Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Със сигурност с кафе ще има скраб...
Аз имам скраб за подмишници от Кибрит и го ползвам,защото харесвам аромата на кафе.Иначе никакъв ефект май няма.

# 211
Със сигурност с кафе ще има скраб...
Аз имам скраб за подмишници от Кибрит и го ползвам,защото харесвам аромата на кафе.Иначе никакъв ефект май няма.
Аз обожавам всички скрабове с кафе- страхотни са и оставят един филм на кожата, все едни си се мазал с някакво масло. Този от предишната кутия беше страхотен. На Кокосолис също ги о ожавам и за тяло, и за лице. Имала съм и на So Simple, също страхотен. А за масло за тяло с аромат на кафе направо умирам. Абе обожавам го този аромат просто. В коментар бяха писали, че тази седмица ще разкрият кутията. А Кибрит какво направиха с тази кутия с Орфеус🤔

# 212
  • Бургас
Масло за тяло не обичам много,но ми се иска шампоан с кофеин,нещо против косопад...
Цели два дни носих лепенките против косопад по цял ден,алергична реакция няма.От довечера ги започвам както е по указание-вечер да се носят.
И някакво масло за мигли имам от Кибрит,ще започвам и него да ползвам.

Сега според мен е ред на хубав шампоан,ама ако DrH имат,от тях,даже кремът им за ръце е прекрасен и за лице.
Мицеларна вода,скраб за лице или тяло и вероятно някакво масло за лице в комбинация с Гуа Ша.

От Belle box пробвах хидратиращия крем, много е хубав,ама на фона на този от DrH е обикновен хидратант.Е,в пъти за предпочитане пред някои дрогерийни кремове.

# 213
  • Видин
Момичета, вече два пъти ползвах термозащитния спрей от Гууд бокс, ами не ми харесва. Косата ми сякаш не е мита - стои мазна, тежка и гадна. Май ще го джитна в някоя група за продажба 🤨 Чудя се и тия лепенки дали изобщо да ги слагам...
Чудя се за Лейби бокс заради Миша. Чела съм само добри отзиви, ама от друга страна се заринах в маски и по-скоро ще пропусна...

# 214
  • София
Затоплящата маска от Belle box, ми хареса.

# 215
Момичета, тези капки на Руми в какво количество трябва да се ползват? Те са като вода и ми е малко трудно да преценя колко да слагам. До сега не съм и пробвала козметиката, но точно към този продукт съм скептична. Ще видим.

Иначе крема от ГБ е страхотен! Термозащитата на мен не ми утежнява косата по никакъв начин, ухае добре. Розовата маска обаче ми е малко суха, пробвах я, ама е трудно да разбера дали остава нещо по лицето или не. Като цяло - доволна съм от кутията.

# 216
Момичета, тези капки на Руми в какво количество трябва да се ползват? Те са като вода и ми е малко трудно да преценя колко да слагам. До сега не съм и пробвала козметиката, но точно към този продукт съм скептична. Ще видим.

Иначе крема от ГБ е страхотен! Термозащитата на мен не ми утежнява косата по никакъв начин, ухае добре. Розовата маска обаче ми е малко суха, пробвах я, ама е трудно да разбера дали остава нещо по лицето или не. Като цяло - доволна съм от кутията.
Аз капвам по 2/3 капки на челото и бузите и размазвам по цялото лице. Според мен е напълно достатъчно, то си попива в лицето, не е нужно да се натрупва обилно количесто. ✌🏻😊

# 217
Околоочният и нощният крем от ГБ са уникални. Вчера пробвах и розовата маска стик- при мен не е толкова твърда, колкото се описва. Минах по лицето и остави оранжев цвят (даже доста), след това я усетих, че се "стяга", отмих я лесно.

# 218
  • Бургас
Да,и околоочният е много хубав,и аз го отворих.
Да видим лепенките против косопад ще имат ли ефект,тъкмо наесен ми пада на мен доста косата.Дано я позакрепят поне малко.

# 219
Минавам да оставя мнение за балсама от кутията на кибрит.. Еми не ми харесва, ефектът му е точно 5 минути и после си чувствам устните сухи, трябва по цял ден да е на бюрото и нон стоп да си слагам, не бих си го купила на реална цена. Падна ми се ванилия, почти не усещам аромат. Като го сложа на устните няма никакъв аромат, има вкус на восък.

# 220
Момичета, имате ли мнения за тази марка? Skincyclopedia

За Чарли кутията - този месец имаше книга на Стивън Кинг, СТРАХОТНО УНИКАЛЕН читателски дневник, вкусотийка, стикер и още нещо май имаше, но ми убягна. Винаги има нещо персонализирано, което радва. Нямам търпение за торбичката за книга 🤩

АЗ си купих от Лили серуми с Ниацинамид и цинк и  серум с чаено дърво и салицилова киселина
страшно съм доволна, имам проблем винаги с пъпки по челото и за 3 дни  ги излекуваха

# 221
  • Видин
Разкриха два продукта 🙂

# 222
Охх.. кутията на Белбокс изглежда доста добре, ще има и аксесоар, мислих да си прекратявам абонамента, но сега де чудя

# 223
  • Видин
Утре ще обявят кафе кутията на Good box и ще има 8 продукта.
И за да не е просто спам - дайте съвет как да процедирам като съм на работа по 12 часа. Имам нужда от допълнителна хидратация по някое време, но не знам как да се мажа при положение, че няма как да си измия лицето, а се случва да го пипам през деня 🤨 Така направо отгоре ли да пляскам крем?

# 224
Утре ще обявят кафе кутията на Good box и ще има 8 продукта.
И за да не е просто спам - дайте съвет как да процедирам като съм на работа по 12 часа. Имам нужда от допълнителна хидратация по някое време, но не знам как да се мажа при положение, че няма как да си измия лицето, а се случва да го пипам през деня 🤨 Така направо отгоре ли да пляскам крем?
Има мокри кърпи за почистване на грим, а ако не се гримираш може и с бебешки, аз така си почиствах лицето в работата и после си слагах каквото искам ✌🏻Използвах кърпички на Памперс и почистваха добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт