Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Супер, че ще има гуа ша, но не намирам такъв за 24лв в сайта. Там е 24 евро.

# 121
  • Бургас
Радвам се на всичко,което са сложили в кутията.
Пластирите са 30 бр,силно се надявам да имат само съставките,които са описани в съдържанието и да мога да ги ползвам.
Соята съм ползвала като алтернатива на ХЗТ,точно един продукт Клименум със соя и хмел имаше някакъв минимален ефект след хистеректомията при мен.Явно се съдържат фитоестрогени +витамин Б и тук.И е пластир,което е супер.

# 122
Този за 24 евро ще е, нещо са се объркали като са писали, то няма друг гуа ша в сайта им. Стискам палци да е синия нефрит, бих взела кутията само за да го изпробвам 💙

# 123
  • Бургас
И аз искам Гуа Ша.
Много се радвам на душ гелчето,днес ще го пробвам.Обичам душ гелове и продукти за душ под формата на пяна.
Капките на Руми се навих да ги пробвам.
Утре ще получа и good box.
Дано това чудо за коса не омазнява и не утежнява.

# 124
  • Видин
Добро утро! Не знам как да го направя като скрит текст, затова ще сложа малко точки 😁😁
Скрит текст:

Влюбена съм! 🤩

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 15:58 от bubanka

# 125
Кибрит мини!

# 126
  • Бургас
Ауууу,как се радвам,че поръчах good box!!!
Не съм имала никога стик маска,а много исках да пробвам и много уважавам глинени маски.И в Кибрит има с глина.
❤️ ❤️ ❤️
Има околоочен,още един душ гел...
Голям кеф.
Че и за хапване изглежда добре подаръчето.
А за нощния и термозащитата коментирахме вече,че са страхотни продукти,поне като презентация.
През зимата ползвам сешоар,ще влезе в употреба и термозащитата.
След малко и аз ще си взема моята кутия,даже смс получих,че ме чака в офис на Еконт.

# 127
Явно знаят, че изданието им е иначе недостъпно :Д
Имам почти всички продукти, вероятно са остатъци от минали кутии.

# 128
  • Видин
Момичета, водена от вашите изключително добри мнения за слънцезащитния крем на Др. Дерм, си го поръчах, но имам няколко въпроса. Слага ли се дневен крем под него? Сутрин слагам малко от пудричката от Белбокс, как през деня да слагам от слънцезащитния - няма ли да стане манджа с грозде? Благодаря! П.п. В Гуудбокс има и подаръче - анти ейджинг дневен крем на So bio etic.

# 129
Аз под слънцезащитата слагам тонер, серум, околоочен и дневен крем, а върху нея основа за грим и фон дьо тен, така че слагай спокойно 😁

# 130
  • София
Харесва ми Goodbox. Жалко, че е изчерпана...

# 131
И аз си взех Гуудбокс-а. Много доволна съм. Обаче имам не 6, а 7 продукта.
Единствено не знам маската Дали ще ползвам, че хич не обичам. Но всичко друго ми харесва. А лосиона за тяло толкова хубаво мирише, и двете с дъщеря ми му се наканихме Simple Smile

# 132
И аз си взех Good Box-a , изглежда супер и не съжалявам изобщо, че я поръчах.
.
.
.
.

Кремът за лице е в много красива опаковка, поне на вид го докарва луксозен, ухае много приятно, не е от тези твърде био със странни аромати като на Руми или Wooden Spoon, чиито аромати хич не ми допадат.
Околоочният крем също ухае добре, и на него пише, че е маска без отмиване, но то - същото горе долу. Simple Smile
Лосионът за тяло е малък -100 милилитра, но ухае много силно и приятно, бих си купила пълноразмерен със сигурност.
Термозащитата пробвах на един кичур и изглежда хубава засега- не лепне, не е мазна и тежка, ухае добре, вероято няма да утежнява косата, но ще видим - и е доста голяма опаковка!
Маската с глина ми е любопитна, изглежда добре, и ухае много хубаво,  ще стигне за няколко пъти - ще я пробвам още днес. Душ гелът е пълнеж, но става за пътуване. Като цяло страхотна кутия - радвам се, че не взех Кибрит, а избрах тази - в Кибрит повечето неща са много малки, а и не ми грабват вниманието този месец.

Забравих да добавя - има подарък - 10 мл от това кремче SOBiO Argan Анти-ейдж лек дневен крем с арган , ще става също за проба.

Забелязах последните месеци, че в Кибрит хубави са основни трите продукта, които разкриват, а останалите са повече за пълнеж, докато при Губ Бокса има още един или два продукта ,които са по-хубави или поне по-скъпи, а не пълнеж - като околочния този път и маската донякъде , миналия месец имаше серума на Able и тонера, който бяха по-така от неразкритите, останалите са пълнежа Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 15:35 от Allexandra Metodieva 686329

# 133
  • Бургас
Маската ми е много интересна:

И да,и аз имам някакъв тестер продукт от 10 ми,явно не се брои.

# 134
Тази испанска марка предлага доста приятни продукти. Много ми хареса крема им за ръце от една от кутиите на Кибрит.

Общи условия

Активация на акаунт