Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 748
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, вчера сложих серума на Руми след Вит Ц и кожата ми почервеня. Отчитам си това като моя грешка, защото на серума си пише да се слага като първа стъпка, а аз го сложих СЛЕД Вит Ц. Не беше кой знае какво, сложих ампула и серум и отмина, беше червена и леко пареше.Казвам го само, за да знаете, че реагирах. Може и до моята кожа да е, не знам. Иначе серумът е супер според мен (като усещане де, за резултат е рано)- няма миризма, не мазнее, не лепне. Харесвам го. Само ще внимавам повече.
А защо слагаш вит Ц? За избелване ли?

# 196
  • Бургас
Витамин Ц е киселина и може да предизвика зачервяване,но и всичко по принцип може да предизвика кожна реакция.
Пробвай няколко капки (2-3) в свивката на лакътя,преди пак да сложиш на лицето.

# 197
Витамин Ц е киселина и може да предизвика зачервяване,но и всичко по принцип може да предизвика кожна реакция.
Пробвай няколко капки (2-3) в свивката на лакътя,преди пак да сложиш на лицето.
Вит Ц си ползвам и с него нямам проблем. Със серума на Руми също. Просто в комбинация двете не се разбраха. Но можеше да се очаква. Не трябваше да ги слагам заедно. Вит Ц винаги е първи продукт. Серумът на Руми така е указан. Според мен това беше проблемът. Просто двете не се разбраха. Иначе по отделно нямам проблем с нито едно от двете.
#Denisllava13, има доста ползи от Вит Ц под формата на аскорбинова киселина.

# 198
Здравейте мами. Колебая се между кирбит и goodbox за 6-месечен абонамент .Коя кутия предлага повече цели(а не тестери) продукти?

# 199
В Кибрит не съм попадала на тестери. Само веднъж имаше тестер на паста за зъби, който беше допълнителен продукт(подарък).

# 200
  • Бургас
Аз се обадих на телефона за контакти в сайта на Кибрит и ми направиха безсрочен абонамент,плаща се в момента на получаване на кутията, предварително нищо не се плаща.

Good box сега много ми хареса,но предишните издания не ми се струваха много атрактивни.
Ако нещо пак харесам,ще взема,имат опция и по една кутия да се поръчва.

# 201
  • Варна
Аз лично си поръчвам кутия, ако видя нещо интригуващо. Не искам да се ангажирам с абонамент, особено когато има неща, които ще са ми в излишък и само ще трупат прах. В случая с Кибрит - последните месеци все ми се струват много хубави нещата. С изключение на ароматите на някои продукти, като цяло съм доволна. Гуудбокс този месец и мен доста ме впечатли. Всичко си използвам, а и като има подаръче и нещо сладко за душата - много ме грабват. Grinning
Исках да ви попитам, за кутията на Charly Wilde. Излизат ми някакви рекламки, но ще съм благодарна за отзиви и за информация, освен книга, какво друго получавате вътре? Цената ми се струва доста сносна и ако си заслужава може да пробвам октомврийската. Simple Smile

# 202
Този месец направо се олях...но съм доволна! Кутията на бг.бокс+ бг.бокс за устни (всичко ми хареса), Гудбокс-направо съм очарована-кожата ми се разбра отлично с нощния крем,другите неща също ползвам. Лейди бокс- също всичко ми хареса-и лосион за тяло,и крема за бръснене и маската и дезинфектанти....
Чарли Уайлд-абонаментна кутия си взех и една от юнското издание-определено съм влюбена в книгите и нещата които са в кутията,с нетърпение си чакам октомврийската!
Ще изчакам Гудбокс да издадат какво ще има в кутията за октомври и ще решавам...

# 203
  • Видин
Момичета, имате ли мнения за тази марка? Skincyclopedia

За Чарли кутията - този месец имаше книга на Стивън Кинг, СТРАХОТНО УНИКАЛЕН читателски дневник, вкусотийка, стикер и още нещо май имаше, но ми убягна. Винаги има нещо персонализирано, което радва. Нямам търпение за торбичката за книга 🤩

# 204
Отворих сайта да видя какво представлява ladybox, но има оскъдно инфо. Може ли да кажете колко продукта съдържа кутията, тестери пращат ли и какви продукти пращат като цяло - гледам на първа страница снимки на маски, душ гел,лосион..никъде не става ясно това от последната кутия ли са или ? Може ли някой да снима за най лесно съдържанието ,много ще съм благодарна!

# 205
Момичета, имате ли мнения за тази марка? Skincyclopedia

За Чарли кутията - този месец имаше книга на Стивън Кинг, СТРАХОТНО УНИКАЛЕН читателски дневник, вкусотийка, стикер и още нещо май имаше, но ми убягна. Винаги има нещо персонализирано, което радва. Нямам търпение за торбичката за книга 🤩

Аз имам ретинола им и съм доволна. Попива бързо. За първи път използвам и не знаех, че трябва да започна с под 1%, а техният е 1%, но не съм имала странични ефекти.

# 206
  • Видин

Какво ли ще има вътре 🤨

# 207
Надявам се на скраб за тяло (от тези в хартиената опаковка), скоро не е имало май никъде. Харесват ми, защото в тях май няма захар, т.е. не излизам лепнеща, а чиста от банята Joy

# 208
Отворих сайта да видя какво представлява ladybox, но има оскъдно инфо. Може ли да кажете колко продукта съдържа кутията, тестери пращат ли и какви продукти пращат като цяло - гледам на първа страница снимки на маски, душ гел,лосион..никъде не става ясно това от последната кутия ли са или ? Може ли някой да снима за най лесно съдържанието ,много ще съм благодарна!
Здравей! Прикачвам кутия на Лейдибокс, мисля че от юли месец. Продуктите в нея са пилинг яйце, терапия за коса в две стъпки, маска за лице, гъба за баня, крем за ръце и слънцезащитно кремче. Обикновено слагат по 5 продукта. Не са мостри, но не са в стандартен размер, нещо средно, като има и пълноразмерни продукти. Почти винаги има продукт на Bath & Body work. В тази специално няма 😀  

# 209

Предишната кутия с кафе на Гууд бокс ми е фаворитът на кутиите изобщо! И аз се надявам да има скраб и масло за тяло с аромат на кафе.

Какво ли ще има вътре 🤨

Общи условия

Активация на акаунт