Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
Здравейте, много и се чудя на кутията на Кибрит. Докато се чудя ще свърши:) Четох отзиви за козметиката на Able skincare- има доста хора с реакции, което ме притеснява. Явно е силна като съставки и не понася на всички. Някой ползвал ли е въпросния серум?

# 318
Bellebox са изкопирали малко Кибрит с този продукт на Pure. Наистина има хубави продукти в кутиите, но аз не бих могла да ползвам само кутии за козметика за грижа за лице. Когато харесам нещо си го купувам после и ако ми се отразява добре не сменям дълго време. В крайна сметка лицето ми не е за проба-грешка.

# 319
  • Варна
В общи линии повечето продукти в кутиите са за млада кожа. Аз не съм от младите,но много ми допадат продуктите на Avant и си ги дебна,защото реалната им цена посмъртно няма да платя.
 Ако човек има изградена рутина с включени достатъчно активи може да пробва буквално всичко. За тия никакви пари абсолютно си струва да се тестват.

# 320
  • София
Аз си поръчах кутията Avant на Кибрит и си я чакам.
Дори се чудя дали да не поръчам още една за зълва ми за Коледа..

# 321
  • Пловдив
Good box разкриват ли продукти по приницип?

# 322
  • Варна

Happy Mijjj
и аз и се чудя на Кибрит обаче не ми трябва гелът и имам 3 хидратиращи Grinning Искам нощния крем ама само за него 50лв. не ми се дават.

# 323

Happy Mijjj
и аз и се чудя на Кибрит обаче не ми трябва гелът и имам 3 хидратиращи Grinning Искам нощния крем ама само за него 50лв. не ми се дават.
Принцеса, не се ориентирам за кои продукти от Кибрит говориш, но и аз му се чудя. Серумът на Able е по указания за сутрешно и вечерно ползване, с ретинол планират е, който е доста слаба форма на ретинола. Но понеже планирам в следващите седмици да въведа ретинал 0,03%, едва ли ми е нужен. Камъкът изобщо не ме интригува, а скраб за лице обичам, но имам Кокосолис и много си го харесвам. Та ще пропусна Кибрит. Чакам Гууд бокс да видя какъв продукт за тяло ще разкрият, защото имам нужда от хубав лосион. Като цяло сега се нуждая от повече продукти за тяло, отколкото за лице. Чакам Хей Беа с Мизон другат седмица и се чудя на хелоуинската Лейди бикс с продукти на Bath and body works.

# 324
  • Бургас
Аз да чукам на дърво,не правя често рекции от козметика.Знам какво не бива да има в състава и чета преди да ползвам.
За съжаление не мога и бои за коса да ползвам.

Този продукт за подмишници е с готин аромат на кафе,но малко излишен като цяло.Явно затова го слагат,пълнеж ли,не знам.Може би ще го подаря на една приятелка.
Иначе съм си решила да си ползвам хайлатъра като сенки,дано се получи и маската за коса и душ гелът ме зарадваха много.

# 325
Този продукт за подмишници е с готин аромат на кафе,но малко излишен като цяло.Явно затова го слагат,пълнеж ли,не знам.Може би ще го подаря на една приятелка.
Аз съм много доволна от него. Даже си  взех още един от едно момиче. Откакто го ползвам сякаш се потя по-малко ароматно:))

# 326
  • Бургас
Хммм,браво.
Аз пробвах само с него,но беше УжасТ и си ползвам дезодорант,макар да не е много полезно тези дезодоранти с алуминий да се слагат нон стоп.

# 327
Аз си купувам солен кристал против изпотяване. Доволна съм. И той не се знае до колко е безвреден, но се надявам, че е по-добре от дезодорантите с алуминий. Ползвах и крем на Сапунената работилница, но сякаш с времето спря да действа при мен.

# 328

Луксозния озаряващ дневен крем за лице с вит. C на Feel Like Beauty, на стойност 170 лв. 🤩
🧬 Формулата му, богата на вит. C прониква дълбоко в кожата и я хидратира и озарява мигновено.
🌆 Витамин C е безценен антиоксидант, който предпазва кожата от вредните влияния на околната среда, особено в градски условия.
✨ Възстановява блясъка и придава равномерен и сияен тен.
🍊 Обогатен с масло от сладък портокал, което хидратира и подхранва кожата в дълбочина.
🪶 Лека, бързопопиваща формула, за всеки тип кожа.

2️⃣ В кутията се крие още прекрасната спирала за мигли No Limitsss на Banana Beauty на стойност 54 лв. ❤️
⭐ Лека и дълготрайна формула с наситена черна пигментация, за плътни, дълги и изразителни мигли.
👩 Прецизната четка обхваща всяка една мигла и придава наситен цвят, без да става на бучки.
😊 Лесна за нанасяне и премахване.
✨ За неустоим поглед, гъсти мигли, безкрайна дължина и изразителен поглед.

# 329
  • Видин
Уж нямаше да я поръчвам, но я поръчах заради спиралата 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт