Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Гуд Бокс пак с нова цена ...
Още левче нагоре 🤔

# 676
Мен вече всички ме загубиха като клиент, който поръчва всеки месец, дори преди подсказките. С тези цени, да ме извиняват.
Поръчвам след като се разкрие дадена кутия, ако нещо ми хареса много. А ако вече е изчерпана... здраве да е.

# 677
Някой пробвал ли е шампоана и балсама, които ще бъдат в ноемврийския Кибрит? Заслужава ли  си?

# 678
  • Видин

500 грама щастие 🥰🥰🥰

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 19:51 от amanita

# 679
  • SF
Следващата кутия, която ще си купя, ще бъде с Orpheus.

# 680
You are worth it box :

С голямо вълнение ти представяме нашата “Bee Box” 🐝

#Медена нежност 🧡 и #пчелна емоция 🖤

В кутията ще откриете една неповторима комбинация от #хидратация от любимите ти брандове 🤩

Започваме със главния герой на нашата кутия, а именно:

✔️AWAKE - Хидратиращ дневен крем с пчелно млечице от марката Lumibee @ . Елегантна комбинация от висококачествени пчелни продукти - пчелно млечице, пчелен восък, прополис, мед, хиалуронова киселина, екстракти от моринга, златни водорасли (ANTILEUKINE™ 6), алантоин, бизаболол, пантенол и Matrixyl® 3000.  

А ето и останалите продукти:

✔️ Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова от MITOMO @ . Пчелната отровата съдържа съединението, наречено мелитрон, за което е доказано, че има противовъзпалителни свойства.

✔️ Маска за очи против бръчки със злато и пчелна отрова от MITOMO @

✔️ Ръчно изработен с невероятен и завладяващ аромат сапун от марката FunkyLab @ . Сапунът е изработен от пчелен мед, прополис, Моной де Таити екстракт, масла от авокадо и орган

✔️ Прополисов мехлем 20% от марката Bogatina @ . Заздравява овредената от травми, възпаления и инфекции кожа.

Побързай и грабни своята лимитирана медена грижа за кожата 🍯

#абонаментнакутия #козметика #рутина

https://youworthitbox.com
Аз пък като видя правописна грешка и ми се изпарява желанието да купя.

# 681
  • Видин
Скрит текст:
You are worth it box :

С голямо вълнение ти представяме нашата “Bee Box” 🐝

#Медена нежност 🧡 и #пчелна емоция 🖤

В кутията ще откриете една неповторима комбинация от #хидратация от любимите ти брандове 🤩

Започваме със главния герой на нашата кутия, а именно:

✔️AWAKE - Хидратиращ дневен крем с пчелно млечице от марката Lumibee @ . Елегантна комбинация от висококачествени пчелни продукти - пчелно млечице, пчелен восък, прополис, мед, хиалуронова киселина, екстракти от моринга, златни водорасли (ANTILEUKINE™ 6), алантоин, бизаболол, пантенол и Matrixyl® 3000.  

А ето и останалите продукти:

✔️ Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова от MITOMO @ . Пчелната отровата съдържа съединението, наречено мелитрон, за което е доказано, че има противовъзпалителни свойства.

✔️ Маска за очи против бръчки със злато и пчелна отрова от MITOMO @

✔️ Ръчно изработен с невероятен и завладяващ аромат сапун от марката FunkyLab @ . Сапунът е изработен от пчелен мед, прополис, Моной де Таити екстракт, масла от авокадо и орган

✔️ Прополисов мехлем 20% от марката Bogatina @ . Заздравява овредената от травми, възпаления и инфекции кожа.

Побързай и грабни своята лимитирана медена грижа за кожата 🍯

#абонаментнакутия #козметика #рутина

https://youworthitbox.com
Аз пък като видя правописна грешка и ми се изпарява желанието да купя.
На мен също ми прави впечатление, че от всички те са най-неграмотни 😁 Не съм перфектна, но що се отнася до правопис такива неща ми бодат очите. Само техните кремове увлажняват кожата 😁 Нали ми звъннаха с извинение за изтичащия срок на годност на маската на yasumi и уж щяха да ми пратят нова... Минаха над 2 седмици и нищо 🤷 Ей сега ще им пиша пак, не може така.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 15:53 от bubanka

# 682
Отдавна искам да пробвам нещо на Lumibee, но доста са се оляли с цената на кутията. Такава цена бих платила ако има кутия само с техни продукти примерно 5-6 неща. Но само заради крема, няма да се прежаля.Smirk Чакам "Кибрит", интересни са ми новите марки в кутията.

# 683
  • Видин
🍁 SNEAK PEEK 🍁 Разкриваме 2️⃣ продукта от кутията за #ноември!

1️⃣ В нея ще откриеш ефирния Oзаряващ околоочен серум с нар, с деликатен повдигащ ефект от @veganbyhappyskin на стойност 130 лв. 😍
✨ С лека и бързо абсорбираща се текстура, той премахва тъмните кръгове и изглажда фините линии в зоната около очите.
🧬 Формулата му е богата на антиоксиданти и плодови екстракти.
💧 Хидратира, подхранва и подобрява вида на уморената кожа.
🍍 Обогатен с екстракт от нар, който забавя стареенето на кожата, предотвратява появата на бръчки и я предпазва от появата на пигментни петна.

2️⃣ Луксозната #Peel #off маска за лице с активен въглен от @eclatskinlondon на стойност 77 лв., която:
👘 Пречиства, детоксикира и регенерира повърхностния слой на кожата.
⚫ Премахва черните точки и замърсяванията, като оставя кожата по-гладка и мека на допир.
🀤 Бамбуковият въглен с фината си текстура, действа като "магнит" за токсините и излишната мазнина и ги прилепва към себе си.
💮 Екстрактът от корен на бял божур успокоява, овлажнява и хидратира кожата, като същевременно я заздравява.

🍁 В кутията те очакват общо 6️⃣ сезонни козметични продукта и 1️⃣шоколадова вкусотийка на обща стойност над 400лв. В кутията ще откриеш и седми, #бонус козметичен продукт от любима марка. ❤️

👉 Виж повече и поръчай кутията на https://goodbox.bg/product/good-box-noemvri-2

# 684
Ще я пропусна. Маски за лице, кремове, серуми… вече имам да се мажа от главата до петите години наред. 😒

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 15:54 от bubanka

# 685
Аз я поръчах. Тъкмо смятах да си купувам серум за околоочен контур. Ще ми бъдат от полза и двата показани продукта. Simple Smile

# 686
  • София
Много мразя пилинг маски! Бррр! 😬

# 687
  • София
Купували ли сте Адвент календар? Какво е всъщност адвент календар и защо се нарича така, а не кутия? Харесвам продуктите на Wooden spoon и се зачудих за тези:
https://www.biobabycare.bg/магазин/адвент-календар-различни-видове/?fbclid=IwAR1013sroRFGDMqYbFVgUoTrV_PrnpLZOfRrAzg4SBdr0-NGb8Pa_uLtcqE
Мисля, че и миналата година съм виждала такива ако не се лъжа, но не съм поръчвала. Някой поръчвал ли е такива календари? 🙂

# 688
Има отделна тема за адвент календарите, там ще получиш повече полезна информация.
Името идва от католическата традиция да се отваря по 1 кутийка на ден и последната да е на Бъдни Вечер - едновременно се отброяват дните и се удължава удоволствието от очакването и получаването на подаръци.

# 689
Аз си поръчах БелеБокс

Общи условия

Активация на акаунт