Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 882
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, минавам набързо само да попитам някоя видя ли нещо необичайно в кутията на Кибрит, че аз май нямам въображение. „Забеляза ли закачливата изненада, която ще направи дъждовните дни още по-уютни? Можеш да я откриеш като разгледаш добре детайлите на кутийката ни! “–това са написали в представянето на Ноември.

# 481
Има кръг за изрязване, и с тази чаша чай на снимката, първото, което ми идва на ум, е подложка за чаша :Д
Иначе кутията е красива, не знам дали бих я нарязала.

# 482
Да, подложка за чаша е.

# 483
И аз не бих я изрязала,ползвам си ги като слагам нещо в тях гримове,лекарства,разни дребни неща

# 484
Изключително доволна съм от серума и кремчето от Гуудбокс.
При нанасянето на серума се усещат едни фини частици, а след това има един лек блясък. Кремчето ухае прекрасно и се разбира с кожата ми. Кожата след тези продукти е мека, хидратирана и освежена.
Наред са и останалите неща да пробвам.

Определено и този месец кутията им е топ.

# 485
Моля, някой да сподели дали спиралата от ГудБокс ви се рони след нанасяне. Чудя се дали да поръчам кутията.
Аз днеска я нанесох за пръв път, по принцип не харесвам силиконови четки, но тази спирала е хубава и определено не спластява миглите и изглежда много добре, но по-късно ще дам адекватно мнение дали се рони, но май се ронят само старите спирали, които са отворени отдавна.. но като гледам няма как да се нарони, защото наистина няма спластяване, стои си естествено, но и аз не слагам по 10 слоя, защото не ми харесва ефекта.. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:02 от bubanka

# 486
  • София
От кои коледни кутии сте останали доволни до момента, ако помните?

# 487
  • София
От кои коледни кутии сте останали доволни до момента, ако помните?

Аз миналата година взех коледната кутия на Гууд бокс и съм много доволна от нея. Харесах продуктите на EOLIA. Тази година, ако имат пак техни продукти ще взема със сигурност кутия даже 2.

# 488
Моят камък си е с перфектна форма.

# 489
Моят камък си е с перфектна форма.

А има ли някакви надписи по него на марката?

# 490
  • Бургас
Взех кутията Good box и се оказва,че в серума я има тази салицилова киселина,към която съм толкова алергична.
Все си мислех,че в тези кутии слагат по-натурални съставки.
Та...имам нов серум за размяна.

# 491
Ами тя си е натурална съставка, плодовете и зеленчуците са естествен източник на салицилова киселина.

# 492
Аз нямам много опит с коледните кутии,започнах точно декември с коледна на бб и бях доволна ❤️сега ще огледам хубаво всички и ще реша,вероятно колебанието ми ще бъде между гб и ББ😇

# 493
Моля, някой да сподели дали спиралата от ГудБокс ви се рони след нанасяне. Чудя се дали да поръчам кутията.

Спиралата е страхотна! Удължава и стои супер естествено! При мен не се рони.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:04 от bubanka

# 494
Благодаря момичета, поръчах си гудбокса и аз Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:04 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт