Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Много се надявам в предстоящите зимни/ коледни кутии да има повече продукти за тяло/ коса със страхотни топли, уютни аромати. Стига с тези кремове и серуми за лице. Ще е супер да има хубава ароматна свещ или друг аксесоар за топлина и уют. Време си е вече.

# 496
Много се надявам в предстоящите зимни/ коледни кутии да има повече продукти за тяло/ коса със страхотни топли, уютни аромати. Стига с тези кремове и серуми за лице. Ще е супер да има хубава ароматна свещ или друг аксесоар за топлина и уют. Време си е вече.
Няма угодия, аз пък съм затрупана с маски за коса и балсами, кремове за тяло и особено скрабове – от всякакъв вид (за тяло и лице). Затова пък кремовете ми свършиха и когато изразходя последните остатъци от д-р Дерм ще купувам, защото в коледния Кибрит май не се очертава крем за лице. Надявах се на Миланеси, но нещо сигурно са се объркали нещата,  не остана време за тази кутия. Пропуснах последните кутии, защото имах много разходи по ремонти и ученик, а и пестя в очакване на коледни чудеса...

# 497
Аз пък искам качествени кремове и серуми в риъл лайфа никога не мога да си позволя реалната им цена ,ароматизирани лосиони за тяло и сапуни миришещи на канела и бисквитки мога и от ДМ да си купя за под 15 лв .
 С камъкът от кибрита много вдигнаха левъла правя си масажи всички ден ,събрала съм си папка с видеа и виждам осезаем ефект , много съм доволна ...
Надявам  се на някакво добро антицелулитно за зимата...

# 498
  • SF
Кой камък от Кибрита? Можеи ли да споделиш?

# 499
Кой камък от Кибрита? Можеи ли да споделиш?
Гуа Ша-та
Скрит текст:
Моят камък си е с перфектна форма.

А има ли някакви надписи по него на марката?

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:05 от bubanka

# 500
Здравейте, момичета,
От миналата година знам за КИБРИТ и много ме впечатли идеята, купих две коледни кутии за подарък и бяха страхотни. През този октомври си поръчах за първи път за мен, случайно попаднах на темата и чак сега разбирам, че има много видове. Прочетох много положителни отзиви за GOOD BOX и днес я поръчах и аз. Ще следя темата с интерес и се надявам да не поръчам всички коледните кутии 😱
Доколкото прочетох, GOOD BOX, Belle box и КИБРИТ са най-предпочитани? Моля да споделите като съотношение качество продукти и цена, коя купувате най-често?
edit: Дали има някой доволен от REDUIT SMART BOX на Pick N Dazzle и Hey Bea Box да сподели мнение? И двете също ми харесват много на пръв поглед 💕

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:16 от Et3rnity

# 501
И аз се надявам на ароматна свещ,календар,тефтер,планер или подобно нещо с коледно настроение 😇❄️🥳❤️

Да аз от тези трите само поръчвам.

# 502
  • Варна
Май Кибрит скоро ще пускат кутията с продукти на Milanesi. Прочетох, че са пристигнали продуктите за кутията и сега работели по дизайна на кутията.

# 503
В момента съм с шийт маската от Гуудбокс, но усещам едно леко парене около устата и носа. При друг случвало ли се е?

Изпробвах и скрабът за тяло- с 1 дума- НАСЛАДА!

# 504
Аз пробвах кремчето с вит.ц и усещам леко стягащо действие

✨ Подготвили сме една специална изненада! Ще загатнем, че това е едно дългоочаквано Good Box издание в колаборация с много #любим #бранд от слънчева Гърция. 🇬🇷 ❤️

💭 Можеш ли да познаеш кой?

🕊️ Очаквай кутията скоро на www.goodbox.bg

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:06 от bubanka

# 505
Здравейте, момичета,
От миналата година знам за КИБРИТ и много ме впечатли идеята, купих две коледни кутии за подарък и бяха страхотни. През този октомври си поръчах за първи път за мен, случайно попаднах на темата и чак сега разбирам, че има много видове. Прочетох много положителни отзиви за GOOD BOX и днес я поръчах и аз. Ще следя темата с интерес и се надявам да не поръчам всички коледните кутии 😱
Доколкото прочетох, GOOD BOX, Belle box и КИБРИТ са най-предпочитани? Моля да споделите като съотношение качество продукти и цена, коя купувате най-често?
edit: Дали има някой доволен от REDUIT SMART BOX на Pick N Dazzle и Hey Bea Box да сподели мнение? И двете също ми харесват много на пръв поглед 💕
Аз обожавам Хей Беа напоследък. Някак по- различна ми е от другите кутии.

# 506
  • София
✨ Подготвили сме една специална изненада! Ще загатнем, че това е едно дългоочаквано Good Box издание в колаборация с много #любим #бранд от слънчева Гърция. 🇬🇷 ❤️

💭 Можеш ли да познаеш кой?

🕊️ Очаквай кутията скоро на www.goodbox.bg
Eolia🤞🤞🤞

# 507
  • Видин
Аз пробвах кремчето с вит.ц и усещам леко стягащо действие
Много съм доволна от крема! Направо доста стягащ го усещам, чак уау. А като знам, че се дърпах и не исках да я поръчвам...
 Eolia какви продукти предлагат?

# 508
Аз от няколко дни използвам Reduit устройството, все още не мога да кажа дали има силен ефект. Само мога да направя сравнение между кремовете на Avant, този в кутията е с малко по-мазна текстура от предишния ми техен. А относно кутиите, във всяка има попадения според мен. Но на мен лично Кибрит най-много ми допада, Bellebox напоследък прекалиха с ружовете и хайлайтърите.
Здравейте, момичета,

# 509
Първата кутия, която си купих беше коледната кутия на Good box ❤
Очакванията ми не бяха големи и може би заради това толкова много я харесах.
Въпреки, че изхвърлих крема за лице на dr Formula ли какво беше 🤔 с радост си изразходих останалите неща 😊
Кибрит също предлагат сносни продукти 👍🏻
В очакване на коледните кутийки съм, как ли ще ни изненадат за празниците 🎇

Общи условия

Активация на акаунт