Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 721
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
А Кибрит са обявили бял нефрит ли?
Сега чувам, че има и такъв ...
Всъщност по какво се разбира камъкът истински ли е или изкуствен ...хмм 🤔
Изкуствените са стъкло,сплави и т.н.
Лошото е,че много често от естествени камъни спояват прах и малки стружки и пак се получават такива камъчета за ролерчета и масажор,хем е от истински камък,хем не е цял,естествен шлифован кристал.
Страст са ми камъните и доста се интересувам от обработката им.

# 286
  • Видин
Мислите ли, че Кибрит биха си позволили да сложат фалшив камък? Засега имам само добри отзиви за тях...

# 287
Aз поръчах кибрит само заради камъка ,някой беше пуснак линк към реалният продукт ,лично аз нямам никакви съмнения за кибрита ....вчера разкриха и серума с ретинол и ХК -еми много приятно съм изненанада -аз лично ползвам най- силната форма турският акнелиз 0,1%  но ще го измажа серумчето сега преходният сезон и когато не мажа тежката артилерия...

# 288
Аз предпочитам ролер, иначе бях на косъм да си поръчам. Просто знам, че няма да използвам гуа ша-та по предназначение, често и правилно. Познавам се.

# 289
Пас съм за Кибрит, имам хубав ролер и нямам нужда от гуа-ша, но ми е интересно какво ще разкрият ГБ за октомври. Би трябвало да бъде скоро тъй като доставките започват от 13 октомври.

# 290
  • Бургас
Мислите ли, че Кибрит биха си позволили да сложат фалшив камък? Засега имам само добри отзиви за тях...
Не вярвам,но съм виждала продавачи на уж "лунен камък" и "авантюрин",които явно наистина не знаят,че "камъкът" е стъкло.Красиво направено,но стъкло.

Уж по-качествените ролери и вероятно Гуа Ша са или от естествен камък или от споени частици пак от естествен камък по специална технология.
Имам "нефритен" ролер от аптека,минал покрай нефрита...

# 291
На мен пък нощния крем от Good box изобщо не ми наподобява аромат на кафе, а този на олиото е прекалено силен и сладникав... Олиото с шоколад от предишна кутия беше божествено и очаквах, че това с кафе също ще ми хареса. 🤷🏻‍♀️

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:41 от Джованиа

# 292
Взех си кутията с кафе на ГБ. На пръв поглед всичко ми харесва. Шампоана и маската миришат уникаално, направо ми идва да ги изям. Нощтният крем и той мирише много яко на кафе. Масажното масло предполагам също ще е добро, понеже сега ползвам същото от тяхна предишна кутия, но с аромат на шоколад. Много бързо попива и не оставя мазен филм. С две думи: Доволна съм! :0
Може ли да ми кажете крема става ли сега за есента, че ако е прекалено лек или е тип гел ще го пазя за пролетта.

# 293
  • Бургас
Не е лек,не е тип гел,а е маслен крем.И за зимата ще става.Богат крем е.
Но доста силно мирише.
Маската и шампоанът миришат на Коледа,на бисквитки с кафе,на уют,топлина...

Бях се засилила да търся пяна за лице,сега си имам,утре ще я пробвам.Тя и за тяло ще става.

Скрабът,маската за лице,олиото и балсамът за устни не са ми толкова интересни,но пък може да влязат в употреба.

Балсами за устни вече имам два,ще видим дали ще омекотяват устните през зимата.

# 294
Дали някой разбра в крайна сметка, кой продукт на Skon ще е в Кибрит. Интересно, защо този път не казаха директно, а познай си сам. Ако е скраба за лице се отказвам от кутията. Надявах се да е дневния крем за лице, че много ми хареса нощния им.

# 295
Дали някой разбра в крайна сметка, кой продукт на Skon ще е в Кибрит. Интересно, защо този път не казаха директно, а познай си сам. Ако е скраба за лице се отказвам от кутията. Надявах се да е дневния крем за лице, че много ми хареса нощния им.
Няма как да е дневният, той е над 100 лв., а заявеният за октомври продукт е 59,90. Скрабът е.

# 296
Пробвах веднага крема за лице от Good box с кофеин. Много ми хареса. Плътен крем на пипане, без да прави мазен или лепкав филм. Много сладък аромат на кафе с бисквити. Определено ще се ползва с кеф.

# 297
А усещате ли някакви "песъчинки" в крема или само при мен е така?

# 298
А усещате ли някакви "песъчинки" в крема или само при мен е така?
И аз ги усетих. Реших, че е смляно кафе.

# 299
Кибрит обявиха, че ще е скраба.

Общи условия

Активация на акаунт