Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
4 продукта на Orpheus! Че те имат ли толкова 😁 Дано цената да е разумна! Пробвала съм им само тонера и беше разкошен.

# 421
Къде я гледате тази кутия? В сайта им няма нищо...

# 422
  • София
Отдавна я бяха обявили да я очакваме, а сега са дали подсказка в инстаграм

# 423
Не повече от два ще са, защото и други брандове ще включва тази кутия. С комбинацията на Мазилото и  Орфеус това издание ще е супееер . Смятам да се заредя с тези продукти и ги чакам с голямо нетърпение. Дано успея да се вредя ...

# 424
Аз залагам на 3... колкото пише на тази кутия. Joy

# 425
Здравейте! Взех си и кутията на Pick n dazzle с Reduit устройството, ами кремът и серумът на Avant са си топ, устройството е много яко, сега ще видим и какво действие ще има.

# 426
Аз мисля, че ще са 4, какъвто е и верният отговор според Кибрит. Няма защо иначе да зададат въпроса под такава форма (с три отговора).

# 427
Може ли от гб да се поръча без регистрация?

# 428
А тези маски кога ще са според вас?

# 429
В сайта на Орфеус я има тази кутия и е с 3 продукта – тонер, серум и есенция.
https://orpheus-skin.com/collections/products

# 430
Според  мен, Orpheus ще дадат мостри.
При тези цени....

# 431
Здравейте, момичета! Някой с активен абонамент в Pick n dazzle може ли да ми каже дали продуктите на Ecooking са в наличност (специално измиващия гел за лице и серумът с вит. Ц), видях на предишни страници сте писали, че доста неща са в недостиг и не ми се ще да си подновя абонамента, а да се окаже, че нещата, които искам ги няма😅
Отиваш и без абонамент на раздел"Марки" и избираш Ecooking .
Излизат всички продукти като картинки и цъкаш на този,който те интересува.
Ако е наличен,пише"Вземи с кутията"
Ако не е,пише"Временно изчерпан".

Много благодаря, не го знаех този номер😁 изчерпани са засега, но ще дебна, че са ми любими.

# 432
  • Бургас
Трио пише.
Три.
И аз разглеждах сайта и се чудих толкова ли са хубави тези продукти,цените са си сериозни.
Не знам колко ще ги намалят в Кибрит,дано е под 100 лв кутията.Обаче пък имам толкова продукти за лице,че не знам кога ще ги изразходя.

# 433
Има ли някой с лични впечатления за марката? Голям шум се вдигна за тази кутия, обаче за мен, това нищо не значи. То и за Авант истерията беше голяма, а изобщо не ми харесва марката.

# 434
От март не съм поръчвала никаква кутия🙈и се чудя за гб,утре ли пристигат?

Общи условия

Активация на акаунт