Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ice Lady,има малко дразнене на мястото на лепенката,но кожата не се зачервява.
В главата напрежение не,леко имам световъртеж и главоболие тези дни,ама аз съм си така по принцип.

С кафето кутията за мен си струва,ще ползвам с удоволствие всичко.
Лейди бокс за Хелоуин с нищо не ме изкушава,ще видим другите кутии.
И на мен не ми се зачервява кожата, но ме сърби след като махна лепенката. А мястото като се погледна на огледалото, изглежда като сбръчкано, същото  като стоиш дълго във водата и ти се сбръчкат пръстите на ръцете. Ох, ама как го обясних, дано сте ме рзбрали Simple Smile

# 241
  • Бургас
Е,с лепенка е нормално.
Само дано има ефект,засега не виждам.
Но може би днес ще ми е пети или шести ден.

# 242
Аз първите 3-4 пъти когато слагах пластирите имах главоболие и леко ме болеше рамото от страната където съм го сложила. Вече не ме боли. Само сутрин кожата ме сърби.
Ефект има, но аз използвам и други продукти. До миналата седмица косата ми падаше с шепи в банята. Вече доста по-малко.
Всъщност другите продукти също са от кутии: шампоана от Good box от кутията от миналата година на тема кафе, който е просто страхотен. Съжалявам, че не го отворих по-рано за да си поръчам повече от него.
Серума на Wooden Spoon. С него се запознах преди може би две години от кутия на Кибрит. Тогава много бързо ми спря косопада и мисля, че и сега той е причината да намалее.
Освен това понякога използвам и спрей на Mediceuticals.

# 243

Ако е олиото - поръчвам ...😁

# 244
Няма да е олиото, в подсказката е тубичка. Скрабът ще е. И аз заради олиото бих поръчала. Скрабът… по- скоро не. В Хей Беа имаше преди време измивно олио, иначе това е продукт, който рядко слагат в кутиите май. Аз много бих се радвала да има по- често.

# 245
  • София
И аз! Laughing

Тези зелени опаковки са ми познати....Май ги имаше в предишна Кибрит кутия? Thinking

# 246
  • Видин
И според мен ще е скраба, заради подсказката

# 247
Мен пък ме заинтригува кутията на Прити Бокс. От червилата на Николета Лозанова имам и съм доволна. Но въпреки това ще изчакам да разкрият и други продукти.

# 248
  • Бургас
Аз и на скраб за лице от кутията на Кибрит ще се зарадвам.
Макар че имам някакъв от кутия на pick n dazzle и още не ми е привършил гелът за лице,за да го започна и него.

*Didi*,покажи този продукт на wooden spoon против косопад,моля те.

# 249
# 250
  • Видин
Изкуших се и поръчах адвент календара на Чарли. Сигурна съм, че ще е хубав.
Колко често си правите маска на лицето? Толкова маски събрах напоследък, че ... Не знам как и кога ще ги изхарча 🤷

# 251
  • Пловдив
Маски за лице мога да си правя всеки ден, имам достатъчно и ги редувам, но реално 2-3 пъти в седмицата успявам.бях се наканила сутрин преди работа да ми стане рутина, но явно мързелът ми е по-голям.

# 252
  • Варна
И на мен ми се ще да направя лист маските рутина ама......Иначе смених нощния крем с маска Grinning в дните,в които не слагам ретиноид.

# 253
  • Варна
**Hey Bea Box **- Месечни кутии, с утвърдени марки на корейския и японския пазар
10% допълнителна отстъпка 🌟
Промокод: SUZAN10
Линк към страницата:
https://heybea.com/

# 254
  • Видин

Ето какво ни очаква в Кибрит. Остава и Good box да издадат месечната кутия тези дни...

Общи условия

Активация на акаунт