Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз си взех кутийката от Гуудбокс ии съм изключително очарована. Имах нужда от нов крем и околоочен - получих ги. Стик маска отдавна искам да пробвам. Кремчето за тяло ухае мнооого готино. И в допълнение, че имаше подаръче и нещо сладко (което веднага пробвах 😁🤫) Огромно браво! Единственото, за което сама съм си виновна, е че отворих душ гела, който е в мека опаковка. Да, ама после не съм го затворила явно и в момента имам останало количество колкото да го пробвам, а другото красиво ароматизира килима ми. 🤦🏻‍♀️🤣

# 181
  • Бургас
kopche,не съм,но ще ги погледна, благодаря.
Обичам двуфазни продукти,на Дъглас ми е любим почистващия двуфазен make-up remover за очи и устни.

И това е идея за кутийките-да сложат мицеларна вода и/или двуфазен почистващ продукт,почистващо олио...

И майка ми взе да им се радва,подарих ѝ четката за лице от предишната кутия? и лосиона за тяло от сегашната кутия Кибрит,като чу,че ще има Гуа Ша, много се зарадва,ама да си поръчва и тя,моята джаджа не си я давам.

# 182
Аз Кибрит от много време ги облъчвам с камък гуа-ша. Радвам се, че най-сетне решиха да го включат. Дано ми се падне розов. Ще поизчакам още малко, за да разкрият и други продукти. Иначе от подсказките май другият продукт ще е скраб за лице. Само той отговаря на цената.

# 183
  • Бургас
Скраб-идеално.
Че нещо много кремове за лице се събраха.Ама прекрасни кремове,с кеф ги ползвам.

# 184
Простете невежеството ми, но това камъче гуа ша как точно се ползва? Все му се чудя и сега ми се иска да поръчам  за проба, но какво да го правя точно? И какъв тип кожа може да се третира с него?

# 185
За всякакъв тип кожа стават. Ползват се реално за лимфен дренаж и масаж на лицето при който се увеличава притока на кръв... При редовно ползване наистина кожата изглежда освежена и финните бръчици намаляват. Аз имам ролер, но принципа е същия. Може да се ползва и на сухо, но най-добре със серум/крем.

# 186
Днес най-после успях да стигна до еконт, за да си взема кутиите на гууд бокс и кибрит. Ами от кибрит съм супер разочарована. Този лосион за тяло мирише потресаващо, ако се намажа с него и легна да спя мъжа ми ще отиде в другата стая. Душ гелът ми мирише на едно лекарство против белези, а този балсам за устни е по-твърд и от какаово масло... След цялата тази миризлива история капките на Руми даже ми миришат приятно, дано да действат добре. И Маската ми е интересна, ще в пробвам.

Гууд бокс ме очарова. Всички продукти ми изглеждат добре, миришат добре и са в добри количества. Нощният крем е в много хубава опаковка, като консистенция не е много гъст, дано да се сработим. Само пак този душ гел... трябват ми клещи да го изтискам.

# 187
След кратка пауза от кутии,си поръчах Кибрит. Този път ме заинтересоваха продуктите,предните месеци ги пропуснах

# 188
  • Бургас
Е как ще мирише лосионът за тяло от Кибрит,нищо почти не се усеща.На мен ми харесва.Но май има дефектни.

Аз имам ролер и не знам какво дренира и т.н.,но ми е много,ама много приятно да го търкалям по лицето.
И затова искам камъче Гуа Ша,да се поглаждам по лицето и шията и с него.

Сложих си лепенка от тези против косопад.Някой беше писал,че е просто лепенка,но аз съм слагала Климара(с естроген) заради ранната менопауза,изглеждаха почти по същия начин,малко по-големи са.Явно са силно концентрирани активните съставки.

# 189
  • София
Kopche, отмивам с вода. Ще пробвам с подобен тампон. 🤗

# 190
  • Видин
Много ми харесва нощния крем на Dr. H от кутията на Гууд бокс. Попива бързо, не омазнява, сутрин кожата е мекичка. Супер доволна съм от него, както и от крема им за ръце.
Голям мерак имам за гуа ша и добре, че преди седмица не се изкуших да си поръчам.
Ползвате ли четката за лице от кутията на Кибрит за август? Аз не знам точно как 🤷

# 191
Сложих си лепенка от тези против косопад.Някой беше писал,че е просто лепенка,но аз съм слагала Климара(с естроген) заради ранната менопауза,изглеждаха почти по същия начин,малко по-големи са.Явно са силно концентрирани активните съставки.
И аз мисля, че са силни. Даже първите два пъти когато слагах ме заболя леко главата. Надявам се да има ефект. Миналия месец карах Ковид и в момента косата ми пада с шепи в банята. Не мога да използвам повечето лосиони притив косопад, защото съдържат етерични масла, имам алергия към тях.

# 192
Ех, 4 кутии си взех тоя месец, само не Гуудбокс (излезе последна и бях на поръчала) и сега се скъсвате да я хвалите 😁
От Кибрит съм със смесени чувства. Капките на Руми - леко неприятно миришат, но пък попиват добре и сякаш забелязвам лек ефект (за 1 седмица?! Едва ли!)
Синята маска - мммм, разкошен аромат, а и много добре хидратира, кожата ми стана бебешка след нея 😍
Лосионът за тяло - не харесвам толкова гъсти, а и при мен е с лек, но неприятен аромат. Ще ползвам като крем за ръце (имам на всяко ъгълче вкъщи, че съм пристрастена 😅)
Балсамчето за устни - падна ми се портокал и доста ми харесва. Повече от прехваления PawPaw, който беше в Златна рибка и с две ръце стискам да нанеса нещо.
Душгелът - обичам да имам разнообразни аромати според настроението, така че ще върви измежду другите.
Лепенките май няма да ги ползвам. Косата ми е много гъста и даже се радвам да поразреди малко. Чудех се дали биха имали ефект при мъже, тоест срещу нормален мъжки косопад. Да тормозя ли мъжа или да ги пласирам по групите.

Довечера и една английска кутия ме чака, а и съобщение за още една в пощата. Малко попрекалих тоя месец 😂

# 193
  • Бургас
На Dr.Н кремът за лице е един от най-хубавите,които съм ползвала някога.Кремът им за ръце също съм го повишила в крем за лице,рааазкооошен е.

# 194
Момичета, вчера сложих серума на Руми след Вит Ц и кожата ми почервеня. Отчитам си това като моя грешка, защото на серума си пише да се слага като първа стъпка, а аз го сложих СЛЕД Вит Ц. Не беше кой знае какво, сложих ампула и серум и отмина, беше червена и леко пареше.Казвам го само, за да знаете, че реагирах. Може и до моята кожа да е, не знам. Иначе серумът е супер според мен (като усещане де, за резултат е рано)- няма миризма, не мазнее, не лепне. Харесвам го. Само ще внимавам повече.

Общи условия

Активация на акаунт