Любители на котки - Тема 176

• 28 061
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Аз купувам с кеф, най-вече заради Бени. Много играе и много се радва, когато има нова играчка, чак ми църка като мишле от щастие. Над 200 играчки имат вече. Сега е на вълна едно подскачащо топче от петмол, носи ми го по цял ден, аз го хвърлям, той го гони, Ади гони него, изобщо веселба е Blush
Норче, кое е подскачащото топче?

# 106
https://petmall.bg/kotki/aksesoari/igrachki/440440-beeztees-bz-r … na-topka-za-kotki
Приличат на тези, но моите бяха две в опаковка и не знам дали са същия размер

# 107
  • Стара Загора
И Надето

# 108
Мерси, Норче. Ще ги пробвам. Имаме гости и Таласъма пази приличие пред тях. Днес ходихме до зоологическата градина и още щом сме излезли и е започнал да препуска като кон. Гостите си легнаха и нека вилнеенето започне сега Grinning

# 109
  • София
Изнамерих бебешки клипчета на Аш. Колко тъмен е бил... И гласчето му какво е било, не е гласището, което притежава в момента.

# 110
Пуснах клипчето, телефонът стои в ръцете ми, Джуджи пред мен, както дремеше, така наостри уши и отвори очи като чу плача на Аш от телефона Simple Smile

# 111
  • София
Плаче точно като бебе, което пуска позивни за мама😀. Много сладък. То Аш и сега си е много сладък.

# 112
  • Стара Загора
Хахаха и вкъщи започна търсене откъде идва мяукането. ММ вече като кажа че чувам мяукане отговаря с "Нищо не чуваш" Joy

# 113
  • Бургас
Много е хубав бебе Аш,и сега си е прекрасен.
Ще го пусна на Харко довечера,да видим как ще реагира.

За уличните котета-да се извозят на места,където поне няма да ги тровят?Знам няколко места в Бургас,където котки живеят по няколко години,има кой да ги храни,явно няма кретени,които да тровят/убиват някой слаб и беззащитен...

# 114
Някой има ли впечатления от тези купички за хранене? Не са ли прекалено плитки за пастет? 2,5 см е височината им.

Нашата котешка банда е с пластмасови съдинки и все отлагам смяната им, защото са ми много удобни, но...

# 115
Аз пастет слагам в такива плитки.

# 116
  • Крайбрежен район
Аз пастет слагам в чинийка от кафена чашка. Иначе тази купичка е много сладка. Hands Plus1

Като заговорихме за пастет събудена съм в 4 ч. тази сутрин по възможно най-кошмарния начин, вдигната от леглото и заведена до кухнята да ми се покаже, че е време за порцията пастет. След като му дадох малко се усмири и легна до мен около 20 минути. Sleeping След това реши, че пак е гладен и пак ме дигна от леглото, заведе ме до кухнята да ми покаже, че купичката му е празна и мляскайки да ми каже че иска още. Иначе голямата му паничка е пълна с гранули, не си мислете, че е умрял от глад. Така до 8 сутринта не спря с магариите. Rolling EyesAstonished Накрая заспах от умора и се събудих в 10ч. Много лошо се е научил с това да ме вдига посред нощите. Persevere

# 117
Аз си мислих, че само писан мляска, като намеква за храна 😂 и преди сме имали котета, никое не е правило така Simple Smile като започне да привлича внимание, и започва да преживя - мляс мляс… 😂

# 118
  • София
Аз пастет слагам в чинийка от кафена чашка. Иначе тази купичка е много сладка. Hands Plus1
Не избутва ли храната навън? Моите най-вече ближат храната и ако няма ръб/стена, всичко пада на пода.

djasra, точно това е подходящата форма. Трябва да са плитки, с ръбче и достатъчно широки, за да не опират мустаците в стените. Joy Единият комплект на моите е от такива чинийки (светлите):

# 119
  • Крайбрежен район
Не избутва ли храната навън? Моите най-вече ближат храната и ако няма ръб/стена, всичко пада на пода.

Не. Слагам по малко и той я излапва набързо. Relaxed Ако намеря такива чинийки ще купя, да има негова си посуда.

Общи условия

Активация на акаунт