Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой, ако знае коя ще е книгата в кутията на Чарли през ноември, може ли да ми пише ЛС. 🙂 Благодаря!

# 601

Някоя от вас пробвала ли е тези продукти? Или друго от марката? Много инсе чудя.. или да чакам кибрит да разкрият още някой продукт и тогава да преценя. Иначе за серума с ретинол, ми се стори че пише в състава че има в страницата на гб..много странно. Но той ще е много мазен за моята кожа така или иначе.

Днес си взех кутията от еконт: миришат нежно и имат приятни семпли визии, супер са за подарък, не изглеждат евтини, но може би в някаква друга кутия, тази не е хубава. Няма да ги използвам скоро, защото това ми е третата кутия за октомври. И си поръчах HEY BEA Коледната, много се надявам на чудеса там Nature High Brightness

# 602
Скрит текст:

Някоя от вас пробвала ли е тези продукти? Или друго от марката? Много инсе чудя.. или да чакам кибрит да разкрият още някой продукт и тогава да преценя. Иначе за серума с ретинол, ми се стори че пише в състава че има в страницата на гб..много странно. Но той ще е много мазен за моята кожа така или иначе.

Днес си взех кутията от еконт: миришат нежно и имат приятни семпли визии, супер са за подарък, не изглеждат евтини, но може би в някаква друга кутия, тази не е хубава. Няма да ги използвам скоро, защото това ми е третата кутия за октомври. И си поръчах HEY BEA Коледната, много се надявам на чудеса там Nature High Brightness

Може ли снимка на нощният еликсир с ретинол + съдържанието му? Благодаря!

# 603
  • София
Някой, ако знае коя ще е книгата в кутията на Чарли през ноември, може ли да ми пише ЛС. 🙂 Благодаря!
Аз си мисля, че ще е "Стопанката на Господ."

# 604
Може и да е Пасиансът на архангелите.

# 605
  • Асеновград
Belle box ме заинтригуваха, май и аз ще поръчам. Предполагам другите три продукта няма да са кой знае какво но пак ще си заслужава.

# 606
  • София
И аз си мислех, че ще е някоя на Емил Минчев или Мартин Колев, но не 😁. От неизвестен досега за мен автор е, така че чакам с нетърпение.

# 607
Скрит текст:

Може ли снимка на нощният еликсир с ретинол + съдържанието му? Благодаря!

Разбира се. Заповядай Flowers Tulip
Шишенцето е стъклено.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 19:00 от Et3rnity

# 608
От къде беше за слагане на скрит текст, че не мога да го намеря? Зная коя е книгата, но не искам да разваля изненадата на някой.

# 609
В момента в Нотино има намаление на няколко свещи на BBW, излизат по 22-26лв с допълнитлните -15% ✌️ аз ще ги пропусна тези, че поръчах 6 последния месец... 😳

# 610
Къди да издиря кутията с книгата, която се обсъжда в последните коментари?

# 611
  • Свети Влас
Аз си взех кутията на Чарли за Октомври, с някои препядствия( объркаха ми адреса )  съм мега доволна.

# 612
В момента в Нотино има намаление на няколко свещи на BBW, излизат по 22-26лв с допълнитлните -15% ✌ аз ще ги пропусна тези, че поръчах 6 последния месец... 😳
Леле, златни сте! Веднага се запазих за една година напред😄 свещите са ми голяма слабост!

# 613
Аз също ❤ и са с безплатна доставка … голям кеф

# 614
Къди да издиря кутията с книгата, която се обсъжда в последните коментари?
Става дума за кутиите на Ралица Генчева.
https://charlywilde.com/products/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87% … D1%82%D0%B8%D1%8F

Общи условия

Активация на акаунт