Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък обичам скраб за лице. Замислям се дали да не поръчам. 

# 301
А какво мислите за крема от Кибрит - при каква кожа е подходящ? Вероятно е ок сега за зимните месеци, но се чудя дали няма да омазнява. Също така, май като е с Ретинол, не може да се комбинира с пилинг кремовете или нещо греша... Имам едни на Симбиозиз, пак от кутия, но са ми подарък, и мисля, че те не си подходждат с крем с ретинол, а може и съвсем да греша.

# 302
Мислите ли, че Кибрит биха си позволили да сложат фалшив камък? Засега имам само добри отзиви за тях...
Не вярвам,но съм виждала продавачи на уж "лунен камък" и "авантюрин",които явно наистина не знаят,че "камъкът" е стъкло.Красиво направено,но стъкло.

Уж по-качествените ролери и вероятно Гуа Ша са или от естествен камък или от споени частици пак от естествен камък по специална технология.
Имам "нефритен" ролер от аптека,минал покрай нефрита...
Много трудно се различават. В най-общият случай изкуствените не замръзват толкова добре и не са студени дълго след това.
Самият нефрит, ако е зелен, трябва да е тъмен и плътен цвят. Розовият кварц като цяло даже не е толкова розов, а по-скоро светъл с нишки.
От белият нефрит има млечен и пак на светлина се виждат нишки. Трудно се различават.

# 303
  • Бургас
А усещате ли някакви "песъчинки" в крема или само при мен е така?
Усещам.
Ама все тая, много е хубав.Много мека и подхранена става кожата.За студено време ще е идеален.

Аз искам да пробвам довечера шампоана и маската от кутията,те миришат още по-хубаво от крема.

# 304
Може ли мнение за козметиката Meldik8?

# 305
  • Варна
Страхотна на болезнени цени? В някоя кутия ли ще я има?

# 306
  • Бургас
Пробвах шампоана,маската за коса и пяната за лице.
Чудесни са.
Пяната е 9 лв в makeup,но шампоаните не откривам в БГ сайт и обмислям покупката на още една кутия,ако има наличности все още до десетина дни.
Много хубави неща слагат по тези кутии,направо ще забравя за дрогерийната козметика.
Даже от Vichy нямам нужда, Dr.H и Dr.Derm предлагат даже по-хубави продукти.

Май ако си купува човек кутии,изобщо не е нужно да купува друга,освен декоративна козметика (ако ползва де).
Шампоаните и в кутиите на pick n dazzle бяха чудни.

# 307
  • SF
mariqivanova799, за коя кутия говориш?

# 308
За Гууд Бокс с кафе.

# 309
  • Бургас
Да,good box с кафе.
Маската за коса,кремът за лице,шампоанът и пяната за почистване на лице миришат на бисквитки,капучино, невероятни са.Другите не съм пробвала,но и не ми трябват особено, вероятно ще ми е приятно да ползвам скраба за тяло.
И косата ми е толкова мека,жива...

# 310
Чудесни са продуктите от кутията с кафе. За шампоана и маската вече е писано. Нощният крем също е страхотен. Много приятно стяга, без да натоварва моята мазна кожа. Поръчах още една кутия.
Очаквам и pick n dizzle с устройството на reduit. Много съм любопитна дали ще има ефект.

# 311
Чудесни са продуктите от кутията с кафе. За шампоана и маската вече е писано. Нощният крем също е страхотен. Много приятно стяга, без да натоварва моята мазна кожа. Поръчах още една кутия.
Очаквам и pick n dizzle с устройството на reduit. Много съм любопитна дали ще има ефект.
После кажете мнение и аз съм поръчал кутията с устройството и много се вълнувам 🤗 Имате ли някакви наблюдения за него?

# 312
  • Видин
Момичета, имате ли смс за Белбокс? Аз за първи път нямам смс предварително...

# 313
  • Varna
Някой взе ли си кутията на bgbox?

# 314
  • Бургас
Момичета, имате ли смс за Белбокс? Аз за първи път нямам смс предварително...
Пише,че утре ще ме чака в офис на Спиди.
Но вероятно ще я взема във вторник.
И аз не знам,ако успея,ще я снимам.

Общи условия

Активация на акаунт