Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Този месец съм доволна от Белбокс, гланцът е супер, цветът много ми допада, затоплящата маска също беше много приятна (имаше на същата марка февруари мисля), моливът и пудрата ще ги изпробвам уикенда, а кремът също е много приятен.

# 91
  • Видин
И аз съм доволна от кутията. Гланцът е страхотен, а по принцип не слагам такива неща. Прави ми устните визуално по-плътни и обемни, не лепне. Затоплящата маска няма да я ползвам заради здравословен проблем и вероятно ще я подаря. Моливът ми се оказа дефектен, свързах се с Белбокс и ще ми пратят нов със следващата кутия. Доста коректно от тяхна страна 😄 Кремчето още не съм го пробвала, че имам доста такива продукти преди него. Пудрата е страхотна!!! А аз никога не съм ползвала пудри 😁

# 92
  • София
Крема много ми харесва на мен , предния ( нощен май беше ) , също ми хареса много.
Молива ми харесва като цяло ( изключае цвета , но ще му намеря приложение)

# 93
  • Варна
Вземи БЕЗПЛАТНА Персонална Кутия
ПРОМО КОД: TIKTOKBG
 Само през септември, с промо код TIKTOKBG вземи Персонална Кутия за 3 месеца и получаваш 4 та КУТИЯ БЕЗПЛАТНО!
Пазаруваш септември, октомври, ноември и през декември получаваш КУТИЯ ПОДАРЪК, навреме за Коледа!
 * важи за всички персонални кутии: Луксозна, Изискана и Икономична
** не се комбинира с други промоции и безплатни подаръци

# 94
  • София
Ееее, жалко, че не го знаех това в началото на седмицата 😔

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 15:17 от Соренда

# 95
Здравейте, някой взел ли си е вече кутията на Лейдибокс и на Хейбеа, за да снима съдържанието? Моите ме чакат в Спиди, но чак към 18ч. ще ги взема, а нямам търпение.
Този месец чакам и Гудбокс и Чарли Уайлд, и те са ми мерак Simple Smile

# 96
Проблемите ми със Златна рибка продължават... Този път вместо една, са ми изпратили две кутии от голямите. Чудя се дали изобщо да се занимавам отново с тях или директно да откажа доставката. Исках кутията, но вече прекалиха.
В понеделник ще си взема хей беа, и ако остана без Златна рибка, ще поръчам Кибрит.

# 97
Здравейте, някой взел ли си е вече кутията на Лейдибокс и на Хейбеа, за да снима съдържанието? Моите ме чакат в Спиди, но чак към 18ч. ще ги взема, а нямам търпение.
Хей Беа не теябва ли утре да пристигне? Писаха, че днес са изпратили. Нямам търпение за нея!

# 98

Ето я Лейди Бокс. Не са в кутията, защото се затрупах с кутии и я изхвърлих. 😂

# 99
Момичета, ранен спойлер. Издавам Хей Беа Бокс.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 100
Исках да редактирам горния коментар, за да добавя впечатления, но явно е късно. От кутията на Хей Неа вече пробвах почти всичко😄
Нощната маска е страхотна! Не очаквах от гелообразната й консистенция такова усещане за хидратация на сутринта. Преди около две седмици започнах азелаинова киселина и така любимите ми гелообразни текстури станаха недостатъчни и започнах да усещам нужда от нежно по- мазно. Но маската е страхотна и нямах никакво усещане за сухота. Кремът на Mizon по абсолютно същия начин. Усещам си добре кожата, без нужда от нещо допълнително. Но това са само първи впечатления от едно ползване. Ще видим с натрупване как ще е.
Друго нещо, в което тотално се влюбих, е серумът на Skin Time от Бг Бокс. Него го ползвам вече почти две седмици и мога да кажа, че ми е най- любимия серум в момента. Имам серум със серамиди, ампула с пептиди, ампула центела и серумът от Бг Бокс. Е, не знам защо, но все към него си прибягвам. Не е мазен, има лек много приятен аромат, попива бързо, но оставя мекота и усещане за нежност и овлажняване. Определено бих си потърсила пак този серум!
Околоочният от Кибрит ми свършва, а дори с толкова кутии нямам друг на изчакване. Не останах впечатлена от него, без да е лош. Беше добър, но не уау. Има ли околоочен, който вие много харесвате? Иска ми се и пачове да си взема. Все ги заглеждам, но не стигам до тях. Пробвала съм, но все по един, два чифта и не мога да усетя кой знае какъв ефект. Вие какво мислите?

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 11:18 от OliaMirchovska

# 101
Не успях да си взема кутията на Хей Беа вчера и нямам търпение за понеделник! Нощната маска е точно това, което ми липсва в рутината в момента.
Някак съм се отказала от околоочните кремове в кутиите. Доволна бях от този с пробиотици на Drs Formula от една Гуудбокс - мисля, че все още има бройки. Този на Caudalie с гроздето, който бяха пуснали и Frenchbox беше също доста приятен - нито един от двата не ми е уау обаче.
 Наистина влюбена съм в този с рози на Alteya Organics - гъст без да е мазен. Изразходвах няколко мостри докато чаках интересен околоочен от кутия и накрая си го  купих пълноразмерен.
Пачове със серум не съм ползвала, но имам пачовете за многократна употреба на Caudalie & My little box - превръщат околоочния ти крем в маска. Доста е приятно и много ми харесва, че могат да бъдат измити и преизползвани, но не ги използвам достатъчно редовно за да преценя дали има ефект.

# 102
Не успях да си взема кутията на Хей Беа вчера и нямам търпение за понеделник! Нощната маска е точно това, което ми липсва в рутината в момента.
Някак съм се отказала от околоочните кремове в кутиите. Доволна бях от този с пробиотици на Drs Formula от една Гуудбокс - мисля, че все още има бройки. Този на Caudalie с гроздето, който бяха пуснали и Frenchbox беше също доста приятен - нито един от двата не ми е уау обаче.
 Наистина влюбена съм в този с рози на Alteya Organics - гъст без да е мазен. Изразходвах няколко мостри докато чаках интересен околоочен от кутия и накрая си го  купих пълноразмерен.
Пачове със серум не съм ползвала, но имам пачовете за многократна употреба на Caudalie & My little box - превръщат околоочния ти крем в маска. Доста е приятно и много ми харесва, че могат да бъдат измити и преизползвани, но не ги използвам достатъчно редовно за да преценя дали има ефект.

Изобщо не знаех, че има такива за многократна употреба. Много интересно. Ще ги потърся.

# 103
Здравейте.за първи път чух какво е това бюти бокс от реклама във фб.. излезе ми на Кибрит и Белебокс . Исках да питам има ли уловка с тези кутии,как така пише реална стойност 200-300лв,а я продават за 25-35лв?! Продуктите травъл сайз ли са? Също ако поръчам този месец и не ми допадне как да се откажа от абонамента? Всъщност аз козметика не ползвам, само фдт и спирала,но ми стана интересно и реших да пробвам някоя кутия, пък може да се зарибя Grinning

# 104
  • Варна
Зависи какво поръчвате и какво търсите. Мен ме вълнува бялата козметика например. Никога не бих платила реалните цени на Авант примерно. Преди малко в една група във фейса гледах продават продуктите от моята кутия струваща 45лв. по 90-100лв. бройката.

Пълноразмерни продукти са обикновено и цените им наистина са високи.

Общи условия

Активация на акаунт