Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Видин
Какво мислите за серума от кутията за Ноември на Lady box? Дали ще е хубав?
Възможно е да е хубав, ама аманнннн от серуми 😁😁 една маска за крака не видях по тия кутии или пачове за очи.. Все серуми, маски за коса и кремове 😄

# 661
А моят камък Гуа-ша не ми се струва с добра извивка. Изобщо няма нищо общо с показания на снимката на Кибрит. Там единия край е по-издължен от другия, а на моя са равни и самото разстояние между тях е малко. При вас как е?
С какво мажете лицето преди масажа? Аз си слагам само серума. Ако имах сега от онези Majestic drop на Wooden spoon щеше да е супер.

# 662
  • Видин

Ето го моя.

# 663
Възможно е да е хубав, ама аманнннн от серуми 😁😁 една маска за крака не видях по тия кутии или пачове за очи.. Все серуми, маски за коса и кремове 😄
Има пачове за очи в Хей Беа ноември. Точно заради тях много ме е яд, че я изпуснах.

# 664
Някой има ли информация какво съдържа ноемврийската кутия на Кибрит?

# 665
Точно дано някой чете коментарите и за коледните да има нещо ново❄️❤️

# 666
You are worth it box :

С голямо вълнение ти представяме нашата “Bee Box” 🐝

#Медена нежност 🧡 и #пчелна емоция 🖤

В кутията ще откриете една неповторима комбинация от #хидратация от любимите ти брандове 🤩

Започваме със главния герой на нашата кутия, а именно:

✔️AWAKE - Хидратиращ дневен крем с пчелно млечице от марката Lumibee @ . Елегантна комбинация от висококачествени пчелни продукти - пчелно млечице, пчелен восък, прополис, мед, хиалуронова киселина, екстракти от моринга, златни водорасли (ANTILEUKINE™ 6), алантоин, бизаболол, пантенол и Matrixyl® 3000.  

А ето и останалите продукти:

✔️ Подмладяваща маска Злато + Пчелна отрова от MITOMO @ . Пчелната отровата съдържа съединението, наречено мелитрон, за което е доказано, че има противовъзпалителни свойства.

✔️ Маска за очи против бръчки със злато и пчелна отрова от MITOMO @

✔️ Ръчно изработен с невероятен и завладяващ аромат сапун от марката FunkyLab @ . Сапунът е изработен от пчелен мед, прополис, Моной де Таити екстракт, масла от авокадо и орган

✔️ Прополисов мехлем 20% от марката Bogatina @ . Заздравява овредената от травми, възпаления и инфекции кожа.

Побързай и грабни своята лимитирана медена грижа за кожата 🍯

#абонаментнакутия #козметика #рутина

https://youworthitbox.com

# 667
Аз проявявам голям интерес към бранда Lumibee и моля за мнение.

# 668
Харесва ми околоочния крем на Lumibee. Исках да си го поръчам, но бранда преформулира всички продукти и няма наличност, няма да произвеждат вече с тази формула. Това е и причината да не поръчам кутията, не искам да тествам нещо, което след това не мога да закупя, ако ми хареса.

# 669
Вчера ги разглеждах, защото ми излезе реклама на фейсбука, формулите им били подобрени. Цените са ми достъпни и сигурно ще поръчам или кутията, или от сайта, но ще почакам и вас. Дано се обади някоя за жокер . Иначе кожата ми е много толерантна ...какво ли не е изтърпяла от експерименти.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 00:59 от MilaNina

# 670
Аз съм ползвала масления почистващ продукт на lumibee и беше страхотен!

# 671
🍂 Кутията за месец ноември e вече тук и е много пъстра, разнообразна и интересна!
🍁В нея ще откриеш 6️⃣ натурални козметични продукта и 1️⃣ шоколадова вкусотийки на обща стойност над 400 лв.
😍 Освен това, този месец в кутията ще откриеш още един #бонус козметичен #продукт, който сме сигурни, че ще ти бъде много полезен! 🤍

https://goodbox.bg/product/good-box-noemvri-2

Чакаме да разкрият😃

# 672
В очакване съм! Най ми е интересен този бонус продукт.

# 673
  • SF

Това е в EOLIA.

# 674
Само да споделя мнение:
Взех си кутията на goodbox SYMBIOSIS LONDON. Ужасно зле си чувствам кожата след първото нанасяне-опъната и дехидратирана. А и не е добра основа за грим. Ако сте със суха кожа не ви я препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт