Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Никога сме съм поръчвала няколко кутии за един месец,не се ли затрупвате 😇

# 466
  • София
Позатрупах се....добре, че имам на кой да подарявам  нещата, които не са за мен. Доста кутии изпуснах, лятото не бях много активна.
Маските за коса много ги обичам, бързо ги изчерпвам, а и май често ги има по кутиите. Шийт маските също вървят бързо при мен. Кремовете зациклят обаче, и то сериозно вече Grinning

# 467
Белбокс само бяла козметика ли слагат, май рядко има грим? Аз ползвам повече гримове,отколкото кремове и мазила и се чудя има ли подходяща кутия за такива като мен Grinning

# 468
Белбокс само бяла козметика ли слагат, май рядко има грим? Аз ползвам повече гримове,отколкото кремове и мазила и се чудя има ли подходяща кутия за такива като мен Grinning
Струва ми се, че Белбокс са повече на декоративна отколкото на бяла козметика Simple Smile

# 469
Аз пък не съм сигурна дали ще ползвам маската за коса. Въобще не обичам, сякаш винаги ми утежняват и омазняват косата.

Спиралата ще й дам голям шанс , в момента съм с една на Герлен, но едва след като я купих установих, че е със силоконова четка, а аз не обичам.

# 470
  • Пловдив
И моят гудбокс пристигна, доволна съм.

# 471
И според мен декоративната надделява в Белбокс ✅

# 472
  • Бургас
На мен добре ми дойдоха хайлайтърът от Беле бокс и ружът от Кибрит.
Но май от три кутии се натрупват доста продукти.
Ще отпадне Беле бокс,макар че още някой хайлайтър мога да си харесам.
Руж със сигурност скоро нов няма да ми трябва,този ще стигне за много време.

Кремовете за лице не вървят бързо,въпреки че имам суха кожа и по няколко пъти на денонощие нанасям.

Иначе шампоани,маски за коса и душ гелове повече вървят.Маски за коса много бързо изразходвам,косата ми стана суха и доста голямо количество попива.Маската с кафе от good box взех преди две седмици,сега е наполовина.Радвам се,че си взех още една кутия, много ми харесват шампоанът,маската и пяната за лице.И кремът за лице е хубав.
И спиралката от Кибрит си ползвам и много харесвам,дано от Good box e хубава.

# 473
Моля, някой да сподели дали спиралата от ГудБокс ви се рони след нанасяне. Чудя се дали да поръчам кутията.

Доста неудобна форма, но дано ви свърши работа.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 23:10 от Christina_1

# 474
  • Видин
Да, като гледам клиповете нашето камъче е бая нестандартно 😁 ще му дам шанс, като ми писне го мятам за продажба. Факт е, че е по-тъничко и не "влиза" добре...
За сефте днес сложих спиралата, но преди това нанесох база. Никога не са ми се ронили спиралите, та не мога да дам адекватно мнение.

# 475
На мен ми е супер удобно ,сутрин и вечер правя масаж докато ми попият серумите ...много съм доволна..

# 476
Хубаво е да има малко по-голяма извивка, но става. Аз след като се отказах от кутията си купих гуа ша от планински кристал. Доволна съм. Важна е техниката,а не толкова самия камък.

# 477
Имам серум Orpheus
Нещо окончаващо на dewy essence
Хидратира добре.
Но не е уау от първо нанасяне.
Трябва да се употребява дълго време.
Хубаво е, че българска марка, макар и базирана в САЩ, е толкова добре приета там.
Едва ли количеството продукти Орфеус в Кибрит ще е достатъчно за оценка.
Да няма разочаровани.

# 478

И аз взех своята кутийка вчера сутринта 🤭 Много съм доволна! Кремчето с витамин Ц вече втори ден използвам и се разбрахме добре. Спиралата малко ще почака, тъй като в момента използвам на LA Roche и имам още една която ме чака от юлската кутия на Кибрит. Изобщо не очаквах серум и съм изключително приятно изненадана! Нямам опит с бранда, но ухае много много хубаво! ⭐️  Нямам търпение да включа и него в рутината си! ❤️

# 479
Аз си я взех днес след работа,ще пътуваме нямаше време и я отворих по пътя в колата 😃първо пробвах кремчето с вит ц,страхотен аромат много лека текстура,серума +1 ухае прекрасно леко сладичко,ванилия може би 🥰
Всичко ще си ползвам с кеф!

Общи условия

Активация на акаунт