Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Изгубиха ме и Гууд бокс. С тези кремове… бяха подсказали нещо за тяло, но явно няма да го разкрият. Оставам с Хей Беа и Лейди бокс хелоуинската.

# 331
  • Варна
Уж нямаше да я поръчвам, но я поръчах заради спиралата 😁😁😁
Ха и аз така. Като видя спирала и не можеш ме спря Money

# 332
Здравейте! Досега не съм поръчвала от Гууд бокс и там ли са мостри както в Бел бокса? Че тях спрях д ги поръчвам точно заради това, много е дразнещо.

# 333
Повечето продукти са си пълно размерни на GoodBox. Има и мостри понякога. Можеш да погледнеш предишните издания на GoodBox н а този линк: https://goodbox.bg/page/previously-on-good-box-2022

Под всяка кутия освен последната издадена има "виж повече" за да видиш какво съдържа и колко мл е.

# 334
Ами последните 2-3 месеца, не съм вземала кутия от Бел бокса. Напълних се с хайлайтъри, ружове и кремчета, които ползвам 1-2 пъти и свършват. Затова сега поръчах GoodBox. Благодаря за отговорите.

# 335
Освен кварца ,скраб и серума с ретинол и ХК знаем ли какво ще има друго в октомврийският кибрит ? Често казано колебая се дали да не я откажа и да поръчам гудбокса с кафе след като сте толкова доволни от нея ....

# 336
Аз отказах кутията на Hey bea box, защото крема за лице не е подходящ за моята кожа. Няколко пъти се опитах да го включа и ми запушва порите. Очаквам и тонера да не ми пасне.
А днес ще си взема кутията на гудбокс с кафе. Друга няма да поръчвам този месец.

# 337
  • София
Има ли пробрали шампоана и маската от кутията на Good Box -кафе? Имам косопад и се чудя дали че повлияе добре.

# 338
Привет на всички! Нека се запиша и аз в темата с кутийките.
Първата ми кутия беше на Кибрит с продукти на Avant, след което си я поръчвах още 3 пъти, продуктите са уникални. А от година и нещо съм с абонамент за Белбокс, доволна съм и от тях. Почти всички продукти са им пълноразмерни, харесва ми, че имат много различни като вид неща - декоративна, бяла козметика, аксесоари, но наистина и аз събрах вече няколко хайлайтъра, ружове, спирали, крем за лице.
Относно последната кутия, много ми харесва всичко. Продуктът за подмишници е страхотен, точно от това имах нужда, че съм след раждане и имах малко потъмняване на кожата в тази зона. Хайлайтърът също е много хубав. Маската за коса и душ гелът още не съм пробвала, но ми изглеждат обещаващи, и двете марки са хубави.
Този месец реших да си поръчам и месечния Кибрит заради серума на Able skincare и камъкът, надявам се да ми допаднат и те.
Интересна ми се видя плодовата кутия на Goodbox, някой поръчвал ли е?

# 339
Всички ли си получихте кутиите на беллебокс?Аз още нямам смс.

# 340
  • Бургас
Всички ли си получихте кутиите на беллебокс?Аз още нямам смс.
Вчера в офис на Спиди,откъдето взех моята,имаше поне още 50 кутии,чакащи да бъдат взети.Провери в офиса,където я получаваш.

Има ли пробрали шампоана и маската от кутията на Good Box -кафе? Имам косопад и се чудя дали че повлияе добре.
Аз имам косопад и сериозно оредяване на косата.Нито лепенките влияят,нито кой знае колко от три  измивания виждам полза от новите шампоан и маска.Вероятно след месец ползване може да има някакъв ефект.
Доста лепенки ползвах-пада си косата,есенно време се засилва.

# 341
Знам, че не е по темата но в Златна рибка има намаление на продукти за косопад. Поръчах си серума на Керастаз, за да тествам и него. Лепенките от кутията на Кибрит нямат все още ефект при мен, но може би съм още на средата на терапията с тях.

# 342
  • Бургас
И аз не съм приключила лепенките от кутията Ан Кибрит,7 или 8 пакетчета имам,не знам,но пък след двуседмично ползване не би ли следвало да намалее и до края на терапията да спре този косопад.
Ако продължава още няколко седмици,ще си е като всяка есен.

И Ревалид,Фитовал и някакви Приорин и др. съм ползвала и никакъв ефект,но дерматолог ми е обяснявал,че при мен трудно с външно третиране и витамини ще се овладее.

# 343
  • Варна
На мен от тази маска ми е спирал косопада няколко пъти,  но стоя с нея три часа https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030015139

# 344
  • София
Косопад не може да спре от маска. Космите, които падат сега, са увредени преди месеци. Те няма как да бъдат спасени, ще паднат, каквото и да правите.

Общи условия

Активация на акаунт