💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 1 * Старт *

• 37 194
  • 870
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ралица обикновено е с чорапогащник, снощи не я загледах как беше. Димо изглеждаше странно в лице, един лъщящ и мазен.

# 826
  • London
Аз не мисля, че някой има против ако някой си поплаче за гаджето. Но Елица рИва и се тръшка, докато нейния беше на 10 метра от нея. Нелепо беше. Като не може без него да си ходи, стига драми. А това, че е медалист от олимпиада, доказва само колко е важен отбора и треньора. България има добра школа по борба и това е една от причините тя да е олимпийски медалист. Ще я видим лично тя какви качества има.
Титлата й не е ли индивидуална? Борбата не е особено отборен спорт .....все пак. За треньора съм съгласна. Иначе при бойните спортове въпреки че се говори .....туширали нервите и те правели по-спокоен съм забелязала, че е точно обратното. До един са кибритлии.....

# 827
  • София
Аз разбирам да и се напълнят очите със сълзи, да подшмръкне малко, но да реве, та да се къса , все едно е умрял някой(пази Боже) и то толкова време, ми дойде  повече.

# 828
  • London
Готово😁

# 829
Аз не мисля, че някой има против ако някой си поплаче за гаджето. Но Елица рИва и се тръшка, докато нейния беше на 10 метра от нея. Нелепо беше. Като не може без него да си ходи, стига драми. А това, че е медалист от олимпиада, доказва само колко е важен отбора и треньора. България има добра школа по борба и това е една от причините тя да е олимпийски медалист. Ще я видим лично тя какви качества има.
Титлата й не е ли индивидуална? Борбата не е особено отборен спорт .....все пак. За треньора съм съгласна. Иначе при бойните спортове въпреки че се говори .....туширали нервите и те правели по-спокоен съм забелязала, че е точно обратното. До един са кибритлии.....
Индивидуална е. Нямах предвид, че се състезава отборно. Имаме добра школа по борба и на тренировките могат да тренират с другите състезатели от националия отбор, което е много важно. За състезанията едни качват, други свалят килограми и повече се състезават в различни категории.

# 830
Извинявам се някой може ли са каже дали повтарят по някой канал предаването

# 831
  • Дубай
Изглеждат хубава двойка,както си ги подбрала.Истината,че и да се преоткрият няма лошо,въпросът е след предаването дали ще останат заедно ако се случи забивката.
Всъщност, според мен ,Цецо просто се зарадва,че вижда познат човек и затова я гледаше така с ентусиазъм

# 832
  • London
Изглеждат хубава двойка,както си ги подбрала.Истината,че и да се преоткрият няма лошо,въпросът е след предаването дали ще останат заедно.
Всъщност, според мен ,Цецо просто се зарадва,че вижда познат човек и затова я гледаше така с ентусиазъм

Аз не се наложи нищо да подбирам, самата продукция такива кадри даде....и аз вярвам не случайно е този монтаж. Явно нещо се е случило напред.😉

# 833
  • Дубай
Някой беше качил линк към play tube ....погледнете назад в страниците

# 834
Някой беше качил линк към play tube ....погледнете назад в страниците
Блягодаря Ви . интересува ме за ТВ канал , тъй като става въпрос за дядо ми той иска да гледа:joy:

# 835
И на мен ми скъса нервите монтажа, но сравнявате ябълки с круши. Тя Елица може да е много емоционално устойчива като състезател, когато играе тя и има контрол над ситуацията, когато е в ситуация, с която е научена да се справя от дете, и когато до нея има треньор.
Тук тя не се състезаваше. Голямата истерия беше, докато гледаше. В интервюта много, да не кажа почти всички, родители на спортисти казват, че не могат да ги гледат на живо и излизат от залата, точно защото емоциите са прекалено много. Да не кажа, че се сещам и за треньори, които не гледат изпълненията на състезателите си.
Мирела и Лефтеров не са бивши. Наистина ли никой не измоментира колко крещяшо я издаде езикът на тялото, когато Ралица я пита за отношенията им в първия ден? За неговия лапсус да не говорим. Интересно ми е, дали Евгения знае, защото и тя би трябвало да се познава с Мирела от преди предаването. Тя мисля, че работеше в залата, където тренират сем. Джеферович - от там познанствата и с Габриела и Сюзън.

# 836
Фермата я повтарят сега по Бтв лейди от 13.30ч,
та е най- добре да си гледа Игрите, после и Фермата на другия ден, ако има желание.

# 837
  • Където морето целува небето...
Женя вече изкоментира, че не вярва, че са бивши и не ѝ беше приятно, че може да са два гласа.

# 838
  • London
Женя вече изкоментира, че не вярва, че са бивши и не ѝ беше приятно, че може да са два гласа.
. Аз и с бивш да съм там е повече от ясно, че ще си пазим гърбовете....

# 839
Фермата я повтарят сега по Бтв лейди от 13.30ч,
та е най- добре да си гледа Игрите, после и Фермата на другия ден, ако има желание.

Бе, през интернет платформите на двете телвизии на смарт телевизри може да се гледа още след края на другото предаване, ако някой има желание.

Да не говорим, че вече може да се връща с час назад канали, може да се записва през pvr  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт