💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 357
  • 870
  •   1
Отговори
# 705
И сега какво.? Абсолютно всеки от тези на самотния остров ли ще смени някой изгонен в даден етап?
А изгоненият директно ще си ходи?

# 706
Пък хубава двойка ще са с Цецко. Той един такъв добряк, тя силна, волева, спокойна. Това на първи поглед. Но знае ли ги човек спортистите. Дано направят някоя победа, искам да видя физиономията на другите.

# 707
Много неуважително към момичето: "сега тук можеше да е Алекса", "ако тук беше сега Алекса" и тн.
Както казваше баба ми :" С " Ако" и Париж в бутилка!" Така че да бъдат доволни със ситуацията и да си гледат играта!

# 708
Не съм фен на идеята за тайно племе, но пък се радвам за Чакала. Има нещо като невинно в него, като на детенце му личат емоциите.
Елина много вика, опитва се да привлича внимание и се прави на интересна, отблъскваща ми е.

# 709
Точно нагла и арогантна е тази Елина.

# 710
И сега какво.? Абсолютно всеки от тези на самотния остров ли ще смени някой изгонен в даден етап?
А изгоненият директно ще си ходи?

Изглежда ще се бият един срещу друг. Предполагам, че последният останал ще влезе в ролята на отшелника, който се присъединява в към другите племена.

# 711
Не четя спойлери,и нямам идея кои са спряганите победители,само се надявам тази невротичка да не е сред тях,недей си боже и да е победител!!!

# 712
  • Пловдив
Имам чувство, че Генчо и Аспарух се комплексираха от ръста на Виктория. Затова не я избраха.
Червените най-малко ми харесват - заедно и поотделно.

# 713
  • Другата България
Само аз ли разбрах, че Виктория е "пушката" и, че е сингъл в момента?
Тъкмо това идвах да пиша на Дона, че прякорът ѝ е Пушката.
А не, че е гадже на Пушката някой си.
Което не пречи да отстреля Цветан, разбира се.

Мдааа, каква "изненада". Само един сезон изгледан, и нещата са си същите - колкото повече, толкова повече....сеир. Ама разбира се, това е Тупарев, как иначе! Ще ги подлъжат тези хора, ще идат на Мачу Пикчу договори моговори, и накрая - чао, довиждане. Мдааа, и мармота, налЕ.....а и такъв екземпляр изпуска ли се? Тя специално е подбрана, за да е в нищото, там ще е най-весело според мен.
Фифо как го гледаха всичките девойки.....сто про там ще има , отново както казах залагам на парашутистката. Въпреки, че и Илина му се усмихваше едно особено.....
А на Генчо трактора как не му беше неудобно да ръси комплименти към Зорница, след като пет минути преди това ѝ се подиграваше, че не може да разбие бетонния капак....ама после пък се сети, че другарчето му по "акъл" Аспарух не може да плува, а Зори може.......супер неприятен индивид, ще се радвам когато го отстреля именно някоя жена.

# 714
Вече ми липсва Мани и нейното плуване. Предпочитам го пред любовното циврене. С Мани поне падаше смях.

# 715
  • London
Точно нагла и арогантна е тази Елина.
Три изречения каза и вече е арогантна? Абе хора тя тренира крос фит....там са мъжки момичета. Едва ли ще пили нокти там. Ще е по-мъжкарана.

# 716
Не четя спойлери,и нямам идея кои са спряганите победители,само се надявам тази невротичка да не е сред тях,недей си боже и да е победител!!!
И аз не чета и не искам! Беше неочаквано, повече ще внимавам какво отварям. 🤣

# 717
  • София
Ама на художничката язък й за хвалбите в каква форма е и как трябва да й завиждаме, пък едва се извлачи на понтона. Явно си мисли, че липсата на наднормено тегло е равносилна на отлична спортна форма. Не знам къде си мисли, че е попаднала, но очевидно не е запозната с формата и и пролича, че направо лошо й стана като разбра, че няма да си ходи. Joy Ще е цирк с нея сигурно. Друг е въпросът дали ни се гледа такова нещо отново.
И как ще ги оставят да се казват "Резервите"? Много грозно и пренебрежително, можеха да се напънат да измислят някакво сносно име.

# 718
Абе хора тя тренира крос фит....там са мъжки момичета.

Колко да са мъжки? Щеше да удави племето с това циврене...

# 719
Само аз ли разбрах, че Виктория е "пушката" и, че е сингъл в момента?
Тъкмо това идвах да пиша на Дона, че прякорът ѝ е Пушката.
А не, че е гадже на Пушката някой си.
Което не пречи да отстреля Цветан, разбира се.

Мдааа, каква "изненада". Само един сезон изгледан, и нещата са си същите - колкото повече, толкова повече....сеир. Ама разбира се, това е Тупарев, как иначе! Ще ги подлъжат тези хора, ще идат на Мачу Пикчу договори моговори, и накрая - чао, довиждане. Мдааа, и мармота, налЕ.....а и такъв екземпляр изпуска ли се? Тя специално е подбрана, за да е в нищото, там ще е най-весело според мен.
Фифо как го гледаха всичките девойки.....сто про там ще има , отново както казах залагам на парашутистката. Въпреки, че и Илина му се усмихваше едно особено.....
Мери, какво отстреляне имаш предвид JoyStuck Out Tongue Winking EyeJoy

И на мен ми за липсва Мани...трябва някоя весела откачалка.

Фифо е ТОП!

Общи условия

Активация на акаунт