Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Кога започват да изпращат месечната кутия на Good box?

13ти октомври

# 406
  • Видин
А какво ли ще има в следващия Кибрит 🤷 Познати ли са ви тези марки?

# 407
И аз си взех Кибритчето, много ми харесва всичко. Само дето вече имам 3-4 ружа от Белбокса. 😀 Но този ще го използвам като червило най-вероятно, а цветната козметика под формата на крем е най-добра.

# 408

Показвам ви Хей Беа. Според мен е страхотна кутия. И въпреки че тонерът и балсамът за устни ще пщотидат в размените, много си харесвам кутията!

# 409
Момичета, а този тонер в Кибрит дали е хубав. Марката не ми е много позната

# 410
Здравейте, момичета! Някой с активен абонамент в Pick n dazzle може ли да ми каже дали продуктите на Ecooking са в наличност (специално измиващия гел за лице и серумът с вит. Ц), видях на предишни страници сте писали, че доста неща са в недостиг и не ми се ще да си подновя абонамента, а да се окаже, че нещата, които искам ги няма😅

# 411
Виждам, че има тема за размени, може ли линк към нея?

# 412
  • София
Здравейте, момичета! Някой с активен абонамент в Pick n dazzle може ли да ми каже дали продуктите на Ecooking са в наличност (специално измиващия гел за лице и серумът с вит. Ц), видях на предишни страници сте писали, че доста неща са в недостиг и не ми се ще да си подновя абонамента, а да се окаже, че нещата, които искам ги няма😅

Не, не ги виждам. Но пишете им да ги питате, ако искате, дали ще има, явно отговарят.

# 413
  • София
Интимният гел в Кибрит го имам от някоя предишна кутия. Само той би ми бил излишен. Сега съжалих, че не поръчах кутията. Ама като знам какво разоряване следва с коледните календари...

# 414
  • Бургас
Отиваш и без абонамент на раздел"Марки" и избираш Ecooking .
Излизат всички продукти като картинки и цъкаш на този,който те интересува.
Ако е наличен,пише"Вземи с кутията"
Ако не е,пише"Временно изчерпан".

# 415
  • Видин

Според мен има голям шанс това да са двата подсказани продукта на тази марка за следващия Кибрит 🤨

# 416
А кремът на Leonia е най-вероятно този.Имах го от  една френска кутия.Прави ми впечатление,че Кибрит са се ориентирали и към френски марки,които пускат по френските кутии,което на мен ми харесва

https://leonia-cosmetiques.com/products/creme-visage-the-blanc

# 417
Снимах ги набързо и забравих картончето с описанието.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ружа стои много хубаво, нанесен като червило. Така мисля да си го ползвам.
Другите неща още не съм отворила Simple Smile
Здравейте, може ли снимка на камъка? Да знам дали да ме е яд:)

# 418
# 419
Ах, познах, че Кибрит/Orpheus ще са с коледно издание. Нямам търпение! Предвид факта, че два от продуктите им са едни от най-добрите , цената вероятно няма да ни хареса ,но Коледно ще се поглезим Yum

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 13:31 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт