Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
А случайно да знаете, дали може друг човек да ми вземе и плати пратката? 🤔

При мен може без никакъв проблем, дори не се обаждат да ме попитат 😆 но не съм от Варна

# 166
Промишлените зони тук са едни джунгли огромни, до които не можеш да стигнеш без кола/такси, или да вървиш много пеша между складове за най-различни неща.
Т.е. доставката ще ти излезе с едни 10лв отгоре + егати разходката за безценната им кутия.
Недопустимо отношение към клиент.

# 167
  • Варна
Абсолютно сте прави. В случая, единственото, заради което няма да правя проблем е, че приятелят ми работи в тази зона и съответно не представлява трудност да я вземе. Обадих се на куриерската фирма, честно казано господина беше изключително любезен и отзивчив. Просто занапред може би ще преустановя поръчката на Гуудбокс или поне в коментар изрично ще посочвам че искам доставка със Спиди.. За първи път ми се случва. 😀

# 168
  • София
Компенсираха ме за кофти лосиона от Кибрит . Много съм доволна , имаше и комплимент в кутията.

# 169
  • София
На мен ГБ винаги ми ги доставят Лео.

# 170
  • София
Момичета, минавам да похваля тук мицеларното мляко за почистване на лице на Др. Дерм от кутията на Кибрит, Blush преди време!
Ами, слага в малкия си джоб всичките прехвалени балмове, мазньочи и пр. лигави продукти за лице, продавани последно време на пазара. Пък дву-, пък три-стъпково измиване.... Бла-бла-бла! Imp
Продават се още продукти, защото първият -само по себе си не върши цялата работа! През ръцете са ми минали доста продукти и смятам, че това мицеларно мляко заслужава златен медал и патент за отлично създаден продукт за почистване на кожата!
Млякото, нанесено с тампон на лицето, маха абсолютно всичко  -от трислойната ми намазка на лицето Joy, включваща-  серум, крем слънцезащита, смесена с тониран флуид на Авен, до - спирала, молив за очи, база за сенки, руж, хайлайтер, матово червило водо- и храноустойчиво! След това изплаквате само..... с вода! Имате чиста кожа след това! Уникално е!
Препоръчвам с две ръце! Hug

# 171
А случайно да знаете, дали може друг човек да ми вземе и плати пратката? 🤔
Може друг да ти я вземе, но ще ти се обадят на телефона, който си дала за доставка, за да потвърдиш, че си съгласна.

# 172
gabrielle, може ли да посочваш, че искаш със Спиди? Нали уж good box казаха, че нямат планове да работят с тях...Мицеларното мляко на dr Derm при мен не маха водоустойчив грим.

# 173
  • София
Аз пък не съм доволна от млякото на Др Дерм. Винаги ме оставя като панда. 😏 Иначе двойно почистване ползвам от години, но този продукт определено няма да остане в рутината ми. Виж, измивното на Др Дерм ми харесва.

# 174
  • Бургас
Измиващият гел е хубав,но ако някой плеска здраво основа,сенки,очна линия,спирала на няколко пласта...Трудно ще свали всичко само с един продукт.
Ползвам на Paese от pick n dazzle една мицеларна вода,после измиващ гел.
Иначе никога само един продукт не е успявал да измие от раз толкова грим.

# 175
  • Стара Загора
Като прочетох за мицеларната вода на Paese се сетих, че мислех да я хваля тук. Ползвах от кутия на Кибрит или ГБ..не помня. Много комфортно се чувствах с нея. Добре чистеше...никакво щипане..никакво опъване.
Иначе последно взех Кибрит, най-вече заради капките на Руми. Бързо попиват..не са мазни. Дано има ефект. Другите неща по-нататък ще ползвам.

# 176
  • Бургас

Чудна е,но в pick n dazzle е "временно изчерпан продукт".

Може пък да сложат в Кибрит другия месец някоя друга хубава мицеларна вода,тази също няма да откажа.

# 177
  • София
Аз пък не съм доволна от млякото на Др Дерм. Винаги ме оставя като панда. 😏 Иначе двойно почистване ползвам от години, но този продукт определено няма да остане в рутината ми. Виж, измивното на Др Дерм ми харесва.
А, как точно го ползваш?
Аз от както имам тези тампони за сваляне на грим за многократна употреба, ползвам само тях . Те също са много добри. Бяха в лятната кутия на Кибрит миналото лято.
Ето тези

Нанасям млякото върху тях и минавам лицето с едната страна. Слагам мляко после от другата страна на тампона и поставям за кратко върху клепачите. Свалям грим за отрицателно време така. Изплаквам лицето. Изпирам тампончето и простирам на терасата. Това са моите стъпки. После продължавам с нанасяне на нощна грижа за лицето.

Измиващият гел е хубав,но ако някой плеска здраво основа,сенки,очна линия,спирала на няколко пласта...Трудно ще свали всичко само с един продукт.
Ползвам на Paese от pick n dazzle една мицеларна вода,после измиващ гел.
Иначе никога само един продукт не е успявал да измие от раз толкова грим.
Ползвала ли си олиото на лице на Боби Браун? А японското на DHC? ole henriksen?

# 178
От олиото на DHC не съм безкрайно очарована аз лично. Чисти почти на 100 процента, ама... С много търкане. Личният ми фаворит досега е на Биобаза. Не знам обаче намира ли се още по сайтовете.

# 179
Biobaza съм купувала оттук.

Общи условия

Активация на акаунт