Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 20 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Немция
Нашата квадратура не е малка, но не е къща.
Зависи какво и колко се ползва. Зависи и от ел.компанията.

# 451
Ние плащаме 52 евро ток за 3 членно семейство,3 стайно жилище,без сушилня сме,готви се ежедневно...Чакаме повишението,та тогава ще видим как ще е...Но наемът ни е почти 1000 евро! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Нашият е почти 1000 евро и е много отдавна такъв.
Не знам как я докарвате с по 50 евро ток на месец. На хазяина баба му на 90+ плаща сама 98 евро на месец. Живее в къщата на дъщеря си, но отделен апартамент.

# 453
  • Germany
Здравейте другарчета, завърнахме се и ние от почивката. След толкова купонясване нямаше да е лошо да е предвидена и почивка от почивката, но няма време, трябва и да се работи😉
За сметки си говорите, ей в България не спряха да ни плашат, колко зле щяло да е в Германия на зима, студ, глад, да сме се махали…все едно там са цъфнали и вързали направо 😆
Ние плащаме 72 евро ток, нямаме сушилня (засега). Всичко друго се ползва, като при вас, но понеже сме в IT сферата, почти денонощно работят и два компа със закачени една камара допълнителни устройства по тях + три  екрана. Очаквам скоро увеличение.

# 454
За сметки си говорите, ей в България не спряха да ни плашат, колко зле щяло да е в Германия на зима, студ, глад, да сме се махали…все едно там са цъфнали и вързали направо 😆

То и тук започнаха да плашат колко ще е зле в Германия, от сега хората да се приготвят. Даже някъде четох, че отново пускат списъка какво да си приготвим. Simple Smile Аз съм 2 седмици в София зимата, ако трябва ще остана повече - да се стигне до там, ще го мисля болнични или неплатен отпуск.

# 455
  • Немция
Създаване на паника също има в известна степен. Четох, че покрай енергийната криза можело да има затруднения с производството на тоалетна хартия Joy

Софт, бабата сигурно е по цял ден вкъщи, може и да харчи доста ток по неин си начин. Не се знае какво ползва и колко лампи е нащракала. Laughing

# 456
...Четох, че покрай енергийната криза можело да има затруднения с производството на тоалетна хартия Joy

Пак ли... аман вече с тази тоалетна хартия. Цигарите ги произвеждат, иначе. Безспирно... Joy

# 457
Аз по навик и кухненска хартия зареждам доволно....🤣Нали са на един регал.🤪

# 458
Аз съм заредил само душгел, че беше на 5€. Joy

Ако дойде кризата, ще ви моля за колети. Hug

# 459
Ех те алкохолът и цигарите винаги ще са на почит. Гъзпапир имам 3 опаковки в избата. За от там нататък събирам Wochenblatt. Joy

# 460
2 пъти готвене и 30 мин. прахосмукачка всеки ден? Папи, готова съм да те осиновя. Поемам тока и предлагам био розови домати на корем.

# 461
2 пъти готвене и 30 мин. прахосмукачка всеки ден? Папи, готова съм да те осиновя. Поемам тока и предлагам био розови домати на корем.

Аз и без храна мога... ама без пиене - не моЖам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Трябва прахосмукачка, нали имам котарак...

# 462
Ако дойде кризата, ще ви моля за колети. Hug

Аз разменям къща за апартамент!Немски върви с мен,него не го давам/разменям!🤣🤣

# 463

Аз и без храна мога... ама без пиене - не моЖам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Трябва прахосмукачка, нали имам котарак...
Идеално, идвай. Котки обичаме, трезвеници - не.

# 464
  • Немция
Коктейлски си уреди съществуванието през зимата. Smile Ни за ток, ни за парно ще мисли срещу готвене, чистене и мезе с уискенце.

Общи условия

Активация на акаунт