Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 531
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

ARLEN BEST OF BEAUTY е най-новата ни кутия, която ще те накара да полетиш в облаците от щастие.

Тя съдържа 10 високо-качествени продукта на световно известни марки, в които ще се влюбите още от пръв поглед.

Продуктите в кутията са подходящи за всеки тип коса, затова тя е ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК за вас или ваш близък.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ: 10 ПРОДУКТА + МНОГО ПОДАРЪЦИ:

Шампоан за растеж на косата
Шампоан за регенериране на всеки тип коса
Възстановяващ балсам за блясък и мекота
Маска за невероятен блясък
Детоксикиращ балсам-спрей без отмиване
Мароканско арганово масло
Мултифункционално олио за коса 10 в 1
Крем за тяло с арган и макадамия
Травел ароматен спрей за коса и тяло
Масажираща четка за стимулиране растежа на косата
Подарък - тестер – Kerastase Олио за коса
Подарък – тестер -  Loreal Маска за коса
Подарък - тестер - Jane балсам за устни

Продукти на СТОЙНОСТ НАД 220 лв + ПОДАРЪК - тестери, на цена САМО ОТ 97.90 лв.

# 136
Бг бокс
Месечната кутия за ОКТОМВРИ вече е налична. Както винаги сме ви приготвили страхотни продукти на български марки.

Октомври е злато, топлина и аромати. За това и нашата кутия ухае на бадеми, шипка и свежа прегръдка за тялото и сетивата.

КАКВО ИМА В КУТИЯТА ОКТОМВРИ?

1. МАСЛО ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР.

Ще се погрижим за зоната около очите, областта "пачи крак", ще забавим появата на бръчки. Специално подбраните масла от арган, шипка, лешник, бадем и българско розово масло, овлажняват и подхранват кожата около очите. Видимо подмладена кожа. 100% натурален продукт-без консерванти
Пазарна стойност на продукта 22лв.

2. МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА КОЖА.

Ще хидратираме лицето и шията със специално подбрани съставки от макадамия, шипка, жожоба и гроздови семки. Предпазва кожата от преждевременно стареене, овлажнява, омекотява и хидратира. Възстановява естествената гладкост, еластичност и нежност на кожата на лицето и шията. 100% натурален продукт - без консерванти.
Пазарна стойност на продукта 28лв.

# 137
Бг бокс
Месечната кутия за ОКТОМВРИ вече е налична. Както винаги сме ви приготвили страхотни продукти на български марки.

Октомври е злато, топлина и аромати. За това и нашата кутия ухае на бадеми, шипка и свежа прегръдка за тялото и сетивата.

КАКВО ИМА В КУТИЯТА ОКТОМВРИ?

1. МАСЛО ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР.

Ще се погрижим за зоната около очите, областта "пачи крак", ще забавим появата на бръчки. Специално подбраните масла от арган, шипка, лешник, бадем и българско розово масло, овлажняват и подхранват кожата около очите. Видимо подмладена кожа. 100% натурален продукт-без консерванти
Пазарна стойност на продукта 22лв.

2. МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ЗА НОРМАЛНА КОЖА.

Ще хидратираме лицето и шията със специално подбрани съставки от макадамия, шипка, жожоба и гроздови семки. Предпазва кожата от преждевременно стареене, овлажнява, омекотява и хидратира. Възстановява естествената гладкост, еластичност и нежност на кожата на лицето и шията. 100% натурален продукт - без консерванти.
Пазарна стойност на продукта 28лв.
Ооо… масло за околоочния контур не съм пробвала, а отдавна искам. А пък и околоочен продукт си нямам…
Гууд бокс е супер. Яд ме е, че не поръчах и нея.

# 138
Кибрит този път не ме впечатли кой знае колко. Добре, че си я разделихме със сестра ми.
Но Гуудбокс наистина ме развълнува. Бях скептична, защото напоследък не ми допадаха нещата, но тази кутия е уау!

# 139
  • Бургас
Аз този месец си взех за първи път belle box и good box.
Не знам обаче, много кремове за лице ми се натрупаха,вие не се ли затрупвате с козметика?
Имам на доктор Дерм магнет крем,серум,околоочен,от belle box,от good box+ още два крема на Vichy,2 крема хубави от pick n dazzle (е,от единия остана по-малко от половината),на Руми крема и капките....

Та това си е доста голямо количество и изобщо не знам дали за година,година и половина мога да го изразходя,въпреки че заради сухата си кожа доста се мажа.
Кремът за тяло от Кибрит е чудесен,радвам се обаче,че е 100 мл,крем за тяло ползвам доста пестеливо.
И в кутията на good box има един,също хубав,но със силен аромат.Приятен е.

Обаче  Кибрит ще взема и другия месец,имам ролерче и го търкалям по лицето,искам и Гуа Ша.
И от belle box искам хайлатъра...
Само за good box не съм абонирана,явно няма да се абонирам.

Преди Коледа ще пуснат адвент календари,кутиите ще се надпреварват да предлагат хубава козметика...

# 140
  • София
Пробвах лосиона от Кибрит, но морише гадно и изглежда така... Страх ме е да го ползвам.

# 141
  • Бургас
Моят лосион не мирише гадно и е доста гъст,не е течен.
Много кофти,че все някой споделя,че от
тези кутии козметиката не е ок.

Аз ползвах крема от кутията на good box, приятно,кадифено усещане,разкош.
Доста наплесках,попива,не оставя мазен филм и не прави кир ефект (мразя кир ефект).

# 142
Пробвахте ли капките на Руми от Кибрит? Как ви се струват - каква е консистенцията, мазни ли са? Дали ще запушват порите?
Все още се колебая дали да ги отворя или да ги пусна в размените.

# 143
Пробвахте ли капките на Руми от Кибрит? Как ви се струват - каква е консистенцията, мазни ли са? Дали ще запушват порите?
Все още се колебая дали да ги отворя или да ги пусна в размените.
2 пъти си слагам вече от тях, според мен не са мазни, като ги сложа те си засъхват и не остава мазен филм на лицето, не мисля че запушват порите, но пак си е до кожа. Според мен са ок ✌🏻

# 144
  • София
Кибрит приеха присърце кофри лосиона .Ще проверят при производителя, каква е причината.Доволна съм от обратната връзка.

Капките са хубави , няма миризма и бързо попиват.Дани има ефект след време.

# 145
От Гуудбокс пробвах днес и душ гела и лосиона. Мнооооого трудно изстисквам лосиона за тяло, но много приятен е на кожата. Душ гелът е свеж.

# 146
  • Стара Загора
Капките на Руми имат неприятен аромат, но попиват веднага. Вече 3 пъти слагах, не са изобщо мазни.

Пластирите против косопад.. залепих си го на тила и постоянно мърдаше. Дайте съвет при вас как е положението и къде го поставяте без да остане на възглавницата през нощта.

Душ гела е с лавандула, която има силен аромат, но ми е приятно.

Лосиона/крема за тяло също не е лош. Няма аромат за мен. Малко е гъст, но попива бързо.

# 147
Някой пробва ли розовата стик маска от ГудБокс ...  ? Аз снощи се опитах, ама много е твърда и почти нищо не остава по кожата ...

# 148
Кибрит приеха присърце кофри лосиона .Ще проверят при производителя, каква е причината.Доволна съм от обратната връзка.

Нищо няма да направят,говорят това,което клиента иска да чуе. Никой няма да се занимава да праща имейли и да пита защо едно лосионче от десетките кашони,които са получили е с рядка консистенция.

Логично е да ти изпратят нов лосион. Какво казаха по въпроса?

# 149
Мисля, че не е коментирано досега - нова анонаментна кутия с отливки от парфюми - https://parfumnitsa.bg/

Общи условия

Активация на акаунт