💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 681
  • 870
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И на мен ми се иска да победи жена.
Дано има някоя с възможностите на Ваня.

# 16
Като нищо, ще нагласят някоя бездарница тип Мани , да победи 🤪

# 17
Благодаря за темата,Дяволо! Майстор си 😉!
Ще гледам,разчитам на скъпата ни Мари най-вече,че често карам вечерни смени.
И разбира се всяка сутрин ще си пия кафето в компанията ви.Едно от най-хубавите неща около тези предавания са темите към тях тук Simple Smile
Пожелавам си да няма много много издънки и да не прозира ръката на продукцията 😂

# 18
Като нищо, ще нагласят някоя бездарница тип Мани , да победи 🤪

Пу пепел ти на клавиатурата.  Мечтая си за поне един сезон без Манки, Анки, Стейсита и подобните им. Не искам и такива като Христа, мис учителката, Габриела - уж с възможности, а всъщност едно голямо нищо и абсолютно незабележимо и безсмислено участие.
Нещо май много се размечтах...

# 19
Благодаря за темата! Simple Smile Гласувах с очаквания - никакви! Simple Smile

# 20
Габриела - уж с възможности, а всъщност едно голямо нищо и абсолютно незабележимо и безсмислено участие.
А не, възразявам. Габриела си има големи възможности, радост за окото така да го кажем... Даже перфектни физически възможности си има момичето. 😍😲🤯😂

# 21
  • Великобритания
Благодаря за темата
след дългото горещо лято съм готова за всички формати , та ще се засичаме с много от вас из другите теми
Надявам се на силен сезон , очаквам изненади , на пръв поглед ми лиспва Мани -образа , и ми е интересно да видим четвъртата локация

# 22
Не помня участничка Габриела? От кой сезон?

мдааа, добре, че погледнах визитките от 3-ти сезон! Как да я запомни човек... Smiley

# 23
Не беше ли тя с врязаните гащи? И аз вече ги забравям. Аз се радвам, че има пъзелист. Дано да е образ като Неделчо.

# 24
Те бяха няколко такива. От размер S, до XL

# 25
Черешката на тортата от тази вечер, с петима участници от ИВ.
https://play.nova.bg/video/cherry/season-18/cherry-2022-08-29/607486
Днес готви Нидиелчу

# 26
  • Варна
И много се изложи, то бъркане с лъжица и облизване, пак бъркане с облизаната лъжица, то с пръсти бърка,облизва и тях. Не съм гнуслива, ама това ми дойде в повече.

# 27
Да, предаването е снимано още през зимата. Неделчо прекали с облизването, пестенето и всякакви бай-ганьовски номера.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 22:59 от diziler

# 28
  • SF
И много се изложи, то бъркане с лъжица и облизване, пак бъркане с облизаната лъжица, то с пръсти бърка,облизва и тях. Не съм гнуслива, ама това ми дойде в повече.

И е имал ресторант и.... представи си какво е по ресторантите. Какви чийзкейкове ядем.
И на мене ми направи впечатление това близане. Отврат.
Тея сега като си гледат епизода, дали им става хубаво? Simple Smile

# 29
  • Варна
Съмнявам се... много гнусно беше.

Общи условия

Активация на акаунт