Баланс и оптимизиране на митохондриите в НЕМСКАТА тема (236)

• 20 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Ако екскурзията е в чужбина или в голям град, телефоните им са разрешени.

# 526
  • Берлин
Аз пътувам към офиса. Имам чувството, че са минали векове и рутината е останала в миналото. А са 3 месеца- хоум офис, отпуск, ковид. Все едно за пръв път ми е 😂

# 527
  • Germany
И аз лиснах вода, но танц не играх, щото си ми беше супер, като бяха ваканция. Последна година ще е за големият и се надявам да се справи достойно. Малчо ще е в нов клас и се беше напрегнал леко. На екскурзиите в 4ти и 8ми клас бяха забранени телефоните, но големият имаше скрит в куфара. Против съм да нямам връзка с децата си и идеята беше моя.
Успешна учебна година на всички деца!

# 528
Дъщеря ми в 10 клас на екскурзия в Холандия имаше телефон. Даже пращаше снимки постоянно.

# 529
Успешна учебна година на децата и здрави нерви на родителите!
Blеu, имам доста ябълки, които ще опитам да направя на оцет. Сега издирвам добри рецепти. Имам един стар оцет, който е направил гъба, ще пробвам с нея.

# 530
  • Немция
Няколко абитуриента май ще има в темата тази година.
Успешна да е и здрави нерви и за учениците, и за родителите! Simple Smile

Моят осмокласник е стриктен, не искаше в никакъв случай тайно да взема със себе си телефон.
От една страна бе добре, че беше без, един вид закалка да се откъсне от нас, че е прекалено привързан и това не ми се нрави. От друга страна една снимка нямаше от страна на учителите, дори и в сайта на училището нищо не качиха. Абсолютно информационно затъмнение. Grin Обикновено там има по един кадър от всяка екскурзия.

# 531
И аз лискам вода и танцувам африкански танц като затворя вратата.🤣Телефоните при нас за задължителни!

Успех на всички ученици ,преподаватели и бърза адаптация в ДГ!Пожелавам на търсещите нова работа ,безсрочни договори и абсолютно никакъв стрес и болести!🙏Благодаря за вниманието!🤪

# 532
Аз и да дам тайно да си носи телефон няма да остане тайна, не е по правилата моето. В понеделник отиват на Klassenfahrt и абсолютно всякакви електронни устройства са забранени. Има едно турче в класа което май ще създава проблеми, особено на моето.

# 533
  • Germany
Моето, като беше 1 седмица в Италия имаха право да ползват всеки ден по 1 час телефон.
Софт, искрено завиждам за Дайсъна. Много искам, но не мога да прескоча психологическата си граница за цената му 🙄

Аз май нищо не съм купувала за ученика. 7 клас, голямо спокойствие, да се оправя от утре. Преди малко се излюпи от сън, не го знам утре сутрин как ще стане за училище.

# 534
И моето е 7 ми. След това се разпределят по профили и аз имам чувството, че ще сменим училището заради тези профили. Въпреки че като база и пр. пасва. Но сега за сега изчаквам да видя на къде ще се прояви тази година и ще му мисля към пролетта.
Аз му купих, защото искаше и защото ги ползва и има нужда.

# 535
  • Germany
За това ли казвате, че в 8 клас са в нови класове?
Гимназията на малкото е хуманитарна. Всички си учат едно и също, няма да се разделят. Само трети език, като изберат, но там ще са просто на две групи френски/италиански.

# 536
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Привет банда!

Успех на всички ученици! Не знаех, че толкова късно почват в съседните провинции. То логично де...

При нас екшънът си върви, чак не си спомням, че до преди 2 седмици беше ваканция. 😑

Бибит, много лежерно при вас започват в сряда. При нас също е понеделник, първолаците и петокласниците - вторник.
Като се замисля, скоро и това ме чака пак!

Нашето Grundschule го преместиха временно в контейнери (изглежда си като “нормална” сграда), за да строят нова сграда, че отесня.
Първо корона, сега войната, не са започнали!!! Незнам дали малката ще тръгне там или и тя в контейнерите. 🤪

Моля, някой да направи график на Коктейла за Rundreise. И аз приемам гости, които обичат да чистят.

# 537
  • Немция
Привет, Ася! Тези контейнери още от времето на Т. ли са, когато той щеше да бъде 1 клас?
Rolling Eyes

PeaPink, и моите са в подобие на хуманитарна гимназия, но ще имат допълнителни профили след 9-ти или 10-ти клас, не съм сигурна. Grin Тогава ще се разделят по някакъв начин. Нещо подобно като в университета.
Трети език ще имат след 10-ти клас, в нашия случай са италиански или испански. На училище ще са до 13-ти клас.

# 538
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Бибит, тогава имаха два контейнера в двора. Сега цялото училище е в контейнери и на друго място (в двора на Gesamtschule)...🤪

Сега кои езици учат? При сина първи е английски, втори - испански или френски (от 7кл).
Сега имат един месец проект и ще е на английски изцяло. Чакам да си дойде да го питам.

# 539
Първи е английски в 5 клас, втори е френски или латински по избор в 6 клас, трети е италиански (ако изберат италиански профил) от 8 клас. Г8 са.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 14:50 от Mößbauer-Effekt

Общи условия

Активация на акаунт