • London
Доне, да го отстреля по "онзи" начин.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Веселина форевър!
Дано дават повече моменти от тяхното ежедневие.

Малеее, ама Женята е направо като Годзила в тялото, навсякъде има - и отпред, и отзад, и краката ѝ гонят тези на Генчо трактора.....

Подготвила се е Женя....ако е гледала последните два сезона на колумбийския формат и факта щ, че точно жени с такава физика спечелиха не виждам нищо странно. А и усещането е, че този сезон битките ще са по-сериозни.....солета има шанс само на пъзел.

# 749
  • Sofia
Тъпотия. Само се чудят как да го набутат този Алекса в предаването. Досадно е.

Мен повече ме плаши набутването на художничката. Новата Манка
Ама като ги отупа,ще видят те Mr. Green,...а и ние...

И сега какво.? Абсолютно всеки от тези на самотния остров ли ще смени някой изгонен в даден етап?
А изгоненият директно ще си ходи?
Казаха,че ще се бият помежду си и всяка седмица победителят ще заема мястото на отпадналия в елиминационната битка и ще попълва племето,останало с играч по-малко.
Останалите ги чака племенен съвет и един ще бъде директно елиминиран.

Общи условия

Активация на акаунт