Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ето ги Гууд Бокс:

# 391
  • Видин
Свързах се с you are worth it, извиниха се хората за продукта с изтичащ срок, вероятно в Полша е грешката. Ще ми пратят нова маска. Доказаха, че са коректни. Иначе маската ми харесва доста.

# 392
Нищо не си харесах от кутиите, които видях до момента. Ще почакам още - имам доста продукти + си закупих някои да си ги пробвам.

# 393
На мен ми трябва спиралка и се чудя за гб добре ще ми дойдат и другите продукти като бонус един вид за тази цена 😇дали е хубава тази спирала 🙄

https://www.mermaidme.de/collections/starter-mermaid-sets/produc … nt=43280160424102
Балсам, шампоан и глинена маска,мисля

# 394
Някой вече да си е взел Кибрита? Моя ме чака в офиса на Спиди и нямам търпение да гл взема 🙂

# 395
Ето го Кибрита, имах излизане рано-рано:
Скрит текст:

# 396
Може ли и снимки с описанието на продуктите? Благодаря!

# 397
  • Бургас
Много се радвам.
На Гуа Ша пише Jade нефрит
Тъкмо се тръшках за интимния гел на Ecooking,сега ще си имам нов.
Ей, нямам търпение към обяд да си я взема.
Благодаря за споделеното,два продукта не са ми ясни,но са си бонус към всичко.

# 398
Снимах ги набързо и забравих картончето с описанието.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ружа стои много хубаво, нанесен като червило. Така мисля да си го ползвам.
Другите неща още не съм отворила Simple Smile

# 399
Нещо не ме впечатли, добре че не я поръчах, ще видиме и тази на GoodBox, а в Кибрита има ли подсказка за следващата кутия Simple Smile

# 400
Юхуууу баш от тонер имах нужда и от интимен гел ....Господи топ е кибритчето ! ❤️

# 401
Ааа доволна съм от Кибрита! Всичко ще ми влезе в употреба. Дано са хубави продуктите.

# 402
  • Видин
Аз тонера го имам от кутия на Гуудбокс, хубав е. И на мен ще ми влязат в употреба повечето неща. После ще ида да си я взема, заедно с Чарли.

# 403
Взех си Кибритчето и съм много доволна! Кристалният пилинг май не е лош, но толкова бързах да пробвам серума, че пилинга набързо го мацнах и отмих. А серумът е страхотен - усещане на кожата, мекота, аромат.. 😍 Като цяло марката able skincare ми е любима и всяка кутия, в която я има - поръчвам!
Руж-червилото е много приятно като червило - и на нанасяне, и на цвят - много естествен и универсален.
Интимният гел - супер, само дето е огромна туба. То 200 мл се ползват по половин-една година, а тая туба 370 мл 😅  Гуа-ша камък си имах, но за 12 лв ще да е фалшив “розов кварц”, та ще мина на този.
Като цяло - много ми хареса всичко! 😎

# 404
Кога започват да изпращат месечната кутия на Good box?

Общи условия

Активация на акаунт