Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Има ли неполучили белбокс още?

# 76
  • Бургас
Има ли неполучили белбокс още?
В събота се абонирах,днес я взех.
Пиши им най-добре,виж дали е изпратена.

Хубавичка е,тъкмо котаракът ще ѝ се зарадва.Голяма игра пада с кутиите,няколко съм му оставила за игра.Ще пробвам гланца,моливът е черен почти,те и веждите ми са много черни и гъсти гадините,не виждам какво да им запълвам и дорисувам,но моливът изглежда хубав.С повече късмет ще е мек и ще става за очи.

# 77
Ще покажете ли съдържанието на Белбокс, че моята ще успея да взема утре, а съм любопитна 😁

# 78
Момичета, можете ли да снимате пудрата и молива за вежди от Белето … да видя ориентировъчно какви цветове са ? 🥰

# 79
# 80
  • Варна
Минавам само да кажа, че пореден месец поръчвам Кибрит. Ами..изключително доволна съм, няма нито 1 нещо, което да НЕ използвам. И всичко е много добро и подбрано с умисъл. Браво!
Поръчвах преди и Белбокс.. с тези грим продукти ме губят.
Поръчах сега и кутията на Гуудбокс, заради капките на Руми, които ще имат ии нямам търпение на пристигне заедно с Кибритчето. 😍

# 81

Поръчах сега и кутията на Гуудбокс, заради капките на Руми, които ще имат ...

Руми не е ли в Кибрит?

# 82
  • Варна

Поръчах сега и кутията на Гуудбокс, заради капките на Руми, които ще имат ...

Руми не е ли в Кибрит?
Ей, да, моя грешка. Значи Гуудбокс беше заради нощния крем с хиалуронова киселина на Dr.H Hyaluronic, Кибрит заради капките Simple Smile

# 83
  • Бургас
А аз съм по блясъците и от pick n dazzle имам крем сенки с блясък на paese zero, много са хубави и ще си взема и другия месец belle box.
Обичам грим продукти.
Гланцът не горчи,не лепне (чудо някакво) и е много приятен на устните.Чак хидратира.Ще си го ползвам.

# 84
  • София

Хубавичка е,тъкмо котаракът ще ѝ се зарадва.Голяма игра пада с кутиите,няколко съм му оставила за игра.Ще пробвам гланца,моливът е черен почти,те и веждите ми са много черни и гъсти гадините,не виждам какво да им запълвам и дорисувам,но моливът изглежда хубав.С повече късмет ще е мек и ще става за очи.

Не съм се сетила тези за вежди да ги ползвам за очи. Ако е толкова черен, така ще стане. Simple Smile

# 85
  • Бургас
Става,черен си е направо.Пробвах го вече.
За лека,ненатрапчива опушена очна линия е ок.
Иначе не виждам кой би си направил така черни веждите.

Изкупили сте най-голямата и най-малката кутия от Златна рибка...тц тц тц...
Докато се наканя...
Ама и без това ми се виждаха доста пари,а продуктите пък са хубави и си струват...

# 86
Минавам само да кажа, че пореден месец поръчвам Кибрит. Ами..изключително доволна съм, няма нито 1 нещо, което да НЕ използвам. И всичко е много добро и подбрано с умисъл. Браво!
Поръчвах преди и Белбокс.. с тези грим продукти ме губят.
Поръчах сега и кутията на Гуудбокс, заради капките на Руми, които ще имат ии нямам търпение на пристигне заедно с Кибритчето. 😍
И аз разглеждам тъкмо тях в момента.
Но не ми става ясно месец за месец ли се поръчват и плащат кутиите? И опаковките в пълен размер ли са или мострени?

# 87
  • Варна

Изкупили сте най-голямата и най-малката кутия от Златна рибка...тц тц тц...
Докато се наканя...
Ама и без това ми се виждаха доста пари,а продуктите пък са хубави и си струват...

Толкова се чудих и аз за тия кутии. Много добре изглеждаха като съотношение цена и продукти вътре. Доста пълноразмерни опаковки.. тестерчета също.. Ама и аз много ѝ умувах и накрая.. Grinning Grinning

И аз разглеждам тъкмо тях в момента.
Но не ми става ясно месец за месец ли се поръчват и плащат кутиите? И опаковките в пълен размер ли са или мострени?

Гуудбокс и Кибрит аз си поръчвам месец за месец. Не се обвързваш с абонамент. Кибрит имат опция за абонамент за 3 кутии, но аз лично според това, дали ми грабне вниманието някой разкрит продукт, тогава си поръчвам. За Гуудбокс не съм сигурна дали имат абонамент.
За Кибрит, досега която и тяхна кутия да съм поръчвала, продуктите си идват пълноразмерни. Честно казано не се сещам да са имали тестери вътре, но дори и да са имали, то е било като подарък, а не част от 6-те продукта вътре.

# 88
Благодаря, gabrielle Simple Smile

# 89
  • Бургас
Веднъж четох тук колко ще е хубава кутията на Кибрит и т.н. и докато се наканя да я поръчам, пишеше "изчерпана".
Та затова се абонирах.
Тези капки на Руми с някаква киселина ли ще са?

Общи условия

Активация на акаунт