💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 421
  • 870
  •   1
Отговори
# 195
  • London
Сините изглеждат гротеско.

Това му е хубавото. Нали там е великана и Джуджето? Или не гледах добре.....е те такива ако се залюбят ще е велико. 😍

# 196
Момчето е на 20 години,с какво да се похвали.Не виждам нищо лошо че изтъква коя е майка му и се гордее с това.На мен ми допада.Тази мода с брадите не мина ли?Ужасно грозни и нечистоплътни са ми.Момичето от Варна е голяма красавица,но някак меланхолична ми се видя.Не разбрах с майка и какво е станало,утре ще превъртя.

# 197
Хоп, хоп, хоп идвам и аз. Simple Smile

По стечение на обстоятелствата познавам двамата бивши - момчето е много скромно и любезно, за девойката обаче съм на коренно различно мнение. Доста нагла и глупава. Joy

Между другото, доста интересно мнение и ако е вярно, е докателство колко заблудени сме зрителите- аз момчето го помислих за фукльо, а нея за скромната. На визия са супер.

# 198
Мирела - много ми хареса.
Плувеца със стипендията  - също му симпатизирам усещам че ще играе играта.
Михаела- адреналин джънки също  много ми харесва.

# 199
Но определено Мирела е една от най-красивите жени влизали като участник в предаването между жените от всички сезони.

# 200
Момичето с мотора и екстремните спортове като психика и устойчивост ми се струва най- стабилна на пръв поглед от женския кастинг.

# 201
  • London
Чакам апропорционалните.....👀те са 3  тия отбор нали?

# 202
  • София
Градинарчето много се забавлява. Joy

# 203
Танцьорката Мирела ми се вижда на пръв поглед същия парашут като онази танцьорка от миналата година Семира.

# 204
Хоп, хоп, хоп идвам и аз. Simple Smile

По стечение на обстоятелствата познавам двамата бивши - момчето е много скромно и любезно, за девойката обаче съм на коренно различно мнение. Доста нагла и глупава. Joy

Между другото, доста интересно мнение и ако е вярно, е докателство колко заблудени сме зрителите- аз момчето го помислих за фукльо, а нея за скромната. На визия са супер.
Само уточнявам, че професионално са ни се пресичали пътищата и с двамата. Горе-долу в един и същ период и оттам са наблюденията ми. Simple Smile

Определено засега ми е интересен сезона. Simple Smile

# 205
  • in Wonderland
Чакам апропорционалните.....👀те са 3  тия отбор нали?
Не са анонсирани 4 отбора, но вече и аз са мисля, че ще са толкова. Като че ли по 7 участника в отбор му се виждат малко. И голям преве на жените.
Да видим.

Много ми харесват визитките им този сезон.

# 206
  • София
Ама защо са им тези Крачун и Малчо?

# 207
Този кестебек Кисим Кисимов сигурно ще е пъзелиста

# 208
Новото Мани.
Но и човека който може да носи победи на отбора си.

# 209
  • London
Ама защо са им тези Крачун и Малчо?

За да се залюбят😁

Общи условия

Активация на акаунт