Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Кода за отстъпка е при пазаруване като гост или при нова регистрация: Mailzr5

# 61
  • Стара Загора
Кода за отстъпка е при пазаруване като гост или при нова регистрация: Mailzr5
Благодаря Heart

# 62
Отстъпка 10%  при абонирате за съобщения,някой писа напред в темата ✌️

# 63
BelleBox
Скрит текст:

# 64
  • София

Това че ти не си видяла, не значи че цените са същите.
Кутията с японските маски от 25,90 стандартна цена, снощи лично я поръчах на 21.90. Но за теб щом са същите...
Още три кутии поне са намалени.
Всъщност,  моя грешка, 5 са...

Ами ти си гледала явно само твоята кутия с лист маските за лице. Аз към нея нямам интерес и гледам за намаление на тубичките с кремчета. Laughing

Без промяна в цената

Без промяна в цената

и т.н.

само тази майската я намалиха вчера наистина и получих нотификация за това и на двата ми акаунта

# 65
  • Варна
Всички кутии бяха намалени
Summer Sale е тук ☀️
💥 Само до 04.09. можеш да поръчаш любимите ти кутийки от Кибрит с намаление до -15%!
😍 Можеш да избираш от 7 подаръчни кутии, в които са събрани истински козметични чудеса, които ще се погрижат за кожата и косата ти по един вълшебен начин!
💕 Продуктите във всяко кибритче са подбрани с изключително внимание, за да вдъхновят всеки получател!
🎁 Поръчай сега на страхотна цена и подари на себе си, или на любим човек, едно наистина прекрасно преживяване.
Разгледай повече тук: https://kibrit.bg/gift-boxes

# 66
През юли взимах от Кибрит Бюти Ритуали и си беше на цена 59 лв. на колкото е уж намалена в момента. Така, че точно за Бюти Ритуал ще ме извиняват, но това си е редовна цена.

# 67
  • София

Това че ти не си видяла, не значи че цените са същите.
Кутията с японските маски от 25,90 стандартна цена, снощи лично я поръчах на 21.90. Но за теб щом са същите...
Още три кутии поне са намалени.
Всъщност,  моя грешка, 5 са...

Ами ти си гледала явно само твоята кутия с лист маските за лице. Аз към нея нямам интерес и гледам за намаление на тубичките с кремчета. Laughing

Без промяна в цената

Без промяна в цената

и т.н.

само тази майската я намалиха вчера наистина и получих нотификация за това и на двата ми акаунта

М, не. Гледала съм всички. 7 кутии бяха намалени. Кой видял - видял.

# 68
  • София
А, мерси че казахте за майската! И без това й се канех да я повторя. 🤗

# 69
  • София
Поръчах си кибрит за този месец и pick n dazzle за първи път да пробвам, всъщност направих 3-месечен абонамент и ми е интересно какво ще има в кутиите.

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Май няма да успея да поръчам кутията с Orpheus,времето ме притиска и имам макс 2 седмици. Още преди месец загатнаха и от тогава - едно голямо нищо.
Страшни смешници.

# 71
  • Бургас
Аз само майската я видях намалена,другите като че ли не бяха.
Но не ми трябва още една майска.
Ще взема утре Belle box, много обичам такива маски за лице/очи като лист/пачове.
Дано кремът е хубав и да е носим цветът на червилото или гланца.

# 72
Аз Бюти Ритуалс я взех когато я пуснаха и беше около 66 лв или нещо такова. Близо 70лв.

# 73
Биляна Йотовска е пуснала кутия, но цената е абсурдна.

# 74
WTF ?!? 👀 Тя не знае къде се намира ...🤣😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт