Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 64 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
# 271
В Кибрит ще има able skincare,. за който му е фен от Белбокса . Майка ми много го хареса и май ще поръчам..

# 272
  • Пловдив
Гудбокса за октомври звучи интересно и с продукти, които ще ми влязат в употреба.

# 273
  • Бургас
Аз ще си имам good box,но с кафето.Утре или в събота ще започнат да ги изпращат.
Продукти за лице в витамин ц не искам,че на моята атопична и суха кожа не действат добре,а за тяло вече имам два лосиона,не ползвам много точно такъв продукт.
Ще видя какво е bananabeauty.de,но май няма да поръчвам.

# 274
  • Видин
И аз няма да поръчам този месец гуудбокс.
Кибрит издадоха... Със смесени чувства съм. Не ползвам неща с ретинол...поне засега.
🤩SNEAK PEEK!🤩 Сигурни сме, че търсиш нов #звезден продукт, който да трансформира кожата на лицето ти!

🙋‍♀️ Нетърпеливи сме да ти споделим за първата изненада в кутийка октомври и това е Революционен стягащ и обновяващ серум за лице с #ретинол на Able Skincare на стойност 209лв. ⭐

🤗 Какво прави един продукт истински добър и защо кожата ти ще се влюби в серума на Able Skincare?

🧬 Внимателно подбрани съставки -  РНК, хиалуронова киселина и ретинол
🍃 Интелигентна и ефективна формула, която действа повдигащо, смекчава фините линии, матира неравномерния тен и повлиява добре тъмните петънца
💆‍♀️ Текстура, аромат и цялостно преживяване
🐇 Able skincare са модерен бранд, който държи на етичното и природосъобразно производство и техните продукти са веган и cruelty-free

☔ Ако се чудиш с какво още можем да те изненадаме, то бъди сигурна, че в октомврийското кибритче сме скрили общо 6 съкровища, с които да оцветиш мрачните дни. 🎨

😻 Не пропускай нашата изкушаваща кутийка с продукти на стойност над 350 лева - твои само за 37.90!

📲 Поръчай на www.kibrit.bg/october2022
📲 Поръчай на www.kibrit.bg/october2022

# 275
  • София
Рвтинолът тук е слаба ракия.

# 276
  • Бургас
Тъкмо ще е хубав вероятно за чувствителна кожа продуктът.
Няма да я изсушава.
Щом и хиалуронова киселина има...

# 277
Нещо не ме грабна Кибрита. Загледала съм един комплект с нощен крем с ретинол на Profi Derm и мисля да се преориентирам.

Има ли някакви новини за кутията с Orpheus. Вие сте започнали новата тема и аз съм се изръсила. Усетих се след като бая време не ми се мернаха нотификации.. Grinning

# 278
  • София
Тъкмо ще е хубав вероятно за чувствителна кожа продуктът.
Няма да я изсушава.
Щом и хиалуронова киселина има...
Да, може и да е готин продукт. Аз продуктите на фирмата ги харесвам.

# 279
Има ли някакви новини за кутията с Orpheus.

Нищо,а обявиха преди месец и половина поне. Един път да съм супер заинтригувана от бг кутия и така да се разминем..
Освен да я поръчам и СПЕЦИАЛНО заради кутията да се прибера до България,за да си я взема..🙈

# 280
Има ли някакви новини за кутията с Orpheus.

Нищо,а обявиха преди месец и половина поне. Един път да съм супер заинтригувана от бг кутия и така да се разминем..
Освен да я поръчам и СПЕЦИАЛНО заради кутията да се прибера до България,за да си я взема..🙈

Няма ли как някой близък да ти я вземе и да ти я изпрати?

# 281
Според мен Orpheus ще ги пуснат в специалната кутия за Коледа.
Аз се колебая за Кибрит този месец. Искам гуа ша, но показания камък нещо не ми вдъхва доверие. Трябваше да е на Melusine, но те нямат от бял нефрит, а пазарът се напълни с изкуствени камъни.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 21:11 от BettyBoop

# 282
А Кибрит са обявили бял нефрит ли?
Сега чувам, че има и такъв ...
Всъщност по какво се разбира камъкът истински ли е или изкуствен ...хмм 🤔

# 283
  • София
Кибрит отпада и за мен.
Аз съм вече на ретинАл.
Обмислям Goodbox.

# 284
Взех си кутията с кафе на ГБ. На пръв поглед всичко ми харесва. Шампоана и маската миришат уникаално, направо ми идва да ги изям. Нощтният крем и той мирише много яко на кафе. Масажното масло предполагам също ще е добро, понеже сега ползвам същото от тяхна предишна кутия, но с аромат на шоколад. Много бързо попива и не оставя мазен филм. С две думи: Доволна съм! :0

Общи условия

Активация на акаунт