Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Някой ползвал ли е продукти на Able skincare? Мисля, че съм ги мяркала и по други кутии. Набързо погледнах състава на няколко продукта, близки до описанието. Доста химия има май. Искам гуа ша, но се колебая заради останалите неща в кутията.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 09:03 от BettyBoop

# 256
Аз се отказах от гуа ша от Кибрит, взех си комплект с ролер от Нотино, защото там формата на камъка ми допада повече 🤷🏻‍♀️

Поръчах кутията с кафе на Good box - ще си я разделим с приятелка. Опитах се да намеря нощния крем в страницата на dr botanicals, евентуално ако има мнения, но странно че не го виждам ....

# 257
  • Бургас
Сега остава в Кибрит да сложат същия хидратант за лице като в Belle box...
Не е лиш,малко кир ефект прави и уж си върши работата,но два ще са ми в повече.
И все пак ще взема Кибрит.
Ползвам си май всичко от кутиите,така че съм доволна.

# 258

Ползвам този серум от предна кутия на ГБ
Приятен е, попива бързо , не е мазен, оставя кожата хидратирана и мека
Някой ползвал ли е продукти на Able skincare? Мисля, че съм ги мяркала и по други кутии. Набързо погледнах състава на няколко продукта, близки до описанието. Доста химия има май. Искам гуа ша, но се колебая заради останалите неща в кутията.

# 259
Защо са сложили такава форма на Гуаша?!!! Абсолютно неудобна за използване…
Аз имам комплект от 3 части на гуаша с разнообразни форми- далеч по-функционални за използване.

Ето какво ни очаква в Кибрит. Остава и Good box да издадат месечната кутия тези дни...

# 260

Чакам си Хей Беа с нетърпение. Има подсказка и за измивен продукт. Надявам се да е маслен, въпреки че едва ли.

# 261
  • Видин
Поръчах you are worth it, но нямам никаква реакция от тях засега. Техните кутии са през 2 месеца, нали?
На Кибрит кремчето на able skincare май ще е същото като от Белбокс, заради цената така мисля. още не съм го пробвала..

# 262
Е сега ще има ли Октомврийска кутия на Goodbox или ще е само тази с кафето? Някой знае ли?

# 263
Момичета, с лек свян трябва да ви призная, че се изкуших и взех и Good Box. Този месец почти нямам празно, но след като толкова похвалихте нощния крем и околоочния…
Искам да ви кажа колко съм очарована от отношението на Good box. В последната кутия, която поръчах, имаше крем на Mudmasky, който при мен се оказа развален. Имаше ужасна миризма на старо и на нищо друго. След като се консултирах с вас и разбрах, че не му е това обичайната миризма, писах на Good box и ги запознах с проблема. Те ми обещаха да изпратят нов продукт със следваща кутия. Моята следваща кутия беше чак сега, лятото почти не ме изкушиха кутии. Good box освен, че ми пратиха нов крем на Midmasky, бяха сложили в отделна кутия с него и околоочен крем на Able Skin! Ужасно съм впечатлена от професионализма и грижата към клиента, старанието той да остане доволен, което би следвало да е цел на всички, но на практика се среща доста рядко за съжаление. Винаги е имало чудесна комуникация и успешна обратна връзка с Good box, но този път наистина ме очароваха! Благодаря им от сърце!

Призовавам ви да давате обратна връзка при проблем и да изисквате неговото решаване! Недейте да се примирявате. Решение винаги има!

# 264
Е сега ще има ли Октомврийска кутия на Goodbox или ще е само тази с кафето? Някой знае ли?
Ще имат октомврийска кутия. Бях ги питала под поста с кутията с кафе това ли е кутията за октомври и написаха, че тази е лимитна серия. Значи ще има октомври кутия.

# 265
  • Бургас
Ясно,щом ще имат,ще се разоря.

# 266
  • Видин
Крема от Кибрит на able skincare има ретинол. Значи може би ще е нощен продукт? Днес ми пристигна you are worth it. Доволна съм - сдобих се с нефритен ролер, серум за околоочния контур, маска на yasumi и mitomo. Общо взето ще влязат в употреба, а кутията им е много сладка.
Яд ме е, че няма да мога да си взема Белбокс преди 6-ти, че ще съм в болница... Ще чакам снимки от вас. В понеделник би трябвало да пристигне.

# 267
Първият подарък за мъжо за Коледа 😁

# 268
Първият подарък за мъжо за Коледа 😁

О, да! Тъкмо се оглеждах и аз за нещо за моя мъж…

# 269
Good box и мен ме впечатлиха с отношение. Винаги са отзивчиви, при изчерпани наличности пренасочват кутии, заменят продукти (веднъж ми се случи разтечен душ гел) Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт