Абонаментни кутии в България - Тема 25

• 63 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Къди да издиря кутията с книгата, която се обсъжда в последните коментари?
Става дума за кутиите на Ралица Генчева.
https://charlywilde.com/products/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87% … D1%82%D0%B8%D1%8F
Благодаря.

# 616
А някой не беше ли писал скоро за някаква сладка кутия, каква е, може ли някой да ми я прати?  Simple Smile

# 617
  • Шумен
Може ли мнение за кутията на Кибрит с Авант?

# 618
  • Видин
А някой не беше ли писал скоро за някаква сладка кутия, каква е, може ли някой да ми я прати?  Simple Smile
Ето това е https://thebiskuits.com/
Голям фен съм!

# 619
Голям фен съм!
Благодаря, но това е кутия с един вид бисквити така ли, мислех, че е нещо смесено Simple Smile

# 620
Топ! Обожавам всички техни продукти. И аз и всичките ми приятелки, които ги ползваме, сме супер доволни.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 21:43 от Greatness

# 621
  • Шумен
Благодаря😊
[quote author=Greatness link=topic=1477909.msg45467391#msg45467391 date=1666377434]
Топ! Обожавам всички техни продукти. И аз и всичките ми приятелки, които ги ползваме, сме супер доволни.
[/quote]

# 622
Някой получи ли допълнителна бройка от кутията на Кибрит за октомври? Писах им след като беше изчерпана, генерираха поръчка,  но след това не са де свързвали с мен.  Чудя се кога става ясно ще има ли свободни бройки или не. Би трябвало вече всички изпратени кутии  да са взети или върнати, нали 🤔 Дали има обратна връзка поне да кажат, че няма да има?

# 623
  • Видин
Голям фен съм!
Благодаря, но това е кутия с един вид бисквити така ли, мислех, че е нещо смесено Simple Smile
Абонаментната им кутия е с три вида сладки, специална бисквитка и изненада на цена 18 лв.

# 624
  • Пловдив
Да разбирам, че ако направя абонамент за Чарли, кутията ми идва за 29лв., а ако е еднократна 39лв. И каква е гаранцията, че ако направя абонамент, втория месец ще си взема кутията?

# 625
Преди дни ми свърши хидрогела на Dr. Derm. В повечето случаи откриваш дали козметиката ти е влияла добре, когато спреш да я ползваш. В момента въпреки всички други серуми, които стандартно си ползвам, усещам кожата си по суха и не хидратирана. В тази връзка има ли някой наблюдение за подобен продукт в някоя кутия? Тъй като и дневния и нощен крем ми свършва, ако някъде се виждали подобна кутия като тази на Dr. Derm и сте доволни от продуктите, бих могла да тествам.

# 626
  • SF
Аз много съжалявам, че изпуснах тази кутия на Кибрит.

# 627
Да разбирам, че ако направя абонамент за Чарли, кутията ми идва за 29лв., а ако е еднократна 39лв. И каква е гаранцията, че ако направя абонамент, втория месец ще си взема кутията?
Абсолютно. 😀 Правиш си абонамент и се отказваш. Все пак никой не е казал, че абонаментът е доживот.

# 628
  • Свети Влас
Аз си взех еднократно за 39 лв, объркаха адреса ми и ми прятиха кутията на друго място, препратиха я като ми заплатиха доставката. Кутията е много сладка, а книгата е много интересна ( за Октомври ).

# 629
Няма гаранция, но би било доста некоректно от Ваша страна, разбира се. Според мен точно затова бе добавена опцията за еднократна кутия, защото със сигурност не сте първата, която е помислила да се изхитри по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт