Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 21 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Берлин
Ми ...аз ударих...ский каква съм словоохотлива 🤪
Лягам преди да са ни изхвърлили за спамо-чат и двамата.
...
За мигрената съм сериозна-казваш,пращам

# 361
Ауууууууууу, ко намерих, ко намерих!

P.S.
Скрит текст:
1 x 20ml Tomatin 8 Jahre Bourbon & Sherry Cask (Schottland)
1 x 20ml Loch Lomond 10 YearsD12 10th Anniversary (Schottland)
1 x 20ml Glen Grant 10 Years (Schottland)
1 x 20ml Glen Scotia Double Cask (Schottland)
1 x 20ml Bushmills 1608 Triple Distilled (Irland)
1 x 20ml Glen Moray 15 Years (Schottland)
1 x 20ml Glenalba 25 Years Madeira Cask Finish (Schottland)
1 x 20ml Kirin Riku (Japan)
1 x 20ml Nikka Special Blend (Japan)
1 x 20ml Suntory Whisky White (Japan)
1 x 20ml Suntory Red (Japan)
1 x 20ml Old Pulteney 12 Years (Schottland)
1 x 20ml Bunnahabhain Eirigh Na Greine (Schottland)
1 x 20ml J.P. Wiser's 10 Years (Kanada)
1 x 20ml Jura Red Wine Cask Finish (Schottland)
1 x 20ml Deveron 10 Years (Schottland)
1 x 20ml Glen Turner Heritage Double Cask Port Cask Finish (Schottland)
1 x 20ml Omar (Taiwan)
1 x 20ml PennyPacker Kentucky Straight Bourbon (USA)
1 x 20ml Glen Moray Port Cask Finish (Schottland)
1 x 20ml Amrut Raj Igala (Indien)
1 x 20ml Starward Two Fold (Australien)
1 x 20ml Glenfarclas 12 Years (Schottland)
1 x 20ml Speyburn 10 Years (Schottland)

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 01:35 от Анонимен

# 362
Еее, много са шотландските бре. Ако намеря само с айриш, мой е.

# 363
Докторе, календара е супер, но пусто, тва уиски хич не мога да го пия. У нас има поне 3 бутилки/може и повече да са/ ама ей тъй си стои, за гости. Хич не го тачим. Сега както нямам много работа, ще взема да се разровя и аз за адвентскалендери. Пък и за някоя коледна дрънкулка.
Папурче, много странно това с обонянието ти. Аз януари карах ковид, до преди месец обонянието ми беше никакво.

# 364
В НРВ ще има сирени днес.
Трамвая на детето имал дефект и продължил в друга посока, той в паника. И не може и да ме разбере как да се върне. Накрая видял друго дете от класа и ми е по-спокойно, че не е сам.
Дъжд вали, много ми е хубаво. Сега ако бях и сама да си направя един чай и да седна да гледам филм щеше да е ми е още по- хубаво.
Ася как протича в новата градина?

# 365
И аз туй идвам да кажа, най-накрая тренировката на чист въздух я направих - вали, вали. ВЪв фитнесът отворени прозорците, свеж въздух влиза... започвам да вярвам в Господ, отново. Стига с тия жеги, че ми писна. Е, 20 градуса е, ама е по-добре от 30...

Пипи, ще намеря аз алкохолен календар, само за да дразня в темата ще го купя - аз иначе алкохол не пия. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз забелязах късно през нощта, че името е Джапан уиски, а е пълно със шотландски. Защо - не знам. Някой май има 2ки по георграфия. Kissing Heart

Рейна, не знаех, че сте в НРВ. Ама и ти мълчиш - дистанцираш се от алкохолиците нас Доктора и Софт... Ще стигне детето, ще свикне с градския тук. В Кьолн градски транспорт да стигне на време някъде - няма. Joy На никой не му прави впечатление. През годините съм имал колежки, идват с 20-30 минути закъснение, с усмивка, доволни, че все пак са стигнали живи. Grinning А сега с този дъжд, сигурно и по пътищата е лудница. Добре че днес съм си у нас - аз не знам дали ви споделих, вече съм 3 дни хоум офис и 2 на място. Е*ават ме нещо, да видим докога.

# 366
Рейна ,браво на детето.То си е цяла наука ,да оцелееш в градския транспорт.Аз заплашвам с полиция ,като не искат да ми върнат, парите за билета.🤣Като спечеля днес/утре от тотото,веднага си взимам шофьор.🤣

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 12:37 от Анонимен

# 367
Като спечеля днес/утре от тотото,веднага си взимам шофьор.🤣

Подшушни ми 5 от номерата за 6/49.

# 368
🤣Пак не разбрах!Тук или на лични?🤣Много ме стягаш и виж как се шашкам!🤣

# 369
🤣Пак не разбрах!Тук или на лични?🤣Много ме стягаш и виж как се шашкам!🤣

Тук. То няма кой да ги използва, освен мен. Всичко от от бизнесдама нагоре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 370
  • в сърцето на един мъж...
Пап, аз също съм от мигренозните, хапчето от БГ ли си го взела? Ако може прати само скрийн шот на кутийката.
Хм, Коктейлски, тва хубаво пълно с уиски, ма що пише японско, пък е шотландско Simple Smile
Тук вали Simple Smile

# 371
Коктейлски,
ако  намериш друг календар с пиене, ама не уиски (не го обичам), казвай.

Reina,
Детето стигна ли успешно в училище? Представям си, какво му е било.

# 372
Коктейлски,
ако  намериш друг календар с пиене, ама не уиски (не го обичам), казвай.

Дени, намерих доста различни, кажи какво ти се пие. Между 80 и 140 евро са всички. Не знам дали си струва, обаче... уискито бих го пробвал, защото последните години съм фен на японското, и да намеря нови, които ми харесват, без да купувам цели бутилки, защото те по принцип са и скъпи. За вино не бих дал толкова пари (примерно). За водка бих, но то и там хубавата водка е скъпа, а не на всички календари има инфо какво има вътре - да ми напълнят кутията с водка от 20 евро литъра, няма нужда.

# 373
Има четири японски уискита, които са много в тренд и затова натъртват.

Убита съм направо. По-скоро от емоции и преживявания. Снощи дъщеря ми се разплака на масата и докато я успокоявах заспа. На масата. 🙈

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 13:15 от Анонимен

# 374
Спа уикенд си гониш, Софт, усещам те. У Нидерландия ли? Аууууууу, завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт