Дългото чакане след трансфер-тема 100

• 70 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета, на мен резултат на 13.10 следобяд ЧХГ 717, днес сутринта  след 44 часа е само 1028. Не се е удвоил Sad имали и други като мен да споделят при тях как са се развили нещата. За сега няма кървене или други “лоши” симптоми. Благодаря ще се радвам на мнение

# 616
Е, вие нямате 48 часа, обаче търсите резултат като за тях! Всичко изглежда чудесно, стресът не помага. Успех 🍀

# 617
Здравейте момичета 😊 Да се запиша и аз в хубавата тема 😍 Пожелавам само положителни резултати 🤗 Моят трансфер беше на 9-ти ,вчера на 14- ти пуснах ЧХГ 1.9 при реферетни <5 ,прогестерон 16.80 . Знам ,че беше рано ,но не издържам в чакане . Върнаха ми 2 петдевни ембриона, свеж трансфер . Слагам си сутрин и вечер " циклогест " и пия фолиева . Имам някаква надежда ,винаги до сега когато не е имала бременност резултата ми е бил 0.1 . Надявам се този резултат да се покачи ❤

# 618
Cveti, слагахте ли ЧХГ (хориомон, прегнил)? Пуснете си на 10 ден, тогава ще стане ясно. Успех!

# 619
Само при стумелацията слагах ,мисля че прегинил 300мл . За последно слагах на 1- ви . На 2-ри сложих хориомон 5000., 4- ти пункция ,9-ти връщане . Само циклогест слагам от деня на пункцията . Дали е от хориомона 😔
[/quote]
Cveti, слагахте ли ЧХГ (хориомон, прегнил)? Пуснете си на 10 ден, тогава ще стане ясно. Успех!

# 620
От моя лекар знам, че ако е приложен преди пункция, минава време докато се изчисти, но не помня колко. заради това ми каза тест на 10 ден за най-сигурно, тъй като разпадът е различен при различните жени.

# 621
Момичета аз много се отчаях. Направих си шур чек сега и няма даже бледа линийка.  Вече не вярвам ,че се е получило . Изчетох доста коментари и на шести ден би трябвало да покаже . Дали има смисъл утре да пусна кръвен 😔

# 622
Момичета аз много се отчаях. Направих си шур чек сега и няма даже бледа линийка.  Вече не вярвам ,че се е получило . Изчетох доста коментари и на шести ден би трябвало да покаже . Дали има смисъл утре да пусна кръвен 😔
6 ден за пиклив тест е много рано, аз на 10 ден имах много бледа втора чертичка а кръвния беше трицифрено число. Изчакайте малко. Кръвния със сигурност ще покаже, но и за него е рано. Имплантацията се случва за 5 дни.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 09:16 от Dimitrichka Krasteva

# 623
Цвети, Хориомона е възможно да е позтивирал теста. Още е рано, тествайте се поне на 9ти ден, най-добре на 10ти.

# 624
Момичета аз много се отчаях. Направих си шур чек сега и няма даже бледа линийка.  Вече не вярвам ,че се е получило . Изчетох доста коментари и на шести ден би трябвало да покаже . Дали има смисъл утре да пусна кръвен 😔
За шуър чек, шести ден е много рано, а и зависи колко дневен е ембриона. Но за петдневен, кръвен тест на 7-и ден след трансфер показва много ясно. На 9-и пускате за проследяване как се покачва. При тридневен, първият кръвен, най-рано на 9-и ден. Иначе при мен, на 6-и ден, имах супер, супер бледа втора черта, на експрес тест(лентичка), които са с ниска чувствителност. На 7-и ден, кръвният беше с резултат 67. Шуър чек ми даде блед втора черта чак на 8-и ден. До 12-и ден, включително, уринарните тестове бяха с много бледи черти, а резултатът от кръвен тогава вече беше около 700. Така че, не се доверявайте на пикливите, а пуснете кръвен.

# 625
При 220 ЧХГ на 10-ти ден, Шуър чек беше напълно отрицателен.
Престо показа много бледа втора черта
Успех:)

# 626
Благодаря ви момичета за успокоението 🤗 още утре ще пусна кръвен тест. Дано има няква надежда .

# 627

Това при ЧХГ над 2420, защото го изследвах на 12 за последно.
Причината да го направя днес е ме изкървих сериозно на 14. Днес вече няма нищо, но до прегледа ще ми е нервно.

# 628
При изкървявяне най-достоверен е преглед (когато вече е имало визуализиран сак). При моята загуба на бременност, тестовете ми бяха положителни няколко седмици след като вече бях прокървила (беше ранна бременност, но следяхме заради риск от ИБ). Не ви съветвам да си давате парите за пикливи тестове, каквото и да се случва, те ще бъдат положителни. Аз също имах зацапване в начална бременност (вкл и със сина ми), но всичко беше наред. Така че, ако вече нямате кървене, вероятно всичко е наред. Успех!

# 629
При изкървявяне най-достоверен е преглед (когато вече е имало визуализиран сак). При моята загуба на бременност, тестовете ми бяха положителни няколко седмици след като вече бях прокървила (беше ранна бременност, но следяхме заради риск от ИБ). Не ви съветвам да си давате парите за пикливи тестове, каквото и да се случва, те ще бъдат положителни. Аз също имах зацапване в начална бременност (вкл и със сина ми), но всичко беше наред. Така че, ако вече нямате кървене, вероятно всичко е наред. Успех!
Благодаря, аз го направих за свое успокоение, иначе утре пак съм на преглед. Кървенето беше доста, ежедневната превръзка се напои, в спешното, след инжекция прогестерон приключи. Имах зацапване до днес.
Не констатираха отлепяне на сака или състояние за спешен прием. Продължаваше да си е в матката и отговаряше на 5+2, на 18 ден след трансфер. Силно се надявам да е боец и да си е на място и да се развива нормално.

Общи условия

Активация на акаунт