Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Някой ползвал ли е нещо на тази марка? Не съм ги чувала.

# 46
Някой ползвал ли е нещо на тази марка? Не съм ги чувала.
Ако питате за Spa Ceylon, ползвам боди бътера за тяло и съм много доволна.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 19:29 от vanians

# 47
Аз взех една кутия на Прити само с техни продукти, но никак не останах впечатлена.
Пристигна Бг Бокс. Чаках я с нетърпение, защото всичките продукти ще ги започна веднага. Серумът за изравняване на тена ми е много интересен, дано е хубав. Пробвах на ръката- мирише много леко и нежно, попива веднага и не оставя никакъв мазен филм. На пръв поглед е точно това, което един серум искам да бъде, но говоря само за консистенцията. Ще видим след време останалото. Флорална вода много обичам всякаква, от мента не съм пробвала. Има много лек освежаващ аромат, за разлика от повечето флорални води. Дано само не изсушава кожата. Но е подходяща за стъпала и след слънце, така че влезе в употреба. Измивния гел също много леко мирише на краставица, наподобява ми аромата на нещо друго, което съм ползвала, но не се сещам. И него ще го почна още довечера като втора стъпка в двойно почистване. Маската със серум с екстракт от охлюви в две стъпки изглежда добре, а тази за крака я обожавам, често си я купувам. На пръв поглед съм много доволна от Бг Бокс.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 15:01 от OliaMirchovska

# 48
Момичета този но спотс серум на Руми -заслужава ли си кутията?

# 49
  • Стара Загора

Умът ми не го побира как лепенки на врата влияят на косопада много иновативен продукт. Има информация и за 3 продукта, които са пратили от Кибрит.

# 50
Има лепенки против тютюнопушене, висока температура, отслабване, за детоксикация и т.н. Ще ги видим и тези.

# 51
Много и се чудя на тази кутия. Лепенките поне не звучат страшно като съдържание, но ми са ми странни и на мен. Маската за лице уж е напълно натурална, но как са го докарали този ярко син цвят не знам.

# 52
Много и се чудя на тази кутия. Лепенките поне не звучат страшно като съдържание, но ми са ми странни и на мен. Маската за лице уж е напълно натурална, но как са го докарали този ярко син цвят не знам.

Има минерален оцветител в съдържанието.

AQUA / WATER / EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, KAOLIN, ZEA MAYS (CORN) STARCH, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, MUSA ACUMINATA EXTRACT, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM LEVULINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, TREHALOSE, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, CETEARYL GLUCOSIDE, MICA, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, CI77510, CI 77891.

# 53
  • Варна
Интересни са тия лепенки,но за пръв път от много години нямам косопад пу-пу. Та.....ще са ми излишни. Серумът на Руми е толкова хвален,че се изкушавам да поръчам.

# 54
Аз все пак си поръчах PrettyBox. Доволна съм от продуктите. Почти всички ги тествах. Ухаят невероятно. Най-вече серума за суха кожа с жасмин 💕 Ще пропуска Кибрит и GoodBox. Поръчах си BelleBox обаче.

# 55
Аз поръчах кибрит и се колебая и за You are worth it. Аз много харесвам SPA Ceylon и тяхната маска от юлската кутия.
Като цяло Руми ме дразни, но ще го пробвам този серум. Надявам се да не се обрина.

# 56
  • Бургас
Поръчах Bellebox заради хидратанта за лице.
Много хубава ми стана кожата от тези кремове в кутиите.А си е проблемна кожа с невероятна сухота за съжаление.
Кибрит също ще си взема,и там си имам абонамент.
Кибрит сложиха в една от кутиите спирала и околоочен(който ми мирише на червен пипер) на една и съща марка.Спиралата се разработи и е страхотна,освен това заздравява миглите
Ползвам я като основа и почти не падат.А кремът е много хубав,даже аромата съм склонна да му простя,мажа и малко на челото и около устните, невероятна хидратация и мекота дава на моята суха(вече) и атопична кожа.
И един ексфолиант за подмишници ми харесва,дори да не прави нищо,мирише на кафе и е готин.
Супер е да имаш глезотийки, много си харесвам придобивките.

И голямата кутия от Златна рибка е хубава,ама 180 лв...някак ми е съвестно да ги дам,учебниците на сина излязоха толкова.Идва 15 септември,май ще се въздържа.

# 57
Кутията с 10% отстъпка  е 160 😉

# 58
  • Стара Загора
Как се получава 10% отстъпка?
Чудя се и аз за какво да си изхарча парите...

# 59
  • Бургас
И аз искам 10% отстъпка,ама...много ще ми стане,взех,че и Good box поръчах.
Обаче...и косата ми поспря да капе и се закрепи от шампоаните на pick n dazzle,маски слагам,пооправи се.
Има си значение козметиката,която се ползва.
Даже от Кибрит имам някаква натурална маска-шампоан с хума според мен,ще взема да си направя домашна маска и ще добавя и от него/нея.
Кисело мляко+жълтък няма да ми дойдат зле.Май и масло някакво ще открия сред залежите от козметика.

Общи условия

Активация на акаунт