Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Видин
Някой пробва ли розовата стик маска от ГудБокс ...  ? Аз снощи се опитах, ама много е твърда и почти нищо не остава по кожата ...
Сега я тествах. Почти незабележим цвят има, защото леко промени моя цвят на лицето. Не е твърда, усещам, че леко мокри лицето и има приятен аромат. Но не е твърда моята маска 🤨

# 151
Здравейте, прибирам се днес след работа…. и бам приятелят ми ми взел подарък кутията на Кибрит. Била му излязла като реклама Simple Smile Много приятно, въпреки че не съм имала желание за нея. Та в този ред на мисли, Кибрит имат ли още играта със снимка и таг в инстаграм

# 152
Еххх много яко, най-накрая!! Точно преди няколко дни си поръчах scentbox от Англия, но с удоволствие ще пробвам и тази кутия Simple Smile

Едит: не разбирам само защо дизайнерската и микс кутия съдържат 3 еднакви парфюма, малко странно

[/b]
Мисля, че не е коментирано досега - нова анонаментна кутия с отливки от парфюми - https://parfumnitsa.bg/

# 153
Еххх много яко, най-накрая!! Точно преди няколко дни си поръчах scentbox от Англия, но с удоволствие ще пробвам и тази кутия Simple Smile

Едит: не разбирам само защо дизайнерската и микс кутия съдържат 3 еднакви парфюма, малко странно

[/b]
Мисля, че не е коментирано досега - нова анонаментна кутия с отливки от парфюми - https://parfumnitsa.bg/
Много интересно🤔 ще чакам отзиви за тази кутия.

# 154
  • София
Нито лосиона, нито капките на Руми ми миришат неприятно. Последните не са мазни, въпреки че аз съм със смесена кожа и рядко нещо такова не ми омазнява, та засега ми харесват. Лепенките ги лепя на различно място, гледам да не е върху коса, че трудно се свалят, доста здраво залепват. Другите неща още не съм ги тествала.

# 155
Лепенките от Кибрит и при мен залепват здраво. Капките не са мазни, попиват  за секунди

# 156
И мойте залепват само, че не виждам по какъв начин би подействала тази лепенка 😁 поне да имаше някаква консистенция на нея да си кажа “ Окей, това ще попие в кожата” ама то просто лепенка.. съмнителна работа .. или да се надяваме на ефекта плацебо 😁

# 157
ооо отдавна търся такава в БГ
мерси Grinning

# 158
  • Варна
Пристигна ми Кибритчето ии както винаги съм очарована от всичко. Започнах да си ползвам капките, пластира стоя цяла нощ на тила ми Grinning Малко странен продукт, но пък нищо не пречи да се опита, знае ли се - може вЕрно да има ефект Grinning Балсамчето за устни ми е мааалко по-твърдо от това, което по принцип харесвам, но ще се нагодим Grinning
Гуудбокс-а ме чака в офис на Лео експрес, което ми се стори странно, защото миналия път си дойде със Спиди.. Само при мен ли е така? И тъй като във Варна имаме само 1 такъв офис, чак утре ще се "дотътря" дотам.
Хвърлила съм око на мини Кибритчето, и то заради Авант, защото съм много доволна от крема им за тяло и деколте.. Не знам за ефект, обаче ароматът е пффф Heart

П.С. Това, с кутията с парфюмчетата е много добра идея. Ако някой се възползва - да драска мнение

# 159
О не, само като чуя Лео експрес и ми става лошо. Дано доставките до адрес не се извършват от тях.
Как е възможно някой от калибъра на Goodbox да работи с тях, и освен това,  да разкарват клиентите до един-единствен офис в града?!

# 160
  • Варна
О не, само като чуя Лео експрес и ми става лошо. Дано доставките до адрес не се извършват от тях.
Как е възможно някой от калибъра на Goodbox да работи с тях, и освен това,  да разкарват клиентите до един-единствен офис в града?!

Аз по принцип я бях заявила до офиса, в който работя, но в деня на доставка просто бях последен ден отпуска и затова питах момчето, дали на другия ден ще може да е доставката. "Ами..едва ли ще стане, защото няма да има други доставки на този адрес". Викам си, аз съм платила да ми се достави до адрес, не да обикалям офиси, но карай, да го оставят в офис и когато мога ще си го взема. Просто кофти впечатление ми направи, а ясно помня, че лятната кутия на Гуудбокс си я взех от офис на Спиди, който ми е до вкъщи поне.. А тук имам да ходя до другия край на града, в промишлената зона Weary Дано си заслужава кутията! Grinning

# 161
Да, стандартните пазарлъци с куриерите им. Ела тука, ела там, слез до долу, ама не може с карта да се плати, нямам да върна 1-2-5лв. Супер неприятници, активно ги отбягвам.

# 162
  • Варна
А случайно да знаете, дали може друг човек да ми вземе и плати пратката? 🤔

# 163
Нямам представа, но ако аз бях на твое място, щях да съм говорила вече с ГБ. Обади се на ГБ, и им кажи, че куриера отказва да ти достави пратката на адрес, или до офис, който не е извън града...

# 164
И аз не бих се разкарвала. Директно бих отказала кутията, ако от фирмата не ми съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт