Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Някоя от кутиите имаше ли нещо като коледен календар миналата година? Пак си беше кутия, но с номерирани продукти. И дали тази година ще има..
Ако не се лъжа миналата година Антоанет имаше коледен календар в партньорство с PickNDazzle, само че с 12 дни.

# 376
  • Бургас
Прекратих засега абонамента с Belle box.
NL beauty предлага червило,бронзант и май някаква пудра е имало.
Нямам интерес.

Но поръчах още една кутия good box с кафе,ще си взема и Кибритче.
И май към тези двете ще се придържам занапред.
От pick n dazzle не знам как искат да си задържат клиентите,като много от уж по-лускозните продукти са "временно" изчерпани.
И продуктите,които са в наличност,не ми харесват.Нвма ги хубавите шампоани,кремове,серуми.

И още нещо.
Лилавата маска от Кибрит за май месец с плодови киселини дали е подходяща за много суха и атопична кожа?Уж не пише да е агресивна,но все пак не знам дали да я пробвам или да я пусна в размените.
А уж са полезни такива процедури с плодови киселини и се чудя все още.

# 377
Здравейте, момичета. Досега не бях си поръчвала кутия на Good box, но реших да пробвам. Този дневен крем с витамин С на Feel Like Beauty имало ли го е в предна кутия и някоя от вас дали го е използвала. Интересува ме дали е добро кремчето и ако знаете дали и спиралата е хубава ще се радвам на мнения.

# 378
  • София
Кои да били хубавите шампоани, кремове и серуми при pickndazzle? Не съм ползвала много от нещата им..

# 379
  • Бургас
Кои да били хубавите шампоани, кремове и серуми при pickndazzle? Не съм ползвала много от нещата им..
На Mades имаше шампоан за обем и против косопад,около 10 лв единият.Май ги причисляваха към изисканите.
Кремове и срруми Bottega age in.
Серум за лице Paese с хиалуронова киселина.
Даже кремът на бг фирмата Pamaura също не е наличен.
Харесваше ми интимен гел на Ecooking.
Ами няма нищо вече от изброените,все изчерпано количество дава.
Имаш предложения за кремове Fruida(дано не бъркам),тях не пробвах,но вече също не са налични,към луксозните кутии се водеха.
При толкова липси и нищо почти ново като марки и варианти за избор...

# 380
  • Варна
Прекратих засега абонамента с Belle box.
NL beauty предлага червило,бронзант и май някаква пудра е имало.
Нямам интерес.

Но поръчах още една кутия good box с кафе,ще си взема и Кибритче.
И май към тези двете ще се придържам занапред.
От pick n dazzle не знам как искат да си задържат клиентите,като много от уж по-лускозните продукти са "временно" изчерпани.
И продуктите,които са в наличност,не ми харесват.Нвма ги хубавите шампоани,кремове,серуми.

И още нещо.
Лилавата маска от Кибрит за май месец с плодови киселини дали е подходяща за много суха и атопична кожа?Уж не пише да е агресивна,но все пак не знам дали да я пробвам или да я пусна в размените.
А уж са полезни такива процедури с плодови киселини и се чудя все още.
Ботега си имат офиц. представител за България от няколко месеца и вероятно спират да работят с Pick N Dazzle. Продуктите на Ekooking e цяло чудо, че успяха да ги заредят отново, те се продават доста добре и на редовни цени. На Паесе също не се надявам, защото продуктите им за грижа са от доста време в сайта на мейкъп, с отлични отзиви. Единствената ми причина ако реша да се абонирам, ще бъде заради стягащият лосион на Ботега, който за сега е наличен, друго от там май не ми трябва.😾

# 381
  • Видин
Ехх как се ядосах. Маската на Yasumi от кутията на You are worth it, която получих преди 10-тина дни, е със срок на годност 10.2022. Бива ли такова нещо? Че продуктите са на цена по-ниска от пазарната е ясно, ама това е маска 60 мл, която трябва да се омажа цялата за да изхарча в срок 🤷🤷🤷

# 382
Ехх как се ядосах. Маската на Yasumi от кутията на You are worth it, която получих преди 10-тина дни, е със срок на годност 10.2022. Бива ли такова нещо? Че продуктите са на цена по-ниска от пазарната е ясно, ама това е маска 60 мл, която трябва да се омажа цялата за да изхарча в срок 🤷🤷🤷
Същата маска я бяха сложили и в кутия от миналата година,която аз си бях поръчала.Моята още си чака реда,но сега и проверих срока на годност и е до 08.2023.

# 383
И аз имам такъв казус с кутията на Лейди бокс. Писах им и те отговориха, че маската има годност една година след отваряне. А на кутията си пише 12.22.

# 384
  • SF
Ами, какво да ти кажат...

# 385
  • Бургас
Real Fantasy, благодаря ти за информацията.

Ботега ще ги потърся тогава,ако не са на много високи цени,бих ги купувала и на реални.Само че не знам доколко ще са реални,някои протукти с огромна надценка се предлагат.

Да,Екокуукинг или както там се произнася,са чудесни продукти и не е изненада,че се продават добре на редовни цени.
И Paese са чудесни,имам сенки,серума,който е 40 лв в мейкъп,но си струва...
И сега хайлайтърът от Belle box изключително много ми харесва.
Хубави продукти.

От pick n dazzle харесвам два душ гела и една пяна за душ,но малко трудно ще платя 40 лв за да ги поръчам.
И основата за сенки на Miss Coop е хубава,блестяща,но пак не съм склонна...

# 386
  • София
Имахме ли подсказка от последната кутия на Беле какво ще има в следващата? 🤔

# 387
  • Бургас
Имахме ли подсказка от последната кутия на Беле какво ще има в следващата? 🤔
Belle box
Продукт на NL beauty

# 388
  • Варна
Pick N Dazzle ми писаха в Инстаграм Heart Eyes

# 389
  • Бургас
Eхе,колко хубаво.Благодаря за споделената информация.
Тъкмо се навивам и развивам за един коледен календар,ще му се почудя още...
И те са си един вид кутия с много продукти от даден марка.

Общи условия

Активация на акаунт